O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Mezinárodní námořní kontejnerová přeprava se zaměřením na relaci Asie – Evropa Martin Zeman DLO3.
Velké příležitosti pro malé (nezávislé) obchodníky Marta Nováková, U&Sluno a.s., červen 2002.
BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Veronika Dubská A09B0007P KMA/MAB
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
specialista na firemní květinový servis
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Zahraniční obchod Vývozní operace.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
„BOHEMIA EXPRESS“ Speciální servis určený pro silniční dopravce a spedice součástí evropské sítě linek kombinované dopravy spojení Lovosic s 35 nejvýznamnějšími.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Milan Cerman předseda představenstva AKCENTA CZ, a. s.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
MÍSTO – PLACE – DISTRIBUČNÍ CESTY
Vyřizování objednávek – objednávkový cyklus, formy objednávek
DISTRIBUCE.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Logistika.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Distribuční logistika Zpracoval Ing. Jan Weiser. Obsah výkladu  Definice distribuční logistiky  Základní činnosti, které se realizují při distribuci.
Množství nabízených doprav, výběr přepravce a automatizace expedice.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
DISTRIBUČNÍ LOGISTIKA  Z hlediska výrobního podniku představuje spojovací článek mezi výrobou a zákazníkem,  Zahrnuje veškeré skladové a dopravní pohyby.
1 Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Kvalita dopravy v logistických procesech Předmět: Teorie dopravy Ing. František Lachnit,
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
účetnictví, daně a controlling
STORE B2B je nový efektivní nástroj mezi B2B partnery
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb
Webové portály LDS/MDS
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

O společnosti Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční služby a komplexní logistická řešení s využitím různých druhů přepravy. Specializujeme se na logistická řešení zejména pro malé a střední podniky a nabízíme služby napomáhající ke snížení fixních nákladů (např. služby „Drop shipment“ či „Vzdálený sklad a distribuce“).

Naše logistická síť Globální logistická síť CTi umožňuje poskytování komplexních služeb ve více než 150 světových lokalitách. Naše nabídka zahrnuje následující služby: Letecká přeprava Námořní přeprava Silniční přeprava Kombinovaná přeprava Služba „Drop shipment“ Vzdálený sklad a distribuce Celní odbavení Přeprava cenných zásilek a nebezpečného zboží Přeprava urgentních zásilek Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com

Letecká přeprava Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com Pro dodržení dodacích lhůt, rychlé a spolehlivé doručení zejména citlivých zásilek je nejvhodnějším způsobem letecká přeprava. Naše společnost se zaměřuje především na tento druh přepravy a disponuje velkými zkušenostmi a vysokými standardy poskytování služeb. Letecké zásilky doručujeme po celém světě až do rukou příjemce. Díky naší rozsáhlé nabídce a přímým smlouvám s leteckými společnostmi dokážeme spolehlivě splnit Vaše požadavky na přepravu, a to vše za příznivé ceny a v nejkratším termínu.

Námořní přeprava Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com Jako alternativní řešení pro přepravu zejména větších nákladů z jiných kontinentů nabízíme naším zákazníkům možnost námořní přepravy celokontejnerových a kusových zásilek, včetně doručení z/do přístavů.

Silniční přeprava Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com Zajišťujeme vnitrostátní a mezinárodní přepravy kusových, malovozových a celovozových zásilek prostřednictvím rozvinuté sítě zahraničních partnerů.

Kombinovaná přeprava Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com U kombinované přepravy využíváme výhod všech druhů dopravy. Kombinací námořní a silniční dopravy je, kromě toho, zajištěna bezpečná přeprava zboží bez nutnosti jeho fyzické překládky.

Přeprava nebezpečného zboží Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com Disponujeme významnými zkušenostmi v oblasti přepravy nebezpečného zboží a řídíme se předpisy IATA (pro leteckou přepravu) a ADR (pro pozemní přepravu).

Drop Shipment Díky své povaze je drop shipping stále obtížným úkolem pro mnoho obchodních firem. CTi komplexní řešení pro drop shipping se skládá z řady výhod: • Interaktivní rezervace a sledovací systém dostupný pro dodavatele a jeho zákazníky • Poskytnutí servisu pro urgentní a kritické zásilky v režimu 24/7 • Výběr z přepravců a kurýrů založený na poměru cena/výkon • Fyzická kontrola zboží, přizpůsobení a výměna faktury (v případě nutnosti skrýt dodavatele zboží od koncového zákazníka) jsou dostupné na požádání ve vybraných zemích Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com

Vzdálený sklad a distribuce Disponujeme nejmodernějšími logistickými prostory, odkud našim zákazníkům poskytujeme službu „Vzdálený sklad a distribuce“. Tyto prostory jsou kompletně vybaveny nejmodernějšími technologiemi pro manipulaci se všemi druhy zboží bezpečným a efektivním způsobem. Poskytované služby: • Online systém správy objednávek a řízení zásob • Řízení jakosti • Paletování, etiketování, přebalování Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com

Přeprava urgentních zásilek Nabízíme vyzvednutí a doručení Vašich zásilek v nejkratším možném termínu. Služba je určena především pro časově citlivé zásilky, jejichž doručení je pro zákazníka prioritou. Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com

Celní odbavení Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com Zajišťujeme celní odbavení Vašich zásilek ve všech světových destinacích prostřednictvím vlastních zaměstnanců a zkušených smluvních deklarantů.

CTiX ™ Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com Náš nejnovější online IT systém, který poskytuje plnou interaktivitu a viditelnost všem článkům v logistickém řetězci. Přístup je poskytován skrze zabezpečený Extranet. • Online rezervace a sledování zásilek • Online fakturace • Online správa zásob • Historie zásilek a cenových nabídek

CTiX ™ - uživatelské rozhraní Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com

Proč CTi? Naše logistická kontrolní věž se stárá o Váš náklad 24/7/365 se záběrem na všechna časová pásma Poskytujeme servis „Door-to-door“ přizpůsobený Vašim individuálním potřebám Team vícejazyčných logistických expertů – Váš osobní koordinátor pro komplexní logistická řešení CTiXTM – plně interaktivní IT systém umožňující online rezervaci, nacenění přepravy, sledování zásilek a fakturaci Příznivé ceny a flexibilní cenová politika Nabízíme jedno kontaktní místo pro všechny Vaše potřeby v rámci logistiky a nákladní přepravy. Zpřístupňujeme Vám celosvětovou síť přepravních služeb, a to vše přes jednu objednávku v uživatelském rozhraní, jednu stejnou úroveň služeb, jedno sledovací číslo a jednu fakturu. Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com

Naši zákazníci Mezinárodní společnosti z určitých odvětví (letecké společnosti, obchodní platformy), které hledají řešení zejména pro kritické logistické toky a křížový obchod. Malé a střední podniky, které chtějí proniknout na nové trhy či již obsluhují své zákazníky na mezinárodním trhu a dbají na úsporu nákladů. Lokální zasilatelské společnosti, které chtějí rozšířit portfolio nabízených služeb svým zákazníkům pomocí využití naší globální sítě poboček po celém světě a našich speciálních služeb jako je např. „Vzdálený sklad a distribuce“ nebo „Drop shipment“. Rádi mezi našimi zákazníky přivítáme i Vás, tým Control Towers International Aviatická 12 160 08 Praha 6 Tel.: 224 283 516 info@control-towers.cz www.control-towers.com