Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak na hromadnou korespondenci
Advertisements

Čísla stran v Microsoft Office Word
Rezervační systém AK Kladno
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Hromadná korespondence
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.7 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - sestava Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
Relační propojování tabulek. Úvod Tato prezentace má sloužit běžným uživatelům, jak začátníkům, tak i zkušeným uživatelům. Když budete postupovat podle.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - formulář Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Jarní eTwinningová kampaň Přihlašte se na pracovní ploše.
In Design - doplňky Ořezové cesty Vodící linky Knihovny Vzorník Kniha
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Manuál pro editaci webu PCP
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Jak na aktuality.
REACH 2018 Najděte ostatní žadatele o společnou registraci a připravte ji společně.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Odkaz na webové stránky města : ostrava
CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Datové referáty Apstr4.
Návod na tvorbu vzoru 1. Jak si upravit blok..
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Transkript prezentace:

Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document

Klikněte na políčko „Přihlaste se“. Přihlaste se

Uveďte své uživatelské jméno a heslo Rada: Pokud si heslo nepamatujete, využijte nápovědu „Zapomněli jste své heslo?“.

Již existující projekt zpřístupněte učitelům z eTwinning Plus. Znázornění postupu Vytvořte nový projekt, který bude otevřený učitelům z eTwinning Plus. Označte, že jste připraveni navázat partnerství eTwinning Plus. A B nebo C Pozvěte do projektu učitele z eTwinning Plus. D

Nejprve označte, že jste připraveni navázat partnerství eTwinning Plus Klikněte na políčko „Ano“. A

Rada: Partnery z eTwinning Plus můžete do projektu přidávat pouze tehdy, pokud je v něm partnerství eTwinning Plus „umožněno“. Rada: Informace o projektu může měnit pouze administrátor projektu. Chcete-li ověřit, zda je v rámci vašeho existujícího projektu partnerství eTwinning Plus možné či ne, klikněte na políčko „Upravit“. Zpřístupněte existující projekt učitelům z eTwinning Plus B

Jak vidíte, tento projekt není v současné době otevřen učitelům z eTwinning Plus. Zpřístupněte existující projekt učitelům z eTwinning Plus B

Chcete-li projekt otevřít učitelům z eTwinning Plus, klikněte na políčko „Ano“ a poté na „Odeslat“. Rada: Tento krok je nevratný, proto se před kliknutím na „Odeslat“ ujistěte, že ostatní partneři se zapojením zemí z eTwinning Plus souhlasí. Zpřístupněte existující projekt učitelům z eTwinning Plus B

Klikněte na „Vytvořit nový projekt“. Rada: pro eTwinning Plus platí princip 2 + 1, tj. pro vytvoření projektu, který bude otevřený učitelům ze zemí eTwinning Plus, si musíte najít partnera z jiné eTwinningové země (ne ze země eTwinning Plus). Společně vytvoříte projekt a pozvete do něj svoji kontaktní osobu (osoby) z eTwining Plus. Vytvořte nový projekt, který bude otevřený učitelům z eTwinning Plus C

Vyberte učitele, se kterým byste rádi projekt založili, a klikněte na „Další krok“. Rada: Na tomto seznamu své kontaktní osoby z eTwinning Plus neuvidíte. Vytvořte nový projekt, který bude otevřený učitelům z eTwinning Plus C

Kliknutím na políčko „Ano“ zajistěte, že projekt bude přístupný učitelům z eTwinning Plus. Doplňte další informace o projektu, jak to děláte běžně. Klikněte na „Odeslat“. Vytvořte nový projekt, který bude otevřený učitelům z eTwinning Plus C

Chcete-li přidat partnera z eTwinning Plus, klikněte na „Přidat nového partnera/partnery“. Rada: Do projektu můžete přidávat pouze učitele ze svého seznamu kontaktních adres. Musíte tedy zajistit, aby váš partner z eTwinning Plus nejprve vaši žádost o navázání kontaktu potvrdil. Pozvěte do projektu učitele z eTwnning Plus D

Klikněte na jméno kontaktní osoby z eTwinning Plus, kterou chcete do projektu přidat. Poté klikněte na „Přidat partnera/y“. Pozvěte do projektu učitele z eTwinning Plus D

Objeví se tato potvrzující zpráva. Tip: Ubezpečte se, že vaše kontaktní osoba z eTwinning Plus pozvání do projektu přijala. Pozvání uvidí v části „Upozornění“. Pozvěte do projektu učitele z eTwinning Plus D