NEHODY Nehody motorek…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení motorových vozidel
Advertisements

Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. Pachatel odcizil ze zásuvky.
Autor: Ing. Jiřina Ovčarová 2011 Relativnost pohybu 2. díl.
Rok 2008; leden až říjen Nehody na pozemních komunikacích a jejich následky; Česká republika Připravil: pplk. ing. Josef Tesařík Besip 20. listopadu 2008.
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Tisková konference Velikonoce 2010, jarní motoristická sezona plk. Ing
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Slovní úlohy O pohybu 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Já a vše kolem mě..
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Gymnázium Jiřího Ortena KUTNÁ HORA
Motocyklisté. Řidiči ostatních motorových vozidel by si měli uvědomit že:  motocyklisté jezdí velmi často vyšší než dovolenou rychlostí.  často předjíždějí.
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Sedm desetin sekundy Víte co všechno se stane
Slovní úlohy o pohybu Varianta 1: Pohyby proti sobě (2. část)
12. ROVNOMĚRNĚ ZPOMALENÝ PŘÍMOČARÝ POHYB
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Jezdi pouze po pravé straně vozovky. Smíme jezdit jen jednotlivě za sebou. Každou změnu směru jízdy musíš dát najevo zřetelným upažením ruky. Součástí.
Bezpečnost na lyžích.
Jak z mého pohledu snížit podíl dopravních nehod motocyklistů Autor: Julie Dlouhá ZŠ a MŠ Hrabišín, 8. třída.
Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami. Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Slovní úlohy o pohybu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
I. Rok 2008 Celkem dopravních nehod Zjištěný alkohol DN s hmotnou škodou DN se zraněním alkohol a DN hmotná škoda4 918 alkohol.
1 Pohybové úlohy 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem.
1 Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem.
Tisková konference příčiny nehod v podzimním a zimním období priority a úkoly – podzimní období Tisková konference příčiny nehod.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Vývoj dopravní nehodovosti za rok 2013 Česká republika Zdroj dat: Ředitelství služby dopravní policie.
1. pololetí 2010 Statistika nehodovosti v silničním provozu na území České republiky Připravil: pplk. Petr Sobotka PRAHA 19. července 2010.
Tisková konference odboru služby dopravní policie KŘP Ústeckého kraje.
Velikonoce začátek motoristické sezóny aktivity BESIP - zranitelní účastníci provozu Martin Farář, vedoucí samostatného oddělení BESIP Ministerstva.
VÝVOJ DOPRAVNĚ BEZPEČNOSTNÍ SITUACE NA ÚZEMÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ZA ROK LEDNA 2011 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE.
Tisková konference dopravní nehodovost - priority a úkoly – podzimní období Tisková konference dopravní nehodovost - priority.
Prázdniny nehod (- 423, tj. - 3,2%) 140 osob usmrceno (- 30, tj. -17,6%) 598 osob těžce zraněno (- 48, tj. – 7,4%) osob zraněno lehce.
Vysoká rychlost je největším zabijákem Při každé padesáté nehodě, kterou způsobí řidič „závodník“, zemře jeden člověk. V roce 2008 tak zahynulo 432.
DOPRAVNÍ NEHODOVOST NA ÚZEMÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE ZA ROK
Prosinec 2009 plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha Prosinec 2009 plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha
Vnímání a realita rychlostního chování v ČR
SKUTEČNÉ policejní zápisy
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Tisková konference ÚO Děčín Krajské ředitelství Ústeckého kraje
Letní prázdniny motocyklisté
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Slovní úlohy o pohybu Pohyby proti sobě s časovým posunem.
Tisková konference Velikonoce 2010, jarní motoristická sezona plk. Ing
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
11 měsíců 2010 Statistika nehodovosti na pozemních komunikacích ČR
Nehodovost na okrese ZNOJMO
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Prázdniny vyhodnocení plk. Ing. Tomáš LERCH.
Prázdniny bezpečnější
Krajské ředitelství policie hl. m
DOPRAVNÍ NEHODOVOST NA ÚZEMÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ZA ROK 2012
Hloubková analýza dopravních nehod elektrokol
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až září roku 2013 a technický stav vozidel plk.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až říjen roku 2013 plk. Ing. Tomáš LERCH
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Senioři v dopravě kpt. Mgr. Miroslav ŠIMEČEK
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za I. čtvrtletí roku 2014 a Velikonoce plk. Ing.
Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
0.7 SEKUNDY.
0.7 SEKUNDY.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Dopravní nehodovost v Pardubickém kraji 2018
Transkript prezentace:

NEHODY Nehody motorek… Každý motorkář, který nehodu zažil, tak ten zážitek nechce už nikdy opakovat.. Zde je pár obrázků i s komentářem… Některé foto opravdu hnusné. Kliknutím myši postoupíte dál.

