Horoskopy KLIKNI ZDE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Advertisements

…za vším hledej tělo ženy
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Občanská výchova ETAPY LIDSKÉHO ŽIVOTA.
VÍTAJÍ VÁS VESMÍRNÍ LIDÉ
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Jak na to, aniž bychom se zničili
Citáty O LÁSCE.
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
Slova Květiny.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Sluneční soustava Slunce
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Úvahy v ranní mlze….
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Když se stýská….
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Psychologie sportu stolního tenisu a tenisu obzvlášť Vojtěch Kaplan O4A.
Duchovní potřeby na konci života Doc. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK Praha.
VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU -1
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Přísaha věrnosti řádu: „Zavazuji se věrností řádu Intaiyr a všem svým bratřím. Zavazuji se zachovávat zákony i povinnosti člena řádu a s hrdostí je vždy.
Astrologie.
Důstojnost člověka ve zdraví a v nemoci Viola Svobodová Hospic sv
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
Moudrosti od Ronníka F5 + myška.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Rodina, ve které žiji Není nejmenších pochyb o tom, že je to v prostředí rodiny a domova, kde se všechny největší ctnosti, veškeré ctnosti, které vévodí.
Každý den jsme trochu starší…
Znamení zvěrokruhu Kůrková, 4.b.
DUCHOVNÍ ŽIVOT. MŮŽEŠ UDĚLAT COKOLIV, ALE MUSÍŠ VĚDĚT PROČ… …do světa vedou tisíce cest.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Specifický typ osobnosti
a zručnost umět ji správně využít...
Psychologické aspekty zdraví
1 Změna – naše příležitost k úspěchu Obsah: 1.Úvod 2.Srdce změny – změna chování lidí 3.Osm kroků procesu změny podle Kottera 4.Závěr 5.Otázky k zamyšlení.
To bylo první nebe, které jsi mohl spatřit Byla sobota, Saturn jsi dostal do vínku.
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
Motto: Nesobecká snaha potěšit druhé je začátkem našeho šťastného života.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Osobní bezpečí Název školy: ZŠ Salvátor Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu:
Jirka Pospíšil, , KC Naděje Bučovice
Vesmír, Slunce a Země Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu VY_12_INOVACE_01_33_Člověk a příroda.
Úsměv je levnější než elektřina
Slova Květiny.
M A G I E B A R E V.
Pro někoho něco znamenáš
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
VÍTAJÍ VÁS VESMÍRNÍ LIDÉ
ANOTACE SEZNÁMIT ŽÁKY S ROZVOJEM VŠECH TŘÍ ČÁSTÍ SEBEDŮVĚRY -
Temperament, charakter, motivace
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
ŽENA MEZI K V Í T Í M V.B.
Zdálo se mi, že jsem měl rozhovor s Bohem ...
Každý den jsme trochu starší…
Malé povzbuzení pro chvíle volna
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Přeji krásný den... Pro Tebe.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Transkript prezentace:

Horoskopy KLIKNI ZDE

BERAN (21.3-20.4) Beran je ohnivé znamení pod vlivem planety Mars, jehož nudí život bez boje. Je velkorysý a rád utrácí. Žije nejvíce v přítomnosti a silně vnímá, co je tady a teď. Jeho otevřenost je až příliš upřímná, skoro brutální pro okolní slabé povahy. Většinou vše, co si umane, zrealizuje. Beran je energický člověk, který nesnese lenošení, musí být neustále v pohybu. Mezi jeho hlavní povahové rysy patří odvaha, statečnost a organizační schopnosti. Občas je to s Beranem k nevydržení, ale dokáže být také neuvěřitelně něžný a v lásce vynalézavý. Toto znamení patří mezi tvrdohlavé mezky, kteří to své „zaseknutí“ naštěstí dlouho nevydrží. Kameny: ametyst, diamant, granát, rubín

Býk (21.4-21.5) Lidé narozeni v tomto znamení pod vlivem planety Venuše mají silně rozvinuté rozumové schopnosti. Mají smysl pro krásu, harmonii, radost a spravedlnost. Býk se chová tak, jak si druzí zaslouží. Dokáže si opravdu vychutnat život se všemi slastmi i starostmi. Toto znamení je vytrvalé a umíněné, nenechá si pořádně nic vysvětlit, dlouho trucuje a trvá na svém. Nedoporučuje se Býka dlouho dráždit, nemuselo by se to vyplatit! Rád by žil podle svých citů a zažitého rytmu, neustále se o to snaží. Býk bude mít vždy mladistvý vzhled, teplé oči plné laskavosti a přátelství. V lásce je trpělivý a dokáže vyčkávat. Jeho přání a city jsou totožné, ponoří se do lásky naplno a skutečně, má rád na milované osobě úplně vše, co se k ní vztahuje. Kameny: achát, jaspis, onyx, smaragd

