Jak ovlivňuje můj život současná technika

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Technika,tak jak ji vidím já…
Jak ovlivňuje můj život současná technika
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Svět techniky a já Lucie Šamárková. Obrázky nejrůznější techniky.
Tereza Kudělová. Svět techniky  Od začátku techniky jsme přešli z dřevěných kol a vozů na letadla,auta,autobusy,motorky a další věci potřebné k blahobytnému.
Závislost na Internetu. Že jste závislí na internetu, poznáte, když: máte na brýlích vypálenou webovou stránku se vám v noci zdají sny v HTML. při psaní.
Jmenuji se Michaela Petrová
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
Vytvořila Eliška Horáková
V dnešní době se technika vyvíjí velmi rychle výrobci uvádějí na trh nové druhy mobilů tabletů, notebooků, počítačů, televizí… Je tohle dobře? No v něčem.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Svět techniky a já Marie Luptáková.
Získáváme fotografie pro práci Odkud a jak…. Kde se používá počítačová grafika tiskoviny – časopisy, noviny, knihy, letáky reklama – billboardy, propagační.
Bez čeho by jsme se neobešli  Bez technických vynálezů by se neobešel v dnešní době nikdo  Technika je pro dnešní život velmi důležitá  Stroje už v.
Petr Kolařík. Technika a co umíMobilyPočítače a notebookyDopravní prostředky.
Základní pojmy v informatice
INFORMATIKA 7 Odstavec III. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Grafika a digitální fotografie Volitelný modul úrovně P díl č. 1.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Technologie.
Vynálezy.
Test z počítačů Vytvořila:Liliana Drukerová Dne:14.června Třída:5.C.
Mgr. Michal Oblouk. dlouhý a postupný, neodvratný fyziologický proces věda, která se zabývá problematikou stárnutí = GERONTOLOGIE, nemocemi stáří se zabývá.
Seznamujeme se s počítačem III.
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Záhlaví stránky III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
INFORMATIKA 7 Fonty písma
Člověk skoro každý den používá techniku. Technika se nepoužívá jen v domácnostech,ale i na silnicích jako dopravní prostředek. V domácnostech ji můžeme.
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Klikací mapy v GIMPu Tvorba tzv. klikacích (obrázkových) map s pomocí grafického editoru GIMP Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Jak ovlivňuje můj život současná technika?
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_19.
HRAJEME SI NA CUKRÁŘKU. KDO JE CUKRÁŘKA? PROJEKT CZ.1.07/1.3.00/ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
14 Minulost – současnost - budoucnost
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Dnes nebo dříve? Kdy se co vyrobilo.
ÚKOLY SKŘÍTKA TicháČKA – barvy na značkách II.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Co se přírodě nelíbí.
Vzduch a jeho využití.
Švadlena HRAJEME SI NA Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_5B_12 Škola:
Logo pro veverky a kamarády
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Základní lidská práva TÉMA:
seřaď jednotlivé členy
Vycházka do lesa – hrajeme si na vědce
Umíš je pojmenovat a umístit?
Elektřina pomáhá, ale pozor!!!
Domácí práce Eva Císlerová, DiS..
Roční období – znaky, svátky a tradice
Transkript prezentace:

Jak ovlivňuje můj život současná technika Vytvořila: Natálie Zlotá

Současná technika V každé domácnosti je dnes víc než jeden automobil, fotoaparát, mobil, televize apod.. To vše je dnešní moderní technika ve které se vědci předbíhají den co den...

Můj pohled na Současnou techniku *O techniku se zajímám, ale blázen do ní nejsem *V dnešní době existují ‘‘technické vymoženosti‘‘ jako třeba dotykové monitory, mobily, obrazovky u aut a navigace s kterými se setkáte v každé domácnosti.. *Ale taky i roboti, kteří vypadají a chovají se jako lidé Většina takových věcí se vynalézají v Japonsku ..

Představení vynálezů I. Televize S televizí se můžeme dívat na to co se děje ve světě Mobil Mobil má určitě každý děti dospělí i senioři. Mobil je vynález, který pomáhá se bavit s lidmi, které nevidíme tak často (Kamarádi, babička) Fotoaparát Fotoaparát slouží k pořizování a zaznamenání fotografií. Proto se hodí do každé rodiny.

Představení vynálezů II. Počítač Počítač je určitě v každé domácnosti práci a teď už i ve školách při hodinách Informatiky Nootebook Nootebook je vlastně totéž co počítáč. Je, ale menší a může se přenášet Automobil Automobil slouží k převozu lidí. Dnes v domácnosti je nutně potřebný !

Závislost dětí na.. Počítačích, televizi, mobilech a jiných technických vynálezů způsobuje obezitu, zaostalost, špatnou fyzičku, kondičku, zhoršení zraku apod !!! Dejte na to pozor !

Odkazy na stránky Obrázky: http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-rodina-deti-nemoci/110451/lekar-dite-muze-kvuli-internetu-i-prestat-chodit-do-skoly.html http://www.cameralabs.com/reviews/NikonD40/ http://www.hybrid.cz/honda-jazz-nejlevnejsi-hybridni-automobil-ve-velke-britanii Kliparty z PowerPointu Text: Můj

Moje Logo… Prezentaci vytvořila: Natálie Zlotá VII.třída