NEHODY Favorit nedal přednost rychle jedoucí motorce, 4 těžce zranění a 1 mrtvý (motorkář)

NEHODY Auto se skútrem. Naštěstí žádné zranění.

NEHODY Motorka s traktorem. Motorku, která měla obsah 1000 ccm řídil 19- ti letý „muž“ na kterou neměl papíry. Spolujezdec dívka: 14 LET. Výsledek nehody: 2 mrtví.

NEHODY Motorka se střetla s autem. Vrtulník, pokus o záchranu, smrt…..           

NEHODY - To co vidíte, je následek nehody, který byl očištěn od krve, atd. a znovu sestaven, aby lidé viděli, co všechno se může stát. - Řidič Hondy (motorka) jel velmi rychle a neviděl Golfa, který mu křižoval cestu. - Odhadovaná rychlost při nárazu byla 250 km/h. - Auto mělo dva pasažéry a řidič motorky byl nalezen UVNITŘ. - Tato nehoda byla vystavena na Stockholmském Motorkářském veletrhu. - Volkswagen se silou nárazu přetočil a přistál 10 stop (asi 3 metry) od místa srážky. - Všichni tři účastníci nehody byli na místě mrtví. - Řidič motorky měl nový řidičák. Kliknutím se objeví obrázky.

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY Auto motorka další informace neuvedeny.

NEHODY Mašina „rozstříhla“ auto další informace neuvedeny.

NEHODY Foto z policejní kamery

NEHODY Motorka měla přednost. Dva lechce zranění.

NEHODY Jízda po Evropské na zadním kole Fároše. Bohužel přední kolo se během dlouhé jízdy po zadním dostalo do klidu a při dosedu ve velké rychlosti na silnici se asi ,,kouslo“ - ustřelilo a mašina vyletěla ze silnice. Zkušený jezdec si neuvědomil drobnost. Kolo z klidu nejde najednou ,,nakopnout“ do shodné rychlosti.  Bohužel nehoda byla pro řidiče smrtelná !

NEHODY Já řídil VTR nárazová rychlost něco kolem 200-220 km/h, oblečení tričko, dres, tepláky a kecky (už bych to neudělal)!  Ačkoliv se to nezdá, všichni přežili bez větší ujmy na zdraví!   Z policejního protokolu: Dne 8.9.2003 v době kolem 15:40 hod. řidič ..... motocyklu tov.zn. SUZUKI GSX-R 600 jedoucí na silnici č.1/03 ve směru od obce Boršov nad Vltavou k obci Kamenný újezd vlivem nepřiměřené rychlosti a nepřizpůsobení rychlosti hustotě provozu narazil do před ním jedoucího motocyklu tov.zn. KAWASAKI ZX-9 řidiče ..... a oba řidiči upadli na vozovku. Důsledkem toho, padivší motocykl KAWASAKI narazil do pravého boku motocyklu tov.zn. HONDA VTR 1000F, řidiče ..... , když se jim snažil vyhnout, který po sléze upadl na vozovku. Škoda na vozidlech 450.000,- kč.

NEHODY

NEHODY V Šenově u Nového Jičína se za nás připojil místní motorkář. Chvilku jel za námi. Pak se rozhodl předjíždět, jenže do kopečka a v ten sám okamžik v protisměru vyjela Felície. Já jel poslední z nás pěti. Stihl předjet jenom mě a následoval jeho čelní střet s autem. Motorkář Pavel měl ošklivou zlomeninu nohy a spolujezdkyně nohu odřenou.  No a důsledky vidíte na fotkách. Ty důsledky nebyly zas až tak růžové. Pavel podle mých informací druhý den po nehodě zemřel. Je to příšerné, za chybu zaplatit tu nejvyšší daň. Bylo to jeho posledních pár sekund zrychlení.

NEHODY

NEHODY DALŠÍ OBRÁZKY JSOU OPRAVDU OŠKLIVÉ. ČÁSTI TĚL... TAK POKUĎ MÁTE SLABÝ ŽALUDEK NEBO JÍTE TAK SE NA TUHLE ČÁST PREZENTACE NEDÍVEJTE!!!!!!! Zavřete ji stisknutím kláves Alt F4

NEHODY RYCHLOST 280.Další info neuvedeno.

NEHODY Nehoda v USA. Smrt dvou lidí. Motorka vs náklaďák. Další info neuvedeno.

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY

NEHODY Na závěr bych chtěl říct všem motorkářům, kteří tuhle prezentaci viděli, ať se pořádně rozhodnou, než začnou předjíždět v nepřehledném místě, před zatáčkou a v jiných situacích. Život máme jenom jeden. Jeden motorkář říkal: „JEZDÍM TAK RYCHLE JAK MŮJ ANDĚL STRÁŽNEJ LÍTÁ.“ TAK DOUFÁM ŽE SE TOHO HESLA BUDETE DRŽET. Pokud ne, tak by jste mohli skončit jak jste viděli před chvilkou. A to by jste přece nechtěli.