Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Celoživotní vzdělávání seniorů v Městské knihovně v Třebíči
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Výstavba sportovního areálu 20

na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ORGANIZAČNÍ FORMY V TĚLESNÉ VÝCHOVĚ
Didaktika tělesné výchovy Pedagogická fakulta JU v ČB KTVS
© Interface Wien GmbH Interface Wien GmbH Vítejte v Interface Wien!
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Václav Metlička Cyklokros
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Letní olympijské hry Názory obyvatel ČR a hl. m. Prahy
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Pedagogika volného času (VČ)
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Fórum prevence dětské nadváhy a obezity Hana Zamrazilová Školní stravování 2014, Praha, 20.–
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Středočeský kraj Česká republika
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna Michálkovická 108, Slezská Ostrava Projekt byl realizován ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Metodický list Pohybové aktivity masového nezávodního charakteru mají v českých zemích skoro stopadesátiletou tradici. Počátky souvisí se vznikem české.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Lekce III – Antidopingová politika Cíle antidopingové politiky
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
Činnost SK RVŠ za období prosinec 2010 – únor Sněm RVŠ, Praha Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Česká asociace Sport pro všechny z.s. prezentace určena pro studenty FTVS UK Připravil MiZi 2014.
 Nepopíratelný je pozitivní vliv pohybové činnosti na zdraví člověka. Ne každému však vyhovuje prestižní forma závodění. Existuje bezpočet pohybových.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Česká asociace Sport pro všechny, občanské sdružení
VÝVOJ ČESKÉ TĚLOVÝCHOVY ; SOKOL
DĚJINY SPORTU V NOVOVĚKU
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
DĚJINY SPORTU V NOVOVĚKU
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
MENSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
Školy, státní organizace, organizace mládeže, občanská sdružení, cestovní kanceláře, tzv. „outdoorové“ firmy rozvíjející a využívající aktivity v přírodě.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Gymnastika doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
SOKOL Materiál je součástí projektu „Odraz 1. světové války v moderní výuce“ a je prostřednictvím „Programu na podporu činnosti nestátních neziskových.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Organizační formy práce v tělesné výchově
WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019
Organizační formy ve školní TV vyučovací jednotka
BSE České Budějovice o. s.
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Transkript prezentace:

Nabídka pro partnery

Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát za 4 roky Světové gymnaestrády jsou největším svátkem příznivců gymnastických aktivit a tance Světové gymnaestrády se účastní přes 25 tisíc aktivních cvičenců ze všech pěti kontinentů

Účast České republiky Cvičenci České republiky se od roku 1989 zúčastnili všech pořádaných světových gymnaestrád (WG) 1991 – 9. WG Amsterdam 1995 – 10. WG Berlín 1999 – 11. WG Goteborg 2003 – 12. WG Lisabon 2007 – 13. WG Dornbirn

Česká asociace Sport pro všechny Česká asociace Sport pro všechny (dále jen ČASPV): je největší sportovní organizací České republiky, která se zabývá rekreačním sportem a rekondičními pohybovými aktivitami má podle evidence k 31.12. 2009 přes 260 tisíc registrovaných členů cílem ČASPV je účinně přispívat ke zdravému vývoji dětí a mládeže, k rozvoji tělesné zdatnosti a výkonnosti dospělé populace a seniorů pravidelnou činnost odborů/klubů SPV řídí regionální centra Sportu pro všechny a na úrovni krajů 14 krajských asociací Sport pro všechny

Česká asociace Sport pro všechny Nabízí všem zájemcům pestrý výběr pohybových aktivit Rekreační sporty, zdravotní tělesný výchova, psychomotorika, cvičení rodičů a dětí, gymnastika, cvičení a pobyt v přírodě, joga, tai-tchi apod. Nabízí školení a další vzdělávání ve 13 akreditovaných vzdělávacích programech (MŠMT ČR) ČASPV vydává časopis Pohyb je život Specifickou formou prezentace jsou VPA (veřejně přístupné akce) a veřejná tělovýchovná vystoupení, přehlídky pódiových skladeb apod.

Česká asociace Sport pro všechny Připravila pro 14. světovou gymnaestrádu v Lausanne: Hromadnou skladbu s názvem „Prázdniny“ Skladba je určena pro cvičence ve věku od 18 do 65 let Skladba je složena autorským kolektivem z FTVS UK (fakulty tělesné výchovy a sportu) – doc. Viléma Novotná, dr. Jana Beránková-Černá, Mgr. Adam Remiš Skladba bude předvedena nejen na světové gymnaestrádě, ale následně i na Všesokolském sletu v roce 2012 Skladbu bude cvičit přes 460 cvičenců (mužů a žen)

14. světová gymnaestráda Termín: 10. – 16. červenec 2011 Místo: Lausanne, Švýcarsko Výprava ČR je složena z cvičenců České asociace Sport pro všechny (ČASPV) České obce sokolské (ČOS) České gymnastické federace (ČGF) Českého svazu moderní gymnastiky (ČSMG) České asociace univerzitního sportu (ČAUS)

Nabídka reklamy a sponzoringu Mediální reklama Časopis Pohyb je život, www.caspv.cz Panelová reklama Umístění loga v prostorách tělovýchovných zařízení ČASPV Umístění loga při všech nácvičných a secvičných srazech (Písek, Olomouc, Třeboň, Praha apod.) Tisková reklama Uvedení sponzora na tiskových konferencích, umístění loga na tričkách skupiny apod. Propagace produktů sponzorské firmy Možnost prezentace firmy v Info stánku ČR, nabídka vzorků produktů na nácvičných a secvičných srazech apod.

Děkujeme