HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK 25.1.2014 RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
Š ternberk BRANKÁŘ – 15 – ULMON LIBOR C – 10 – NOVÁK JINDŘICH - 2 – MAZAL JAKUB - 2 – MAZAL JAKUB CHARVÁT VÍT CHARVÁT VÍT - 13 – NEUMAN.
Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR „SPORTEM PROTI DROGÁM“ KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU TĚLOVÝCHOVNÉ A SPORTOVNÍ UNIE TRUTNOVSKA „SPORTUJ S NÁMI“
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ „O POHÁR PROTEC PLUS S.R.O.“ Datum konání: sobota Rtyně v Podkrkonoší, sportovní hala Orlovna.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
aneb plážová házená v Mostě.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK A MLADŠÍCH ŽÁKŮ 3. ROČNÍK MEMORIÁLU LEOKÁDA KOLLERTA.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
E.ON ČR Junior Cup – představení projektu
Judo Sokol Praha Vršovice
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.

IV. ročník Memoriálu Jana Marka
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
XXVII. Silvestrovské derby
OKRESNÍ FINÁLE V KOPANÉ POHÁR JOSEFA MASOPUSTA Strážnice
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
DomůTýmyZápasyNápověda Výsledky: Slavia - Plzeň0:1 (0:1) Hradec Králové - České Budějovice0:1 (0:0) Jihlava - Jablonec0:1 (0:0) Sigma Olomouc - Příbram6:1.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Florbal Patrik Převrátil.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
4. ROČNÍK HALOVÉHO TURNAJE MUŽŮ O POHÁR STAROSTY MĚSTA.
Anotace: ČR – Královéhradecký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do.
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
VÁNOČNÍ HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ Konaný v rámci projektu TSUT „Sportuj s námi“
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Halový turnaj mladších žáků O putovní pohár předsedy ČMFS JUDr. Ivana Haška – Sportovní hala Orlovna Rtyně v Podkrkonoší dne Halový turnaj mladších.
Kriminalita v Královéhradeckém kraji v meziročním porovnání v letech 2014 a 2015.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
FC Slovan Rosice, z.s..
FLORBAL.
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
Otakar Mestek, Michal Blažej
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
O putovní pohár J. Verfla
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Atletická olympiáda
Transkript prezentace:

HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA

Účastníci: TJ Baník Rtyně/SK Sparta Úpice TJ Jiskra Hořice FK Náchod MFK Nové Město nad Metují TJ Tatran Hostinné FK Jaroměř FK Baník Žacléř RSCM Rozkoš

Další z dílů seriálu turnajů „Sportem proti drogám“ ve sportovní hale Orlovna ve Rtyni v Podkrkonoší patřil těm nejmenším a přivítal hráče ročníků narozených 2005 a mladší. Turnaje se zúčastnil maximálně možný počet osmi týmů, z nichž mezi největší favority určitě patřily celky FK Jaroměř a MFK Nové Město nad Metují. Bojovalo se v utkáních navzájem každý s každým v hracím čase 1 x 12 minut. Prognóza o favoritech se téměř naplnila, jen se do boje o pocty nejvyšší přimíchal celek RSCM Rozkoš. Vítězství nakonec zaslouženě získal tým FK Jaroměř, druhý skončil celek RSCM Rozkoš a třetí MFK Nové Město nad Metují. Tyto celky výrazně převyšovaly ostatní jak fyzickou vyspělostí, tak fotbalovým umem. Krok s těmito cely držel i tým z Hořic, ale na něho zbyla jen „bramborová medaile“ v podobě čtvrtého místa. V utkáních se činili i střelci, kteří ve 28 zápasech nastříleli úctyhodných 151 branek, což činí průměr 5,39 branky na jedno utkání. Všem účastníkům patří poděkování za výkony s maximálním úsilím o co nejlepší výkony a fair play způsob hry. Utkání řídil s přehledem arbitr David Beránek. Odměnou hráčům pak byla ocenění v podobě pohárů, medailí a dalších pěkných cen. Nejlepší jednotlivci navíc získali poukaz na utkání německé bundesligy od hlavního partnera seriálu. Největší odměnou pro všechny pak byl určitě zasloužený potlesk a povzbuzování příznivců z řad rodičů i diváků nejen při zápasech, ale především při závěrečném vyhlášení výsledků turnaje. Další z dílů seriálu turnajů „Sportem proti drogám“ ve sportovní hale Orlovna ve Rtyni v Podkrkonoší patřil těm nejmenším a přivítal hráče ročníků narozených 2005 a mladší. Turnaje se zúčastnil maximálně možný počet osmi týmů, z nichž mezi největší favority určitě patřily celky FK Jaroměř a MFK Nové Město nad Metují. Bojovalo se v utkáních navzájem každý s každým v hracím čase 1 x 12 minut. Prognóza o favoritech se téměř naplnila, jen se do boje o pocty nejvyšší přimíchal celek RSCM Rozkoš. Vítězství nakonec zaslouženě získal tým FK Jaroměř, druhý skončil celek RSCM Rozkoš a třetí MFK Nové Město nad Metují. Tyto celky výrazně převyšovaly ostatní jak fyzickou vyspělostí, tak fotbalovým umem. Krok s těmito cely držel i tým z Hořic, ale na něho zbyla jen „bramborová medaile“ v podobě čtvrtého místa. V utkáních se činili i střelci, kteří ve 28 zápasech nastříleli úctyhodných 151 branek, což činí průměr 5,39 branky na jedno utkání. Všem účastníkům patří poděkování za výkony s maximálním úsilím o co nejlepší výkony a fair play způsob hry. Utkání řídil s přehledem arbitr David Beránek. Odměnou hráčům pak byla ocenění v podobě pohárů, medailí a dalších pěkných cen. Nejlepší jednotlivci navíc získali poukaz na utkání německé bundesligy od hlavního partnera seriálu. Největší odměnou pro všechny pak byl určitě zasloužený potlesk a povzbuzování příznivců z řad rodičů i diváků nejen při zápasech, ale především při závěrečném vyhlášení výsledků turnaje.

