Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Členství Ecobatu v mezinárodní organizaci EUCOBAT
Advertisements

Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
České komory fitness o.s Praha, Ohradské nám. 1628/7a 1.
V PŘEDŠKOLNÍM VZDĚLÁVÁNÍ
HARMONOGRAM DALŠÍCH KROKŮ A ŘÍZENÍ EKS CM 25. června 2013 KONFERENCE VELEHRADSKÝ DŮM CYRILA A METODĚJE Mgr. Milan Filip vedoucí Odboru strategického rozvoje.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Účast veřejnosti ve veřejné správě Výkon ústavně zaručených práv II. 31. března 2014.
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Valná hromada MAS Hustopečsko o. s. Vrbice, 27. června 2013.
VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ AMD ČR Praha 14. prosince 2013.
II. ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA ČESKÁ ASOCIACE ČISTÍCÍCH STANIC
Zpráva revizní komise za roky (11) Jiří Schlaghamerský & Pavel Drozd.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
EU a Česká republika Instituce EU
ZALOŽENÍ TJ/SK Brigita Stloukalová. Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 5. Manažer v organizaci.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Jitka Fabianová Garant vzdělávání č. 3 – 1995 Lektor č. 9 –
Zpráva o činnosti SK RVŠ 20. zasedání předsednictva RVŠ, 30. října 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Instituce EU Evropská rada Rada Evropské unie Evropská komise
Zpráva o činnosti SK RVŠ 18. zasedání předsednictva RVŠ, 19. června 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
ČSK Český svaz kanoistů.
IVIG: jede se dál… Lenka Bělohoubková. Rok rychlá bilance O Volby do VV AKVŠ => volba nového předsedy komise O Jarní workshop : pre-testy a post-testy.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období –
Zelený kruh – střešní organizace českých ekologických NNO Alena Dodoková Kateřina Ptáčková.
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
EKONOMIKA AKCIOVÁ SPOLEČNOST Ing. Hana Kročová
Autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR. autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR Stávající Stanovy ERC byly přijaty Prezidiem ERC v ČR dne
Valná hromada ČESKÁ SPOLEČNOST AKTUÁRŮ.
Teplárna Otrokovice po změně majoritního vlastníka XVII. SEMINÁŘ ENERGETIKŮ Jelenovská.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 5. sněm RVŠ, 20. června 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Příprava zapisovatelů na SZZ
Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2007  Zpráva hospodaření za rok 2007  Návrh činnosti.
Zpráva výboru ČDS ČLS JEP o činnosti za rok 2011 Výroční členská schůze Luhačovice 2012 Terezie Pelikánová.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Územní samospráva Kraje
Obecní zřízení N SP1 Přednáška M. Horáková. Rozsah problematiky 1/2 Základní právní úprava Obec Druhy obcí Základ obce Působnost obcí Oprávnění obce vydávat.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 9. sněm RVŠ, 20. listopadu 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
KONFERENCE AŘG ČR PŘEROV-3. DUBNA – 5. DUBNA 2013.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
AKCIOVÁ SPOLEČNOST II.. Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1171Ročník:1. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Právní formy podnikání.
SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM
Cenný papír Je listina, s níž zákon spojuje určité právo.
SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM. Pojem patří mezi kapitálové společnosti (společníci neřídí přímo společnost, za závazky ručí omezeně s.r.o. je společnost,
MORPHOLOGY 2015 Olomouc 6. – 8. září Schůze výboru a plenární schůze ČAS v Olomouci 1. Vzpomínka na zesnulé členy (doc. Linc) 2. Výroční zpráva.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Jitka Fabianová Garant vzdělávání č. 3 – 1995 Lektor č. 9 –
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
Komise LRV a LRV 14. prosince 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
8. řádná schůze - shromáždění vlastníků jednotek Společenství pro budovu Hugo – Biografy Barrandov úterý od 18:00 hodin.
Sociální práce TEĎ a TADY II
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Legislativní materiály vlády
Valná hromada KS MAS Pardubického kraje
Transkript prezentace:

Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014 AŘG ČR

Program Volba orgánů valné hromady: Návrhová komise Mandátová komise Zapisovatel Ověřovatelé zápisu Informace o volbě předsedy a místopředsedy AŘG pro následující dvouleté období Zpráva o aktivitách Rady AŘG v období 3/2013 – 3/2014 Zpráva revizní komise Informace o zastoupení AŘG v koncepčních skupinách Návrh na úpravu stanov AŘG Diskusní příspěvky členů AŘG Formulace zájmových okruhů AŘG v dalším období Formulace závěrů z konference a valné hromady

Priority AŘG formulované na konferenci v Přerově Podpora všeobecného vzdělání zdůraznění jeho významu Podpora vzniku karierního systému Spolupráce s fakultami vzdělávajícími učitele Změna organizace přijímacího řízení na SŠ Změna v maturitní zkoušce směřující ke zvýšení nároků na maturanty Podpora záměru MŠMT změnit princip financování regionálního školství Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG

Změny Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG 3. ministr – Fiala – Štys – Chládek Konzistentní názory a postoje AŘG vs. priority nových ministrů a nového vedení ministerstva J. Fryč - náměstek ministra pro regionální školství Nové vedení ČŠI – T. Zatloukal Nová sněmovna – školský výbor parlamentu Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG

Podpora všeobecného vzdělání Náročná, nikdy nekončící práce Zájmy zřizovatelů – zaměstnavatelů Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG

Kariérní systém Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG Přímá účast zástupců AŘG v řešitelských skupinách projektu a interní oponentní skupině Kuhn, Dytrt, Hrkalová, Kmentová Aktivní podpora členů AŘG při jednání s politickými stranami v předvolebním období a při přípravě programového prohlášení vlády Výsledky KS je součástí programového prohlášení KS je deklarovanou prioritou ministra ? 2015 ? KS ředitelů Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG

Spolupráce s fakultami Mírný rozkol Tlak na změny v přípravě budoucích učitelů Účast v projektu Kariéra Výsledky ? Ukáže nejbližší období Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG

Maturity, přijímačky, financování Jednání s každým novým vedením MŠMT Spolupráce s CZESHA – rozdílný pohled na MZ Výsledky Od předchozí konference minimální posun Postup úřadu Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG

Další činnost Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG Náročná činnost AŘG v krajích – tlak na optimalizaci, přijímací zkoušky, slučování škol, ekonomické podmínky… AŘG je přizývána k podstatným jednáním Významný posun ve spolupráci s CZESHA Přímá účast zástupců AŘG v pracovních skupinách, práce na koncepčních problémech Prezentace názorů AŘG Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG

Zpráva předsedy o činnosti Rady AŘG Děkuji za pozornost