Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Výběr do SCM na sezónu 2009 Michal Vabroušek ÚTM.
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
SPEED DOWN Mladá Boleslav
SPORT – Spišská Nová Ves
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
Vážení milovníci historie motorismu !
4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Václav Metlička Cyklokros
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
KAMPAŇ NA PODPORU ČESKÉHO SPORTU. HVĚZDY NEPADAJÍ Z NEBE NESPADL(A) JSEM Z NEBE.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Downhill Downhill - Co je to downhill - historie
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
RYCHLOSTNÍ LYŽOVÁNÍ.
RADKOLHOTSKÝ MOŠTĚNSKÝ POHÁR
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
RYCHLOBRUSLENÍ.
BIATLON.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
DÁLKOVÉ BĚHY.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
V zaměstnání III. Petr Machala. 1.Jaký je rozdíl mezi mzdou a platem? 2.Za co se dávají příplatky? 3.Co je to hrubá mzda? 4.Co se z hrubé mzdy odvádí.
Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
ALPSKÁ KOMBINACE.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
Michal Jáně - vodní slalom
PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Instruktor lyžování II.třídy (150) jen pro vnitřní potřebu
Otakar Mestek, Michal Blažej
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Sportovní klub Strupčice
Tel:
BSE České Budějovice o. s.
Pohár vědy (Science cup)
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Sportovní činnost 2016.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Sportovní činnost 2017.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA

Slalomový minikárový sport – základní info jednomístná dvoustopá bezmotorová vozidla tradice v ČR již od roku 1968 sport především pro děti a mládež věkové kategorie již od 4 let věku sezóna od dubna do konce září za sezónu přibližně 24 závodů po celé ČR (jezdí se i na Slovensku) řízeno Svazem minikár Autoklubu České republiky (SM AČR) vyhlašováno je: Mistrovství České republiky Pohár ČR – Memoriál Ladislava Buriánka Evropský pohár Šestidenní minikár (M6D)

Mistrovství České republiky Vyhlašováno SM AČR jako seriál 4 vrcholných závodů pro jezdce s platnou licencí Započítávány výsledky 3 lepších závodů Prvních 6 jezdců každé kategorie vyhlašováno na slavnostním vyhlášení v sídle Autoklubu ČR Pohár České republiky – Memoriál Ladislava Buriánka Vyhlašován SM AČR jako seriál 12 volných závodů a Finále poháru ČR a SR Započítávány výsledky maximálně 7 závodů Prvních 6 jezdců každé kategorie vyhlašováno na slavnostním vyhlášení v sídle Autoklubu ČR

Evropský pohár Vyhlašován na základě dohody se Sväzem minikár Slovenskej asocácie motoristiského športu Vyhlašován jako seriál 3 vrcholných závodů pro jezdce s platnou licencí 2 závody organizovány v ČR a 1 ve SR Započítávány výsledky 2 lepších závodů První 3 jezdci každé kategorie vyhlašováni na posledním závodě seriálu

Šestidenní minikár - M6D Historie Šestidenní začala v roce 1987 Konalo se již 23 ročníků v Čechách a na Slovensku Vyhlašována je SM AČR jako vrcholový závod o 6 etapách Každá etapa se obvykle jede na jiné trati - kopci Závod trvá 6 dnů Celkové pořadí určuje součet pořadí v jednotlivých etapách Vyhlášení pořadí na závěr šestidenní při slavnostním ceremoniálu

Minikárklub Mladá Boleslav tradice od roku 1977 klub má 25 jezdců všech věkových kategorií největší klub v ČR organizuje 2 až 3 závody za sezónu organizován Mladoboleslavský pohár (již od roku 1986) pohár bez rozdílu kategorií jediný podobný v ČR slavnostní vyhlášení používány „boleslavské káry“ vlastní konstrukce káry zapůjčovány jezdcům udržovány jezdci, resp. doprovody a vylepšovány

Máte chuť vidět tu radost z vítězství? Zaujal Vás náš sport? Máte chuť vidět tu radost z vítězství? Být při tom? Pak jsme rádi. Pokud nikoli, děkujeme Vám za Váš čas. Hezký den přeje Minikárklub Mladá Boleslav  www.minikarymb.cz www.honzasimunek.cz