…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

2. přístav Poutíci Kolín sraz K + K
Přijímací řízení.
Zpráva předsedy KRJ za období
Junák - středisko Karla Šimka HK
SETKÁNÍ VEDENÍ STŘEDISEK s vedením kraje
2. SMEČKA SE PŘEDSTAVUJE 2007/2008
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
Duben 2012 – říjen  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.
Prezentace kurzů Kam jet příště???.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
Krajská rada Junáka Libereckého kraje Afrooting - krajské roverské setkání 2007 Mníšek u Liberce, 19. až 21. října 2007.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Ekonomická část. Informace:  účetní závěrky sestavené k – termín odevzdání do (pozdější termín – po domluvě s příslušnou účetní)
Hospodaření II katedra FISCUS. MAJETEK Soubor věcí a práv, která jsou v právoplatném držení jedné nebo více osob Úprava majetku vyplývá ze Stanov Junáka.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Ing. Eva Kotková & Ing.
Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Výchovní poradci základních škol okresu Liberec Liberec
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová.
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Výchovní poradci základních a středních škol.
Hofmanová Dagmar Kučerová Eva GardenServices 1.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ing. Zuzana Nováková Odbor Řídící orgán OP Ministerstvo zemědělství ČR.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_401_PODZIM Téma: PODZIMNÍ MĚSÍCE, ZAČÁTEK.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Dívčí oddíl.
Roční období Název školy:
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Ing. Michaela Stříbrná.
Změna systému financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji v roce 2016 v návaznosti na aplikaci pravidel veřejné podpory Ing. Jan Tuček
Ing. Jiří „Hrach“ Stokláska předseda OR. Seznam akcí pod hlavičkou ORJ ◦ Velkomoravský bál (2. ročník) ◦ Team-building VM ◦ RKLM ◦ RK Pyramida (5. ročník)
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Inventarizace majetku a závazků
Math Exercises for You (Math4U)
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Informace za volební období sněm okresu
Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
Informace z OR okresní sněm
Vzdělávání Okresní sněm 2016
VY_32_INOVACE_12_01_vesmír (Křížovka)
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Místní akční plány vzdělávání Martin Plucha, sekretariát RSK JK
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…

Skautský rok a administrativa LEDEN Odevzdání registrace (nejpozději 31.1.2012) ve skautISu údaj pro žádost o dotace (vhledem i k státu) Schvalování rozpočtu a dotační vyhlášky KRJ Schvalování plánu činnosti Inventarizace majetku (pro oddíly důležitý táborový materiál – probíhá na přelomu roku) Pololetní prázdniny – výpravy oddílů (vaše akce – náměty z řad publika)

Skautský rok a administrativa ÚNOR Den zamyšlení 22.2. (Den sesterství) Odeslání peněz za registraci na účet KRJ (nejpozději do 14.2.2012) Uzavření hospodaření předchozího roku, revize Skautské plesy (Turnov, Česká Lípa, Jablonec n. Nisou,…) Jarní prázdniny – výpravy oddílů (vaše akce – náměty z řad publika)

Skautský rok a administrativa BŘEZEN Podání daňových přiznání (bez daňového poradce) Zdravotnický kurz ZZA Za kamna vlezem Návrhy na Medaili sv. Jiří (za výchovu) Akce u vás?

Skautský rok a administrativa DUBEN Oblastní kola ZVaS (další rok Svojsíkova závodu) Odemykání řek Velikonoční prázdniny – oddílové akce Sv. Jiří Akce u vás?

Skautský rok a administrativa KVĚTEN Vodácké závody Oblastní kola ZVaS I. grantové kolo KRJ na akce a projekty NOJ (krj.skautlib.cz) Odevzdávání předběžných hlášenek táborů Základ dotace z MŠMT na účet Junáka Akce u vás?

Skautský rok a administrativa ČERVEN Navigamus 2012 (setkání vodních skautů, jednou za 3 roky) Krajské kolo ZVaS (15.-17.6.2012) Kapka I. kolo grantu: Podpora výjezdu činovníků na vzdělávací akce Rozeslání ZÁKLADU dotací NOJ z junáckého kraje pouze základ dotace, nadstavba později Akce u vás?

Skautský rok a administrativa ČERVENEC Tábory SRPEN Tábory Vzdělávací akce (lesní školy apod.) Příprava na NÁBORY (www.skaut.cz/nabory) materiály zdarma pro zaregistrované, odevzdání zprávy

Skautský rok a administrativa ZÁŘÍ Náborové akce Zahajovací výpravy středisek/přístavů Odesílání přihlášek na vůdcovský kurz 5:10 sever Republikové kolo ZVaS Závod přes 3 jezy Žádost o příspěvek na město (před sestavováním městského rozpočtu) Akce u vás?

Skautský rok a administrativa ŘÍJEN Postavme školu v Africe II. grantové kolo KRJ na akce a projekty NOJ Začátek kurzu 5:10 sever Zamykání řeky Podávání žádostí o dotaci na zahraniční akci 28. října – den udělování skautských řádů Řád stříbrného vlka, Řád stříbrného trojlístku Odevzdání skutečných stavů táborů Akce u vás?

Skautský rok a administrativa LISTOPAD Do 15. listopadu skutečné hlášenky táborů Mravenečník 2012 – setkání vůdců libereckého kraje Schválení odvodu registrace na kraj NADSTAVBA je známa celá částka Informace o členských odvodech II. kolo grantu: Podpora výjezdu činovníků na VA Akce u vás?

Skautský rok a administrativa PROSINEC Mixem Betlémské světlo Víkendy VK 5:10 sever Předložení plánu činnosti a rozpočtu na další rok Příprava registrace v oddílech Akce u vás?

Skautský rok a administrativa Průběžné záležitosti Odesílání zápisů ze střediskových rad Skautské časopisy Návrhy na další vyznamenání (Medaile díků, krajské vyznamenání Lilie a přátelství,…) Revize Vyúčtování tábora

Skautský rok a administrativa Vůdcovský kurz 5:10 sever 5 víkendů, 5 lokalit Závěrečné vůdcovské zkoušky Kapacita 25 míst Každý sudý rok (říjen – květen) Čekatelský kurz VP Čekatelský kurz zakončen zkouškami Kapacita 25 míst Každý lichý rok (září – prosinec)

Skautský rok a administrativa skautlib.cz Portál pro skauty z Libereckého kraje Zveřejňování akcí Nahrávání fotek Pozvánky na akce Pro skauty i veřejnost jsemskaut.cz Zábavný portál pro skauty E-shop s věcmi jsemskaut.cz Interaktivní upload fotografii s tričky jsem skaut E-mailové schránky pro zájemce nick@jsemskaut.cz 25 GB prostoru, on-line office a dokumenty, … Webhosting pro stránky jednotek

více informací na jsemskaut.cz Pořiď si tričko a vyfoť se v něm! více informací na jsemskaut.cz …získej e-mail, 25 GB místa, on-line office a další výhody