Valná hromada MAS Hustopečsko o. s. Vrbice, 27. června 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
V Harmonii s přírodou Program LEADER ČR 2007 Ing. Anna Bartošová Zábřeh
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Seminář SPOV: Podpora rozvoje venkova v ČR , České Budějovice.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Valné shromáždění Chotěvice, Zpráva o činnosti Sekretariátu.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Deváté jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 4. června 2007 hotel Jalta.
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Ohlédnutí za rokem 2005 Únor 2005 Žádost o dotaci z PRV, DT 6 – na financování činnosti manažera, schváleno 50tis.Kč.
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
Co nám přinesl LEADER (14) Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. Lada Nevečeřalová
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
MAS Lípa pro venkov z.s.. Složení členské základny v roce zástupců obcí 17 zemědělců 6 podnikatelských subjektů 4 podnikatelé v lesnictví 29 nestátních.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
MAS Nad Prahou Iva Cucová, starostka Baště
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Co chceme (dělat) v letech Rožmberk jako součást území Místní akční skupiny Sdružení Růže Jiří Guth, Martina Langová a Magdalena Chytrová.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Setkání místních akčních skupin Olomouckého kraje k přípravě na nové plánovací období EU Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Šternbersko Pozlovice,
Okresní sdružení ČUS Tábor
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Program na podporu lesních ekosystémů
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
Transkript prezentace:

Valná hromada MAS Hustopečsko o. s. Vrbice, 27. června 2013

Program 1.Zahájení 2.Schválení programu 3.Jmenování zapisovatele 4.Volba ověřovatele zápisu 5.Volba o přijetí nových členů, kteří projevili zájem o členství 6.Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK 7.Dohoda o poskytnutí dotace ze SZIF 8.Smlouva o partnerství v projektu - DSO Modré Hory a MAS Hustopečsko 9.Členské příspěvky 10.Integrovaná strategie území (ISÚ) a Strategický plán Leader (SPL) 11.Různé – DPP 2x, Smlouva o dílo Terrich, Komunitní plánování, Členství v NS MAS ČR, Kofinancování projektů 12.Diskuse 13.Usnesení 14.Závěr

1.Zahájení 2.Schválení programu 3.Jmenování zapisovatele 4.Volba ověřovatelů zápisu

• Hantály a.s. se informovala o členství v MAS Hustopečsko, ale prozatím žádost nepodala. 5. Volba o přijetí nových členů, kteří projevili zájem o členství

• žádost byla podána na celkové náklady ,- Kč, kdy spoluúčast činila 50 %, tedy max. na ,- Kč. Jihomoravský kraj však schválil dotaci na ,- Kč, takže je zde k profinancování ,- Kč. Smlouva o poskytnutí dotace viz Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK

• Programový výbor MAS Hustopečsko schválil znění návrhu dohody o poskytnutí dotace ze SZIF na ,- Kč • V pondělí bude na Regionálním odboru SZIF v Brně podepsána 7. Dohoda o poskytnutí dotace ze SZIF

• DSO Modré Hory je vázáno plněním projektu s názvem Turistický produkt Modré Hory • hlavní indikátor ve smlouvě o dotaci s ROP JV je vytvoření a udržení pracovního místa (manažera / koordinátora projektu) a to po dobu 5 let od ukončení realizace projektu • Přemysl Pálka je od zaměstnancem MAS Hustopečsko • je nutné mít tuto smlouvu o partnerství uzavřenou jako podklad pro ROP JV • smlouvu o partnerství v projektu najdete viz 8. Smlouva o partnerství v projektu - DSO Modré Hory a MAS Hustopečsko

• Výběr členských příspěvků - dle usnesení č. VI z jednání valné hromady MAS H. ze dne • Částka: 1000,- Kč, číslo účtu: /0300 (Poštovní spořitelna), variabilní symbol: Vaše rodné číslo příp. IČO, popis pro příjemce: název subjektu (FO..) • PV schválil výzvu o zaplacení členského příspěvku do Členské příspěvky

• Integrovaná strategie území (ISÚ), dle projektu ze SZIF a JMK - výše uvedený pracovní tým bude na ISÚ pokračovat do • byl vytvořen pracovní tým v čele s Robertem Terrichem, Přemyslem Pálkou, Michalem Zichem a Petrem Slezákem. PV vzal složení tohoto týmu na vědomí Programový výbor MAS Hustopečsko pověřil pracovní tým k tvorbě ISÚ do Integrovaná strategie území (ISÚ)

11. Různé – DPP 2x, Smlouva o dílo Terrich, Komunitní plánování DPP 2x (Terrich a Zich) • PV schválil uzavřít 2 dohody o provedení práce s dvěma asistenty manažera - koordinátora. Michalem Zichem a Robertem Terrichem. Smlouva o dílo Terrich • PV schválil smlouvu o dílo s panem Robertem Terrichem v rámci projektu JMK DT2- Rozvojová studie a koncepce s názvem Pomáhejme svému území. Komunitní plánování • Rezervace tří prostor v rámci projektů JMK a SZIF. Všechny termíny začínají od 17 hodin. • – ?, Hustopeče • – Ekocentrum Trkmanka, Velké Pavlovice • – Kulturní dům, Klobouky

11. Různé – Registrace a členství v NS MAS ČR, Kofinancování projektů Registrace v NS MAS ČR • Členský příspěvek vstupu MAS Hustopečska do NS MAS ČR činí 2.000,-. A to z toho důvodu, že je MAS Hustopečsko podpořeno z PRV. • PV schválil zaregistrování a uzavření členství MAS Hustopečsko o.s. v NS MAS ČR. Je nutné být členem kvůli projektu z JMK. Přínosy vstupu jsou následující: • Je hlavní informační linka a poskytuje vzdělávání Leader • Schází se zde pracovní skupiny k výměně zkušeností • Tvoří se zde výbory do všech operačních programů • NS MAS ČR má vyjednavatele na všechny místa MZe, SZIF aj.. Kofinancování projektů Proběhl návrh podat Žádost o dotaci na Státní fond životního prostředí za účelem nakoupení svozového vozu, který by byl zapůjčen společnosti Hantály a.s.. • De Minimis - Hantály vs. DSO Modré Hory Programový výbor MAS Hustopečsko pověřuje svého předsedu Tomáše Bílka o vypracování smlouvy o spolupráci s firmou Hantály a.s., Tomáš Bílek bude věc následně elektronicky konzultovat s programovým výborem.

12. Diskuse 13. Usnesení 14. Závěr

Tomáš Bílek Mob.: Dotazy, připomínky……