Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) 26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) 26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)"— Transkript prezentace:

1

2 26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) 26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)

3 A takhle to všechno za č alo…….. A takhle to všechno za č alo……..

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 Pokra č ování na Bowlingu… Pokra č ování na Bowlingu…

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46 A teď podrobněji…..utkání se konalo v neděli dne 26.10.2008 na hřišti TJ Baník ve Rtyni v Podkrkonoší. Bylo zahájeno ve 13.30 hod. a slavnostní výkop provedl pan starosta Zdeněk Špringr. Přišlo podívat několik desítek diváků a to jak z rodinných kruhů tak i milovníků kulatého nesmyslu, každý byl zvědavý jak si s míčem budou matky rozumět. Utkání řídil delegovaný arbitr OFS Trutnov pan Ladislav Kocurek. Všichni mu usnadnili práci, a i když se celé utkání odehrálo ve velkém nasazení tak vždy v duchu fair play. Družstvo rodičů vedla jako trenérka a nehrající kapitánka Martina Vasiljevová a družstva přípravky pak hrála pod vedením trenérů Martina Šimka, Josefa Garčeka a Milana Romančáka st. Diváci viděli krásné akce a souboje doslova tělo na tělo. Utkání skončilo nakonec výsledkem 3 : 2 pro přípravku. Družstvo rodičů si však náladu zlepšilo při pokutových kopech, kdy vyhrálo nad přípravkou 2 : 1. Tým rodičů však může poděkovat brankářce Janě Šimkové, která předváděla jak v utkání tak při pokutových kopech někdy až neskutečné zákroky. Po skončení exhibičního utkání se všichni přesunuli na Bowling, kde bylo pro ně připravené posezení. Po krátkém uvítání, kterého se zhostil pan Milan Romančák st., převzaly všechny maminky hráčů přípravky kytičku a hrníček na kafíčko (a jednu pusu) od trenérů přípravky. Pro zpestření programu vystoupily taneční oddíly z Jednoty Orel – Ballare a předvedly několik tanců. Všem se jejich vystoupení moc líbilo a odměnili je potleskem. V prostoru mezi vystoupením byly pak odměněny všichni hráči jak mladší tak i starší přípravky, když dostali medaili, společné foto týmu a tašky plné sladkostí s drobnostmi od sponzorů. Předání cen se účastnili i zástupci oddílu kopané předseda Jaroslav Jeníček a místopředseda TJ Baník Vladimír Vasiljev. Dále pak následovala volná zábava ve všech prostorách Bowlingu. Děti začali hrát stolní fotbal a bowling. Nezapomnělo se na malé pohoštění jako jsou dorty a hranolky. Při reprodukované hudbě došlo i na tanec, nafukování balónků, házení konfet a pod. Zápal o hru vydržel dost dlouho a rodiče měli starost je dostat domů. Tato akce se mohla konat pouze za podmínek, že se podařilo zajistit několik sponzorů pro oddíl přípravky a za jim patří velké poděkování.

47 Hlavními sponzory přípravky v roce 2008 byli – ČEPS a.s. Praha, Protec Rtyně, VETIM Úpice, Jana Krejcarová, David Garček Praha, OPGT Brno, Petr Vlach Trutnov, Vlček a syn Kovovýroba Rtyně, Sportovní komise města při MÚ Rtyně. Dalšími sponzory byli ČS a.s. Trutnov, skládka TO František Pěkný, tiskárna Arnemit Praha, Potraviny Hana Litková, Řeznictví pí. Marcela Balcarová, nakladatelství BOR Liberec, Česká spořitelna, a.s. Rtyně pí. Marcela Cardová, ČEZ Hradec Králové, lékárna Clara Rtyně, Miroslav Frýba Krákorka, GE Money Bank Trutnov, A Taurus pan Adam, Alfero Group s.r.o., Drogerie Mádr, Pavla Šedová kavárna – textil, Vlková čalounictví, TELCO Miroslav Kábrt, Miroslav Trachta Elektro Veselka, nakladatelství Fragment Praha, cukrárna Korunka pí. SoňaValková, restaurace u Vlčků, restaurace na Mýtě, OAZA Rtyně, restaurace pod Verpánem Batňovice, Miloš Pešta – malíř, natěrač

48 T ě šíme se na p ř íští veselý poslední výkop s našimi fotbalovými nad ě jemi. Zaslou ž í si to nejen oni, ale i všichni, kte ř í se práci s fotbalovým pot ě rem v ě nují! T ě šíme se na p ř íští veselý poslední výkop s našimi fotbalovými nad ě jemi. Zaslou ž í si to nejen oni, ale i všichni, kte ř í se práci s fotbalovým pot ě rem v ě nují! © banikrtyne


Stáhnout ppt "26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) 26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)"

Podobné prezentace


Reklamy Google