ô BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Advertisements

Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Občanská výchova Tematická oblast: Člověk.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_593_VyOv8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Představujeme službu Samepage
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Hodnocení přístupnosti soutěžních webů aneb proč se vyplatí myslet na přístupnost webů veřejné správy RNDr. Hana Bubeníčková, Mgr. Radek Pavlíček, duben.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Reklamní kampaň pro ……… Nejlepší taneční songy od světových DJ´s Zdroj: Dance Radio, Play.cz, v tis. Internetová poslechovost na FM v Praze.
Jak vybudovat úspěšnou zahraniční spolupráci II. Motto: Na ´družbu´ si již nehrajeme … Workshop IV.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Téma: Práce se zdroji Vypracoval: Mgr. Milan Pilař.
Masová komunikace, masová média
Marketingová komunikace
Název školy: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvková organizace Číslo a název projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Média a my v dnešním světě Tony Duong, 8.B Projektový den 8. dubna 2009.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Média v ČR Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
1. 2 Hypertextové odkazy Na stránce se mohou nacházet místa, na která když klepnete myší, dostanete se na jinou stránku, na jiný server nebo na jinou.
Když je 50 % víc než 100 %. Základní informace Cíl: Zhodnocení mediálního pokrytí a obrazu organizace Fórum 50 % v období Metoda:
Práce ZADÁNÍ SEMESTRÁLNÍ PRÁCE: Zpracujte návrh – koncept na vydávání periodika (podnikového či jiného časopisu, novin, občasníku, věstníku, webu) včetně.
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Chci vás informovat, o otevření nové zubní praxe. Řekněte všem. Speciální slevy na všechny přátele, kteří odkazují nové pacienty na mě! Klepni na tlačítko.
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
Dana Mazancová Databáze Anopress a ČTK ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Měření sledovanosti obrazovek připojených k internetu Tomáš Bičík INNOVATION DAY, 7. října 2015.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
Možnosti a překážky digitálního fundraisingu Pavla Gomba, UNICEF ČR.
Rodina a její funkce Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu:
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 4: Marketingové řízení MSP.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
25 / 1 / 2011.
„Řídím, piju nealko pivo“ společný projekt Policie ČR a Českého svazu pivovarů a sladoven Ing. Martina Ferencová předsedkyně komise Společenské zodpovědnosti.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Chci vás informovat, o otevření nové zubní praxe. Řekněte všem.
Mediální výchova 8. ročník
Tvorba WEBOVÝCH stránek – hypertextové odkazy
Plánované rodičovství
Marketingová komunikace
Informace na dosah ruky
Role ČT v rozvoji DTT.
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Transkript prezentace:

ô

BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! a iniciátorem celostátní mediální kampaně pro masový rozvoj počítačové gramotnosti v České republice. ● V této rubrice najdete kompletní přehled všech informací o tomto projektu i celé mediální kampani, včetně všech odkazů na jednotlivé PARTNERY a aktivity, které se v této záležitosti odehrály, odehrávají a odehrávat se budou. ● Informujte o tomto projektu a mediální kampani své přátele a známé, pište o něm vlastní články, propagujte ho všemi možnými způsoby, ale hlavně - nezapomeňte mi o tom všem napsat, aby mohly o vaší aktivitě Pozitivní noviny informovat veřejnost a prostřednictvím dalších mediálních toků účinně podporovat zájem o tuto záslužnou a prospěšnou věc. ● Sledujte pravidelně tuto stránku, kde budou nepřetržitě přibývat nové informace. Pavel Loužecký, vydavatel PN, autor projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM ! Kampaň pro masový rozvoj počítačové gramotnosti seniorů v České republice záběr z pořadu České televize BARVY ŽIVOTA, vysílaného dne BARVY ŽIVOTA Kliknutí na odkazy Vám umožní přímý vstup do vysílání ČT nebo na stránky Pozitivních novin.