Evidenční software SUAP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martina Košíková, Adéla Kaschnerová
Advertisements

snadná tvorba www stránek zadarmo
Seminář k výběrovému řízení 2014
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/16
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
školení internetového vyhledávače
Tutoriál EBSCOhost - Historie vyhledávání
Tutorial Zobrazení článku na EBSCOhost rozhraní
Grafická úprava seminární práce
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Co takhle DOTAZY? OBSAH: Y 1) Co jsou to dotazy ve WinBase Y 2) Vytvoření jednoduchého dotazu Y 3) Použití dotazu.
Hromadná korespondence
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Tabulkový procesor.
Tutoriál AtoZ – Tvorba poznámek
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Anotace Žák dokáže v aplikací MS Word vytvořit tabulku Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže v aplikaci MS Word vytvořit, upravit a formátovat.
TEXTOVÝ EDITOR.
Prezentační nástroj Open Office, Impress PŘECHODY SNÍMKU Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, úlohy, přechod mezi.
MS ACCESS parametrický dotaz
Maturitní okruh č. 15, K. Záchová, VIII.A zaměřeno na MS WORD 2007.
Tabulky – vyhledávání (v dalších tabulkách pomocí relací)
Textový editor Vkládání obrázků ze souboru a použití schránky  Pomocí menu vložení a klepnutím na obrázek se nám otevře adresář, ze kterého vybereme.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Power Point– popis prostředí
Ing. V. Filipcová Cvičení z předmětu Management zdravotnických zařízení procvičování v programu EFA Ing. V. Filipcová
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
Práce s řadami. Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak.
Postup pro aktualizaci seznamu doporučené literatury a učitelů uvedených u předmětu ve studijní agendě STAG.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 3.
Vytvoření hypertextového odkazu
EXCEL FILTROVÁNÍ DAT ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
DATABÁZOVÉ SYSTÉMY Ing. Roman Danel, Ph.D.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
časté dotazy uživatelů Editor článků Vložení formátovaného textu do článku z dříve připraveného dokumentu.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Word Číslo DUM: III/2/VT/2/2/30 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Tutoriál Holdings Management Poznámky – Vytváření, editace a propojování se zdroji support.ebsco.com.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Manuál pro editaci webu PCP
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Řešení inventarizace hmotného majetku
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Textový Editor.
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
PowerPoint.
Vytvoření formuláře Access (11).
Přihlášení.
Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Základní informace - Ovládání systému
Prezentace OBD Orientace běžného uživatele v prostředí osobní bibliografické databáze.
Transkript prezentace:

Evidenční software SUAP SUAPIS Evidenční software SUAP

PRIHLASENI

Hlavní nabídka (menu) Vyberte Akci (zadávaní, úprava akcí) nebo tvorbu (úpravu) hlášení Ještě chybí “Ohlašovací povinnost”  bude doplnněno (ohlášení produkcí při pronájmech)

Akce (seznam) – po kliku na Akce v hlavním menu Kliknutím na název můžete akci editovat. Kliknutím na “+ Akce: pridat” můžete vytvořit novou akci (viz další slide)

Editace akce (popř. Nová akce) Vyplnit odpovidajíci položky (tucne jsou povinne) Položka kulturní zařízení bude vyplněna automaticky Playlist lze k dané akci přidat buď ručně (písničku po písničce vypsat či vykopírovat z wordu po jednotlivých skladbách) Sekce Playlist NEBO (pokud není tato forma k dispozici) lze playlist nascannovat a vložit nascanovaný (sekce Nascannovaný playlist) Spodní lišta slouží pro uložení právě načtené položky (ať už přidáváte novou nebo měníte stávající)

Filtry a vyhledávání Na každé stránce se seznamem akci nebo hlášeními je možné vyhledávat akci nebo hlášení podle určitých kritérií K hledání podle názvu slouží pole “s lupou” K dalšímu hledání slouží tlačítko Filtr – viz obrázek

Hlášení (seznam) – po kliku na hlášení v hlavním menu Kliknutím na datum v prvním sloupci můžete editovat Kliknutím na “+ Hlaseni: pridat” můžete vytvořit nové hlášení(viz další slide) Nascannované playlisty k celému hlášení lze stáhnout v .zip, hlášení v PDF lze stáhnout kliknutím na PDF ikonu

Editace hlášení (popř. Nové hlášení) Vyplnit všechny položky (položka Kulturní zařízení bude doplněna automaticky) Po uložení (viz obrázek spodni lišty) dojde k automatickému přiřazení akcí k danému hlášení. Tj. Jednotlivé akce není třeba ručně přiřazovat, to bude provedeno automaticky podle data akcí a rozmezí pro které je hlášení prováděno

Dotazy???