1 Soutěž NÁŠ KRAJ 2012. UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Advertisements

Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
šablona pro tvorbu DUMů – PowerpointPowerpoint šablona pro tvorbu DUMů – WordWord šablona pro tvorbu DUMů – ExcelExcel.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
We speak English in the Bohemia Region
Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení
Maturitní zkouška 2013  společná část („státní maturita“)  jedna úroveň obtížnosti  profilová část  v „režii“ školy.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prezentace školy.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_10 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Seminární prací žák prokazuje schopnost:  vyhledávat a třídit informace,  pracovat s odbornou literaturou a internetem,  porozumět danému tématu, 
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Elektronická pošta Autor: Mgr.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2014/2015
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO Rukodělná soutěž vyhlášená hejtmankou Plzeňského kraje doc. MUDr. Miladou Emmerovou, CSc. Smyslem soutěže a výstavy je podpořit řemeslnou.
SIPVZ – úvodní modul P Počítačová grafika a prezentace metodické poznámky (4 h)
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: březen.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Výměnný pobyt Proces přípravy Výpočetní technika.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Autorská práva. Autorské dílo  dílo literární  dílo umělecké  dílo vědecké,  počítačový program  databáze  fotografie  trvají po dobu autorova.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_233.
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
„Autorská práva související s používáním fotografií, obrázků a map“ Mgr. Karel Švercl, právník Odboru rozvoje, fondů EU, cestovního ruchu a sportu Krajského.
Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání na SŠ ZŠ a MŠ Pastviny 70, Brno RNDr. Renata Závodná.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Porada ředitelů.
Obhajoba bakalářské práce Pokyny k obhajobě (včetně šablony) pro obor PODNIKOVÁ EKONOMIKA A MANAGEMENT KVĚTEN 2016.
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
Obhajoba bakalářské práce
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
Tisková konference zahájení školního roku 2009/2010
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Obsah, rozsah a kritéria hodnocení prezentace
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
Pohár vědy (Science cup)
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Maturitní zkoušky 2019 ke dni
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
PORADA S PRACOVNÍKY OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ZA OBLAST ŠKOLSTVÍ
Š A B L O N Y II.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

1 Soutěž NÁŠ KRAJ 2012

UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji (lidé, mezilidské vztahy, život v rodině, ve škole, ve sportovním oddíle, s přáteli apod.) Krásy našeho kraje (příroda, kulturní památky, oblíbená místa apod.)

3 KATEGORIE Kategorie A 1. stupeň základních škol (s ohledem na náročnost zadání byla doporučena účast dětí až od 3. třídy) Kategorie B 2. stupeň základních škol, případně stejná věková kategorie na víceletých gymnáziích Kategorie C Studenti středních škol a učilišť, případně stejná věková kategorie na víceletých gymnáziích

4 OBLASTI SOUTĚŽE Literární Fotografická Výtvarná Krátké video Vlastní hudební tvorba

5 LITERÁRNÍ OBLAST Libovolný žánr, např. povídka, úvaha, dopis, báseň apod. maximálně do pěti stran textu formátu A4. FOTOGRAFICKÁ OBLAST Fotografie v digitální podobě ve formátu JPG, minimální požadovaná velikost fotografií je 1600 x 1200 pixelů, maximální velikost 3200 x 2400 pixelů. Maximální velikost souboru 4MB.

6 VÝTVARNÁ OBLAST Kresba, malba, počítačová grafika. Výtvarné dílo dvojrozměrné. Doporučený formát A3. Největší přípustný formát bude A2. KRÁTKÉ VIDEO Krátký videoklip s délkou max. 1 minuta. VLASTNÍ HUDEBNÍ TVORBA Vlastní hudební nahrávka v délce max. 4 minuty. Jednotlivci i hudební uskupení.

7 DŮLEŽITÉ INFORMACE Ke každému dílu musí být přiložena „průvodka k dílu“: 1. Jméno a příjmení autora 2. název díla (případně stručný popis s komentářem či poznámkou) 3. třída 4. kategorie 5. název školy 6. kontaktní osoba (jméno, příjmení, telefon, , poštovní adresa) Každý účastník se může do soutěže zapojit vždy jedním svým originálním dílem v každé soutěžní oblasti. Vyřazena budou díla v rozporu s právními předpisy ČR (zejména autorským zákonem) a běžnými etickými kritérii. Oceněné práce budou prezentovány formou výstav, informačních brožur, DVD nosičů. Díla se autorům nevracejí a budou použita v rámci prezentace a propagace soutěže a Středočeského kraje. Každý účastník vyplní a podepíše „průvodku k dílu“, která je přiložena v propozicích.

8 ZASÍLÁNÍ VLASTNÍ TVORBY DO SOUTĚŽE Svou vlastní tvorbu zasílejte do 30. června Oblast fotografická, literární na v kopii na 2. Oblast krátké video, vlastní hudební tvorba na v kopii na nebo poštou na libovolném elektronickém nosiči na adresu KÚSK, Odbor školství a sportu, Zborovská 11, Praha 5. Obálku označte textem „Soutěž Náš kraj – 3. Oblast výtvarná na adresu KÚSK, Odbor školství a sportu, Zborovská 11, Praha 5. Obálku označte textem „Soutěž Náš kraj – neotevírat“

9 HODNOCENÍ PRACÍ Práce budou hodnotit komise složené z odborníků v dané oblasti, pedagogů ZUŠ a SVČ a odborné veřejnosti. Hodnocení bude probíhat v průběhu měsíců července a srpna Komise ocení deset nejlepších prací v každé kategorii a soutěžní oblasti.

10 CENY Ceny obdrží deset nejlepších prací v každé kategorii a soutěžní oblasti. 1.místo – Notebook 2.místo – iPod 3.místo – Mobilní telefon 4. – 10.místo – věcné ceny

11 SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže se uskuteční v druhé polovině září Datum, místo a čas bude upřesněn v průběhu měsíce srpna a oceňovaným oznámen do 15. září 2012.

12 PŘEJEME VŠEM HODNĚ ÚSPĚCHŮ A PŘÍJEMNĚ STRÁVENÝ ČAS PŘI TVORBĚ SVÉHO DÍLA