Individuální ocenění hráčů pořadatelem turnaje: Nejlepší hráč – Štěpán NOVOTNÝ (RSCM ROZKOŠ) Nejlepší brankář – Štěpán VALENTA (TJ JISKRA HOŘICE) Nejlepší střelec – Lukáš SKALICKÝ (FK JAROMĚŘ) Miss turnaje – Adélka KOUDELOVÁ (TJ BANÍK RTYNĚ/SK SPARTA ÚPICE) Nejlepší hráči týmů podle hodnocení svých trenérů: TJ Baník Rtyně/SK Sparta Úpice – Tomáš DRBOHLAV FK Náchod – Jiří ČENĚK FK Jaroměř – Jiří REZEK MFK Nové Město n/M. – Denis FRANC TJ Tatran Hostinné – Ondřej HNÍZDIL TJ Baník Žacléř – Miroslav DUBSKÝ RSCM Rozkoš – Matouš BENEDIKT TJ Jiskra Hořice – Michal MORAVEC

Poděkování za podporu této akce patří partnerům, kteří pomohli při zajištění cen pro týmy a jednotlivé hráče: Hlavní partneři: Czech Sport Travel s.r.o. Vetim s.r.o. Úpice Město Rtyně v Podkrkonoší Další partneři: Poháry Bauer s.r.o. GOLD-CRYSTAL s.r.o. Knihcentrum cz. Ostrava Robin Bohnisch, poslanec VZP Hradec Králové Pivovar Náchod Primátor Nakladatelství Metafora s.r.o. Praha Kovo Kábrt - Borna Rtyně VZP Trutnov FTV Prima spol. s.r.o. Praha Kooperativa pojištovna a.s. TV Očko Nadace AGROFERT a.s. SURFE Publishing s.r.o. Blansko

Nakladatelství Slováry s.r.o. Praha 9 TOPOGRAF spol.s r.o. Praha 6 ZPMV ČR Hradec Králové Zaměstnanecká pojišťovna Škoda Mladá Boleslav Český rozhlas Hradec Králové Oční optika Jiří MALINSKÝ Lingea s.r.o. BRNO Optimalenergy Česká Skalice Tiskárna LT Trutnov Česká spořitelna a.s. Trutnov MZ ČR Praha 1 ED servis Josef Škoda Poděkování patří všem účastníkům, kteří předvedli velice pěkné sportovní výkony a fair play hru. Těšíme se, že nám všichni zachováte přízeň i pro příští rok. Za TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší, oddíl kopané Vladimír Vasiljev Rtyně v Podkrkonoší dne ©2014 fotbalrtyne