Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Advertisements

Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Oddělení mládeže a sportu
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
aneb plážová házená v Mostě.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Seriál sportovních akcí pro firemní týmy
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
JITKA KLIMKOVÁ UEFA KONFERENCE NYON 2009 CÍLE: 1.TECHNICKÁ ZPRÁVA FINSKO TRENDY ŽENSKÉHO FOTBALU 3.UEFA SOUTĚŽE PRO ŽEN 4.POZVÁNKA MS.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
XXVII. Silvestrovské derby
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
LEDOVÁ PLOCHA od ,- Kč/ plochy kromě kruhu pro vhazování a ploch BPA.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee

P OPIS T URNAJE •Frisbeer Cup 2013 je otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee. •Ročník 2013 je již sedmým v řadě a bude navazovat na úspěšnou tradici a vybudované dobré jméno turnaje v ČR i zahraničí. •Frisbeer Cup je zároveň největší indoor turnaj ve Freestyle Frisbee na světě. Pro hráče je jedním z top eventů celé sezóny. •Očekáváme účast cca 60 hráčů z celého světa. Zastoupení bude mít Německo, Itálie, USA, Velká Británie, Maďarsko, Švédsko, Slovensko a samozřejmě Česká republika. •Na turnaji pravidelně startuje světová špička, předchozího ročníku se účastnilo 7 hráčů z první světové desítky.

DATUM A MÍSTO KONÁNÍ Datum konání •9. až 10. února 2013 •Kvalifikace a semifinále v sobotu •Finále v neděli , 13:00 – 16:00 •Sportovní hala Základní školy Petřiny - JIH Šantrochova 1800/2, Praha 6 •Hala má ochozy a další prostory pro diváky s kapacitou cca 500 míst Místo konání Harmonogram

ORGANIZACE, REFERENCE •Pořadatelem je Česká federace freestyle disku, o.s., která má bohaté zkušenosti s organizací velkých sportovních eventů a akcí pro veřejnost. •ČFFD již pořádala šest ročníků turnaje Frisbeer Cup, Mistrovství Evropy ve Freestyle Frisbee v roce 2008 a Mistrovství světa ve Freestyle Frisbee a Freestyle Fotbalu v srpnu •Dále se ČFFD pravidelně účastní řady sportovních a volnočasových akcí pro širokou veřejnost, jako např. Mezi Ploty, Ladronkafest, Všehodění v Podvinní, Žiju jako ty apod. •Díky uvedeným zkušenostem a schopnosti dostát veškerým organizačním povinnostem je ČFFD uznávaným organizátorem na poli freestylových sportů.

F REESTYLE F RISBEE •Freestyle frisbee je divácky nejatraktivnější hrou s létajícím talířem. •Princip spočívá v provádění akrobatických a technických triků s rotujícím diskem. Hráči od okamžiku nahození disku spoluhráčem předvádí celé sekvence triků do okamžiku chycení a nového nahození. •Rozhoduje originalita, kreativita, technická zručnost i fyzická náročnost. •Na turnajích se soutěží ve dvojicích nebo trojicích. O výsledku rozhoduje porota, která hodnotí tři kategorie: - obtížnost - provedení - umělecký dojem

NABÍDKA SPOLUPRÁCE •Zaujal Vás Frisbeer Cup 2013? Hledáme partnery pro oboustranně přínosnou spolupráci! •Nabízíme Vám možnost zviditelnit Vaši společnost v rámci marketingových aktivit spojených s propagací turnaje. •Prezentujte své jméno, produkty či služby na akci mezinárodního formátu. •Cílová skupina návštěvníků je zejména mladá generace a sportovně zaměření lidé. Díky doprovodnému programu nabízí akce atraktivní způsob, jak může strávit čas celá rodina. •Spolupráce je možná jak finanční tak i formou barteru. •Partnerství je možno rozšířit i na další akce, které plánujeme v budoucnosti pořádat – např. Mistrovství Evropy v létě 2014

P ARTNERSTVÍ  Hlavní partneři max. dva partneři  Partneři  Mediální partneři •Samostatný prostor s označením „Hlavní partneři“ a logo na všech POS materiálech •20% reklamní plochy v místě konání pro umístění bannerů - každý z hlavních partnerů •Logo a označení Hlavní partneři na brandwall •Logo + odkaz na oficiálních webových stránkách turnaje •Zmínka o partnerství v tiskových zprávách •Logo HP ve video traileru na turnaj •Logo s označením HP v titulcích videodokumentu z turnaje •Volný pohyb až 3 hostesek a distribuce promomateriálů HP v rámci konání turnaje

P ARTNERSTVÍ  Hlavní partneři  Partneři  Mediální partneři •Logo na vybraných POS materiálech •Celkově 40% reklamní plochy v místě konání pro umístění bannerů či rollupů •Logo na brandwall •Logo + odkaz na oficiálních webových stránkách turnaje •Logo v titulcích videodokumentu z MS

P ARTNERSTVÍ  Hlavní partneři  Partneři  Mediální partneři •Samostatný prostor s označením „mediální partner“ a logo na POS materiálech •Celkově 20% reklamní plochy v mísě konání pro umístění bannerů •Logo a označení mediální partner na brandwall •Logo + odkaz na oficiálních webových stránkách •Logo mediálního partnera ve video traileru na MS •Logo v titulcích videodokumentu z MS

SPOLUPRÁCE S PARTNERY Turnaj v minulosti podpořili nebo s ním dlouhodobě spolupracují tito partneři: Mediální partneři, kteří již s turnajem spolupracovali:

K ONTAKTY Česká federace freestyle disku, o.s. Pod Parukářkou 12, Praha 3, IČ: Hlavní organizátoři: •Jakub Koštel, , •Jiří Weiss, ,