Cestovní kancelář Czech tour. Historie zámku Zámecká prohlídka O cestovní agentuře DopravaFotogalerie Informace o zájezdu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jindřichův Hradec. Vypracováno v rámci projektu „Zavádění ŠVP na gymnázium – projekt GOTIKA“ CZ.1.07/1.1.10/
Advertisements

CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vytvořila Beata Duchková
Zámek Hluboká Obr.1.
Znojmo
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
CESKA REPUBLIKA Foto: Jaíra (Yair) Moreshet Procházka po České zemi a její památky:-) Hudba: WA. Mozart- klarinet Trio Es dur, K. 498, Allegro.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Cestovní kancelář Cestovní kancelář NABÍZÍ…. Karlštejn M ajestátnýýýýýýýýý hrad se tyčí nad třpytivou hladinou Berounky jako němíý svědek té nejkrásnější.
Záviš z Falkenštejna Barbora Klimešová 2.A.
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Zájezd do Jindřichova Hradce
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
Cestovní kancelář Silesia
Josef Vokatý alias Joe Ventil Mé první internetové stránky Klikni pro vstup.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_62.
Hluboká panoramaticky
Vizovice Eliška Kratinová.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
VELHARTICE.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, Kutná Hora,
Hrady a zámky.
města, památky, zajímavosti
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, Jihočeský.
Cestujeme po jižních Čechách
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Marcela Chovancová Název šablonyIII/2.
Památky UNESCO v ČR Praha – historické jádro, Vyšehrad.
Gotická architektura v Čechách
ZŠ Hladké Životice Červen Zde je realizován projekt CZ.1.07/1.1.07/ „Kritické myšlení jako nástroj formování osobnosti.
ŠKOLNÍ VÝLET Buchlov Buchlovice Buchlovice. Vážení rodiče,milí žáci, i v letošním školním roce 2008/2009 pojede naše třída 3.B na školní výlet. KAM? Prohlédnout.
Jihočeské pánve Jaroslav Holeček 9.B
Jih Čech Zajímavá místa: Tábor, Český Krumlov Třeboň, Jindřichův Hradec Prachatice, Strakonice Hluboká, Zvíkov, Rožmberk nad Vltavou Vyhledávejte ve své.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, Český Krumlov,
Kubásková Petra Prezentace 5MB
Bechyně …tip na výlet.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Cestovní kancelář.

IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU AnotaceJižní Čechy Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Umisťuje regiony na mapě, ústně rekapituluje.
Město je rozloženo v mělkém údolí řeky Radbuzy. V dávné minulosti zde vedla zemská stezka z Prahy do Řezna. Již v 10. století zde stávala kupecká osada.
VY_32_INOVACE_ZCR_ M/01 Hotelnictví Ročník: 3. 4.
VY_32_INOVACE_ZCR_ M/01 Hotelnictví Ročník: 3. 4.
Jihočeský kraj. Jihočeský kraj leží převážně na jihu Čech, ale okolím Dačic zasahuje i na Moravu. Na západě sousedí s Plzeňským krajem, na severu se Středočeským.
Přemysl Otakar II. Petr Procházka „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Procházka. Dostupné z Metodického portálu.
Anotace Žáci se pomocí prezentace učí orientovat v ČR. Učí se poznávat, posuzovat a chránit krajinu, ve které žijí. Seznamují se krásami naší vlasti a.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Webové stránky zámku. Zámek Červená Lhota Zámek Červená Lhota leží v jižních Čechách, zhruba 20 kilometrů od Jindřichova Hradce, stojí uprostřed rybníka.
ČESKÁ REPUBLIKA Jihočeský kraj Jihočeský kraj v ČR.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
Adam Neumann a Štěpán Karlovec Jihomoravský kraj.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr. Kateřina SÁLOVÁ ZŠ a MŠ MALÝ ÚJEZD VY_32_INOVACE_17_VL_PRAHA 1. část.
DO PODĚBRAD Akademie třetího věku o.s. Totem Plzeň, obor Historie a místopis a naše první zastavení v Nymburce u domu s nevšedním a krásným reliéfem.
Zámek Hluboká Webové stránky zámku
ČESKÉ BUDĚJOVICE A3V Obor Historie a místopis dne
Česká republika – Jihočeský kraj
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Česká republika – České Budějovice
Zámek Hluboká CZ.
Ledečský hrad Ledeč nad Sázavou.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Města České republiky kvíz 3.část Autor materiálu: Mgr. Martin Holý
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Zamek Hluboka zvuk mono.
Zamek Hluboka zvuk mono.
Transkript prezentace:

Cestovní kancelář Czech tour

Historie zámku Zámecká prohlídka O cestovní agentuře DopravaFotogalerie Informace o zájezdu

Historie zámku Hluboká nad Vltavou Tento gotický hrad byl vystavěný nad hlubokým údolím řeky Vltavy (odtud pravděpodobně název). Lze usuzovat, že hrad vznikl kolem poloviny 13.století, případně o něco dříve. Stavebníkem byl zřejmě český král, ale mohl jím být i kdokoli jiný. Kronikář kolem roku 1265 zaznamenal, že král Přemysl Otakar II. Hlubokou odňal jejímu majiteli. Na soutoku řek Malše a Vltavy se ve stejné době začínala výstavba města Budějovic, později zvaných České. Budějovice se postupem času staly hlavní oporou královské moci na jihu Čech proti rozpínavosti mocného rodu Vítkovců, který na konci století tvořili Rožmberkové, páni z Landštejna, z Hradce a z Krumlova.

Zámecká prohlídka Hluboká patří bezpochyby k nejkrásnějším zámkům Čech. Stěny a stropy reprezentačních sálů v prvním patře zámku jsou obloženy ušlechtilým dřevem s neobyčejně bohatou truhlářskou a řezbářskou výzdobou. Ložnici a oblékárnu kněžny Eleonory zdobí lustry z 16. až 18. století. Jídelna▲Odpočinkový sál▲ Obrazárna▲Příjmací sál▲Dveře do ložnice▲

Informace o zájezdu Datum: 8.června 2009 (sobota) Cena zájezdu: 860 Kč Druh výletu: celodenní, poznávací Denní program: Dopoledne: prohlídka zámku Odpoledne: prohlídka zámeckého parku

Doprava Dopravní prostředek: autobus Odjezd: 7:00 od budovy cestovní agentury Příjezd: cca 19:00 Cena za autobus: 260 Kč

O cestovní agentuře Sídlo: Dolní náměstí 8 Opava-Kateřinky Česká repubika Logo: O firmě: Cestovní agentura Czech tour pořádá zájezdy hlavně po české republice. V případě zájmu o výlet nebo pobyt nás prosím kontaktujte: Telefoní číslo: (kontakt na sídelní pobočku v Opavě) Internetové stránky:

Fotogalerie →Spustit←

Pohled na zámek ▲

Věž zámku▲

Pohled z parku▲

Zámecký park▲

Pomník Záviše – majitele Hluboké▲

©Ředitelka cestovní agentury Kristýna Musilová KONEC