Blíženci (22.5-21.6) Jsou prvním lidským symbolem zvěrokruhu, symbolizující lidskou rozpolcenost. Bohužel se znamení Blíženců může chovat i dost bezohledně, což se jim v budoucnu velmi silně vrací. S přibývajícím věkem jsou moudřejší a ohleduplnější. Blíženec je pod vlivem planety Merkur, která je zodpovědná za jeho „proměny“. Má rád změny a pohyb. Jeho charakteristika je přizpůsobivost, duševní i fyzická pružnost. Blíženec se velmi rád projevuje slovem i písmem. Toto znamení je mistrem umění v přizpůsobování se a je schopno rychle měnit své dosavadní mínění. V životě Blíženci něco neustále chybí, něco, co nedokáže dost dobře pojmenovat. Potrpí si na lichotky, jež mají obzvlášť rádi. Druzí Blížencům závidí jejich pohyb, sílu, stále živou mysl a schopnost neustálé pohotovosti. Kameny: achát, diamant, malachit, opál, safír

Rak (22.6-22.7) Toto znamení má rádo lidi, dav a popularitu. Je pod vlivem Měsíce, a proto vlastní moc podvědomí a hluboké citlivosti. Rak bývá přemýšlivý, vynalézavý a často upjatý na své vlastní vzpomínky. Je pro něj důležitý domov a rodinné zázemí. Je nejen dosti přecitlivělý, ale také popudlivý. Snílek, to je slovo, které ho naprosto vystihuje. A je jedno, zda je den či noc. Dokáže být také náladový a nesnáší povrchnost, hrubé chování a pokrytectví. Nerad se podřizuje, snaží se zůstat sám sebou. Nezbytně touží po bezpečí a teplé konejšivé náruči. Nikdy nezapomíná na svou starou lásku, ve vzpomínkách se neustále vrací a žije ve starých kolejích. Rak je romantický a oplývá uměleckým talentem. Dokáže být neskonale milý, ale musíte se mu stále věnovat. Má SILNĚ vyvinutou předtuchu, nikdy ho nepodceňujte!!! Živel: voda Kameny: křemen, opál, smaragd, topaz

Lev (23.7-22.8) Lev je králem zvířat, je pod vlivem Slunce, jež představuje světlo, teplo a život. Jsou silné, mocné povahy, která ráda velí. Lvi mají dobré zdraví a neuvěřitelnou životní vitalitu. Je to znamení života, tepla, ohně a idealismu. Jsou to vášnivé povahy, které nerady hrají druhé housle. Domnívají se, že jsou středem vesmíru, a touží po moci, slávě. Jejich nepřítelem je silně vyvinutá pýcha. Jsou ušlechtilí a čestní, touží se neustále rozvíjet a projevovat. Občas Lev postrádá znalost psychologie lidí. Nechybí mu organizační talent, vše naplánuje, zařídí... a druzí to odpracují. Nemá rád u lidí průměrnost a všednost. Chce být neustále středem pozornosti, miluje život na úrovni, bohatství, třpyt zlata. Chce být uznávaný. Kameny: ametyst, diamant, granát, jantar

Panna (23.8-22.9) Panna je zemské znamení složitosti a povahového bohatství. Vládne jí planeta Merkur, jež představuje komunikaci, inteligenci a soudnost. S dospíváním se u tohoto znamení probouzí mysl. Je hbité, přizpůsobivé a duševně i fyzicky pružné. Nechybí mu dar vyjadřovat se slovem i písmem. Toto znamení se zajímá o kulturní život, snaží o sebezdokonalování. Má smysl pro logiku, dedukci a systematizaci. Lidé Panny si raději vše pořádně rozmyslí a zváží, nežli něco udělají. Panna dělá vše pro své blízké a milované. Domov je důležitou součástí jejího života. Touží po „obyčejném“ lidském štěstí. Má potřebu uspořádaného života po citové stránce. Nesnáší neupřímnost a nepořádek. Když miluje, je celým svým srdcem oddaná partnerovi i rodině Kameny: achát, jantar, safír, smaragd

Váhy (23.9-23.10) Váhy jsou znamením spravedlnosti a harmonie. Mocnou vladařkou Vah je pak Venuše, bohyně lásky. Váhy mají mimořádný cit a intuici na podvod, neupřímnost a lest. Mohou být skryty jakkoliv rafinovaně, váhy je spolehlivě demaskují. Tyto jedince je nesnadné zmást, natož svést z cesty. Mají rovněž schopnost vcítění a porozumění ke druhým. Vždy vyslyší žádosti a potřeby svých druhů. Dokáží naplnit nadějí srdce chronických smolařů a lidí, jenž by si ostatní ani nevšimli. I přes riziko extrémů a zacházení do krajnosti pomáhají a podporují dobro a přátelství. Znovu vidíme jak důležitou úlohu sehrává v jejich životě soulad, harmonie a láska. Je-li potřeba vyřešit spor, Váha nikdy dlouho nepřemýšlí a přispěchá vše urovnat a přinést smír. Co se zaměstnání a uplatnění týče, nalézají váhy díky správnému úsudku a intuici podobná uplatnění jako Panny. Avšak mají ještě větší schopnost vcítit se do situace druhých. Mimořádné uplatnění pak nalézají v charitativní činnosti, bývají talentovanými vyjednavači a diplomaty. Kameny: beryl, diamant, safír, tyrkys

