Podpora nadaných žáků - CTYOnline AŘG Staré Splavy 27.3.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň
Advertisements

GYMNÁZIA V JEDNOM KOLE KONFERENCE AŘG ČR– STARÉ SPLAVY, 26. – 28. BŘEZNA 2012.
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Dominika Kalasová, Karel Kolář Talnet, Praha Veletrh nápadů učitelů fyziky , Hradec Králové.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Renata Schejbalová Konference AŘG , Přerov.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
ERASMUS 2012/2013 mobilita studentů Oddělení mobilitních programů Rektorát VUT v Brně Antonínská 1.
Cisco Networking Academy
Vzdělávání. Zkoušky základního výcviku jezdce x ZZVJ Zučastnilo se 98 uchazečů Úspěšně ukončilo 90 uchazečů 5 uchazečů v opravné zkoušce.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
EURAXESS pomáhá vědcům Podpora mobility a vzdělávání výzkumných pracovníků UK, Praha Mgr. et Mgr. Hana Hušková.
Den otevřených dveří
Erasmus Info Day – DIFA 2013 Barbara Dostálová (zastupuje Hana Matějková) Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení.
Prezentace školy.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Mapa zájmu - plány.
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Vlasta Lindovská Jazyk: Český
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě Odbor efektivní veřejné správy.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
BÍLÁ KNIHA TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Národní program rozvoje vzdělávání v ČR. Leden, 2009.
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Vlasta Lindovská Jazyk: Český
Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
Studium firemní komunikace v Anglii Workshop Institutu Interní Komunikace 1.
Úvod do korpusové lingvistiky 8
ALKANY Chemie 9. ročník VY_32_INOVACE_07.2/12
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Seznamy digitálních knihoven
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Soukromá podřipská střední odborná škola a
IVIG 2005, Systém informačního vzdělávání na UNC-CH Hana Landová ÚISK FF UK & SIC ČZU v Praze.
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:4. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Cizí jazyk - Anglický jazyk – My school.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
CTY CE – Centrum pro talentované děti a mládež Jeanne Bočková.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 01Číslo.
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum : Název : VY_22_INOVACE_2.2.2.
11 ADAPTAČNĚ INTEGRAČNÍ KURZY „VÍTEJTE V ČESKÉ REPUBLICE“
Stáže a stipendia - další programy a možnosti I DZS – Dům zahraniční spolupráce (programy pro mobilitu jednotlivců: CEEPUS, AKTION, Norské fondy a fondy.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
Fulbrightova stipendia Karlova Univerzita v Praze 4. dubna 2016.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_11-16
Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti
učitelská mobilita Univerzita v Groningenu, Nizozemí
„K inovaci s inspirací“
Cisco Networking Academy
školy studenti učitelé INSTITUce
VY_32_INOVACE_Sei_I_11 My school Název projektu: OP VK
Letní škola slovanských studií Poděbrady 1. –
Fulbrightova stipendia
Transkript prezentace:

Podpora nadaných žáků - CTYOnline AŘG Staré Splavy

Kdo je kdo?

Minulost (2011) Jaro - oslovení středních škol v ČR a SR Soutěž o 10 stipendií na letní vzdělávací studentské kempy v USA (5.000 $) 151 přihlášených studentů – největší podíl v ČR: GNA, GJK, PORG – další pilotní program CTYOnline kurzy

Současnost ( ) Pilotní program CTYOnline: hrazené kurzy pro 10 studentů z každé školy Nabídka kurzů:  AP Calculus-AB  AP Biology (session-based)  AP Chemistry (session-based)  AP Physics B (session-based)  Language Rules: From Structure to Style  Competitive Mathematics for High School Students  Honours Precalculus with Trigonometry Celkem studuje online kurzy 60 studentů

Současnost ( ) Kratší kurzy už jsou ukončeny - úspěšně Absolventi AP kurzů budou začátkem května skládat zkoušku na ISP (jediné certifikované místo v ČR) byla uzávěrka registrace do letošní soutěže o stipendia na letní kempy v USA online eseje termín vyrozumění o pohovorech

Budoucnost Ve školním roce 2012/2013 rozšíření počtu studentů v CTY Online kurzech (cca ) V následujících letech úsilí o celoplošnou podporu nadaných studentů Založení národní pobočky CTY

Kontakty a informace • American Fund for Czech and Slovak Leadership Studies: Martin Herman: • The Johns Hopkins University Center for Talented Youth: • College Board (AP exams):