Vítám Vás na prohlídce prezentace Martiny Egersdorfové

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Advertisements

Technika,tak jak ji vidím já…
Ekologický audit. Moje jméno: Jména č len ů mého týmu- t ř ída: Škola: Kontakt na tým: T ř ídní u č itel: tel: Kateřina Vágnerová VII. A Zuzana.
JÁ A MOJE ŽENA.
Sociální sítě.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č. 22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Jmenuji se Michaela Petrová
Tenis Menu.
Já a vše kolem mě..
Moji mazlíčci Chicco a Delphine sea siberian heart.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Markéta Jelínková Zš Spořilov 2012
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
FLORBAL.
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
Digitalizace výuky Příjemce
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Otče, odpusť mi, já jsem zhřešila Řekni mi, dcero, jaké jsou Tvé hříchy?
TomTom GO 910„Nejinteligentnjší přenosný automobilový navigátor“ TomTom GO 910„Nejinteligentnější přenosný automobilový navigátor“
Moji nejlepší kamarádi
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Co rádi děláme.
Nebezpečí na Internetu
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Vesnice Strupčice.
6. TŘÍDA .
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
TENIS.
Nov á slova Stránky eportfolio Otázka číslo 6.
Osobní údaje Telefon: E – mail: Adresa: Sukova 370 Nový Bydžov Icq,qip : Web: Tomáš Čerych.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Mé záliby a koníčky.
V první části bych vás chtěl provést kytarovým světem. Uvidíte mnoho zajímavých kytar na různé styly hudby Druhů kytar je mnoho a jejich jmenování by.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Životopis Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
JOSEF KAZATEL, IX. A MOJE ZÁJMY. ROZDĚLENÍ ZÁLIB DLE OBLÍBENOSTI.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Kyberšikana Denisa Opatrná ČJL+AJ. Centrum pro rodiče a děti Google  Je dostupné na
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
INTERNET Pro 5. ročník.
HLEDÁNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
Prezentace od Mervina Flandery
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vztahy a pravidla soužití - rodina
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Něco, co mohou napsat jen děti
3.TISÍCILETÍ.
Tenis
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Transkript prezentace:

Vítám Vás na prohlídce prezentace Martiny Egersdorfové

Kdo jsem já???

Úvodní stránka Něco o mně Mé fotky Můj domov Moje zájmy Co je to vlastně volejbal??? Sportovní hala SKP Moje třída Můj super bráška Moje nejoblíbenější zvířátka Má budoucí škola! Teda možná Moje nejoblíbenější webovky Nejoblíbenější seriály Nejoblíbenější filmy Nejoblíbenější místo Nejoblíbenější věc Pecká Moje životní motto! Jen tak pro radost Stránka spolužáci Kontakty na mě

Něco o mně Jméno: Martina Příjmení: Egersdorfová Datum narození: 7. února 1992 Místo narození: Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem Bydliště: Valtířov, okr Ústí nad Labem Povolání: Žákyně ZŠ Velké Březno Něco o mně

Mé fotky Neřešte to!

Můj domov Ve Valtířově bydlím už 8 let, přistěhovala jsem se z Ústí nad Labem. Valtířov je malebná vesnička vzdálená 8 km od Ústí nad Labem. Bydlím v rodinném domě s rodiči a se starším bráchou.

Moje zájmy Mám mnoho koníčků, ale ze všech nejvíc mě bavím hra odbíjená čili volejbal. Tento sport provozuji v Ústí nad Labem na Severní terase ve sportovní hale SKP. Ráda čtu a nemám omezený rozsah své oblíbenosti v druzích knih a žánrů. Hudba je pro mě velice oblíbená a závisí na ní část mé nálady. Tanec ten má pro mě též velký význam, dodává mi inspiraci a porozumění hudbě. Když je řeč o hudbě, hraji na klávesy a na kytaru. Na tyto dva nástroje jsem se sama naučila hrát a myslím, že je to celkem přijatelné! Je tu jen jeden problém neumím noty, ale jenom akordy!

Co je to vlastně volejbal??? Volejbal čili odbíjená je míčová hra, která se hraje dva až tři sety, ve kterých je maximální počet hráčů 6, v každém týmu. Hráči v týmu musejí odehrát míč na stranu protihráče tak, že jej odehrají většinou rukama. Ve volejbale máme tři druhy sítí. Pánská síť= 2,42 metrů Dámská síť= 2,23 metrů Žákovská síť= 2,20 metrů

Sportovní hala SKP Plážové hřiště Brná (fotografie)

Moje třída fotografie

Je mu 22 let a studuje na ČVUT- dopravní v Děčíně. Můj super bráška! Mého brášku mám velice ráda, a jsem též ráda, že ho vůbec mám! Pomáhá mi s mnoha věcmi, které bych sama určitě nedokázala nebo bych to nesvedla! Je mu 22 let a studuje na ČVUT- dopravní v Děčíně. Díky mému bráškovi jsem se naučila hrát volejbal a některé další sporty!

Moje nejoblíbenější zvířátka To je velice dobrá otázka, mezi mé nejoblíbenější zvířátka patří můj bráška! Mám pejska pouliční směsi a je takový blbý, ale je s nim sranda! No a potom máme králíčky malé, bílé s červenýma očima, čili albíny!

Má budoucí škola! Teda možná! Mým snem je dostat se na soukromou policejní školu TRIVIS. Tato škola se nachází v Ústí nad Labem na Střekově!

Nejoblíbenější webovky www.libimseti.cz www.northmusic.cz www.nikewomen.com www.go.icq.com www.virtual-zoom.cz www.referaty.cz www.spoluzaci.cz

Nejoblíbenější seriály No asi víte o co de!

Nejoblíbenější filmy Jako vždy jich mám mnoho takže budu stručná! Honey, Scary movie, Rychle a zběsile, Hřbitov domácích zvířat, atd,atd…..dál nefíííím!

Peckaá! Mé nejoblíbenější pozadí!

Moje životní motto! Chceš- li býti štíhlá v pase nežer denně jako prase! Lidi jsou lidi a to už nezměníš musíš si holt zvyknou! Láska ta se nedá psát, láska ta se musí dokázat! Láska je jeden velký kus hmoty tak si z něj alespoň ten malý kousek vezmi!!!

Jen tak pro radost

Stránka spolužáci Název třídy 8.A: TRICKSTER Heslo do třídy: TRICKSTER Na portál spolužáků se dostanete jednoduše, zadáte www.spoluzaci.cz a je to! Název třídy 8.A: TRICKSTER Heslo do třídy: TRICKSTER Správce1: Martina Egersdorfová Správce2: Petr Kulhavý ID třídy: 233 900 Školník: Martina Egersdorfová 8.A Na portálu spolužáků můžete najít svou školu, třídu nebo rovnou svou/svého spolužačku/spolužáka. Najdete zde informace o dané třídě.

Kontakty na mně! Mobilní telefon: +420 721 168 484 Pevná linka:   hádej ICQ: 325-238-711 www: www.sweb.cz/MatasekEgi, www.lide.cz/Matikkk E-mail: Egisek@atlas.cz egina.m@bigbosss.cz Matikkk@seznam.cz martinaegina@seznam.cz martinaegina@centrum.cz Nejaktuálnější e-mail: MatasekEgi@seznam.cz, Matikkk@seznam.cz, Nejčastěji mně najdete na: www.nikewomen.com, www.lide.cz/chat www.spoluzaci.cz, www.libimseti.cz Skype: Bonnniex Adresa: Martina Egersdorfová Valtířov 61 Ústí nad Labem 400 02