Štír (24.10-22.11) Toto znamení touží objevovat hloubku duše – podvědomí i nevědomí. Je pod vlivem planety Mars a Pluto a ty představují bojovnost, činorodost a důvěru v sebe. Je to velký bojovník a nezalekne se ani sebevětšího protivníka. Má dost špatnou pověst, poněvadž ho ovládají dvě vlastnosti: erotika a agresivita. Štír je tvrdohlavý, hádavý a často velmi rychle vybuchne. I přesto je to citlivé znamení. Je stvořeno pro lásku, neustále o ni usiluje duší i tělem. Jestliže si Štír svého vyvoleného nemůže vzít a připoutat k sobě, miluje ho ještě něžněji a silněji. Poslouchá jen to, co říká jeho srdce. Je velmi všímavý, bystrý a nic mu neunikne. Štír je schopen dosáhnout pozoruhodných činů i výsledků. Kameny: granát, opál, smaragd, topas

Střelec (23.11-21.12) Toto znamení představuje cestu poznání a ovlivňuje jej planeta Jupiter, která přestavuje jeho smysl pro spravedlnost, vážnost a neustálý rozvoj. Je to od ranného mládí samostatné a odvážné znamení. Jsou to lidé bystrého rozumu, kteří mají značný vliv na své bližní. Ve starším věku se Střelec stává mravokárcem. Má organizační vlastnosti a velmi slušně propracovaný žebříček hodnot, snaží se respektovat zaběhlé zásady. Toto znamení se rádo směje a dokáže se vesele bavit v žertovném tónu. Nikdy ale nezapomínejte, že je to ohnivý živel, tím pádem má prudkou a nevyzpytatelnou povahu. Dělá věci s nadšením a plným nasazením. Hledají partnera, který bude daleko výše než oni, a jsou ochotni mu dát naprosto všechno. Kameny: ametyst, granát, jantar, safír, tyrkys

Kozoroh (22.12-20.1) Kozorohové mají výrazné duševní vlastnosti a bystrý rozum, avšak potřebují povzbuzení zejména na začátku svého života a rozvoje, aby nabyli potřebnou sebedůvěru. Často propadají melancholii a pesimismu, je tedy vhodné, někdy i nutné, mít mnohostranné zájmy, záliby a kolektiv stejně zaměřených lidí i přes to, že jsou zvyklí spoléhat se na sebe sama - své cesty si chtějí plánovat oni sami. Touha po úspěchu je nepřehlédnutelná, někdy to může v okolí vyvolat i závist. Existují dva typy Kozorohů - Kozoroh optimista a Kozoroh pesimista, přičemž každý Kozoroh zná oba tyto stavy. Když špatná nálada odezní, jedinec na ni rychle zapomene a znovu se pustí do práce. Často jsou motivací k činnosti penízky. Jsou šetrní, ale ne lakomí - dokáží se dělit. Spořivost pramení spíše ze strachu z budoucnosti, mají rádi pocit zázemí. Kameny: granát, jantar, onyx, rubín

Vodnář (21.1-20.2) Toto znamení má na zemi důležité poslání, ať si je toho vědom, či nikoliv. Je pod vlivem planet Saturn a Uran. Představují moudrost, zralost i odříkání a také individualitu a originalitu. Vodnář bývá srdečný a zajímají ho ušlechtilé ideje. Toto znamení má v sobě kus anděla i ďábla. Zajímají se o vše nové, dokud je to neomrzí. Milují přírodu a strašně rádi se do ní vrací. V citové oblasti mají problémy, jelikož dávají city nesnadno najevo. Jejich citlivost je spojena s velmi vyvinutou fantazií. Rádi sní o něčem velkolepém a zvláštním. Měli by se naučit říkat ne a zbytečně netrpět. Strašně rádi cestují a lákají je dálky. Kameny: akvamarín, diamant, opál, safír

Ryby (21.2-20.3) Znamení Ryb chápe všechny kolem sebe, jen ne samo sebe. Jsou pod vlivem planet Jupiter a Saturn, díky nimž jsou družné a způsobné. Také jsou to jistí zmatkáři co se týče duše. Ryba je velmi vnímavá k dobru i zlu. Potřebuje v životě něčemu silně věřit a často se chová tajemně. Má svůj vlastní svět a s křehkou psychikou toho moc nezmůže. Celý život hledají své vlastní já. Ryby jsou obětí jiných i sebe samých. Možná je to nejoddanější znamení zvěrokruhu. Chcete zmírnit jejich bolest, pomoci jim nalézt sebe samé, vyvést je z mlhy nepochopení, ale ony vám to možná ani nedovolí. Libují si ve svém nahlížení na svět a život. Neexistuje složitější srdce než srdce Ryby. Kameny: akvamarín, ametyst, červený korál, topaz