CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
STAGE 14. CZ.1.07/1.1.24/ Registrační číslo: 1. června 2013Začátek projektu: 31. prosince 2014Konec projektu: 19 měsícůDoba trvání: ,17.
Speciální Jednotka Armády České republiky
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
Lidská práva.
1 Zpracování dat o odpadech za rok 2011 Seminář pro ohlašovatele.
Fojtíková Kateřina Havlíková Hana obsah
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Materiálové náklady, služby – objednávkový systém Hlásková A.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
Krkavcovití.
Odvod DPH Příklad: Prodáme českému zákazníkovi naše zboží za Kč. Protože jsme plátci DPH, musíme tento obchod zdanit daní z přidané hodnoty, nejčastěji.
Povrch České republiky
INFRATOPENÍ - TOPNÉ OBRAZY
Počítačové klávesnice
Letní olympijské hry v Číně
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Konstrukční práce Téma: Sběrnice (BUS) Vytvořeno dne: Poznámka: V prezentaci jsou zvukové efekty. Proto je lepší ji pouštět se zvukem. Děkuji.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_217.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
1 NASKL v roce 2007 Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Anotace Žák se formou prezentace seznámí s Organizací spojených národů  
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Zadávání veřejných zakázek.
Zvětšování řádků a Rozšiřování sloupců
Vznik USA.
KAPALINY.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Dějepis vypracovala: Vendula Skalová IX..
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
HOME Service Naše nabídka Provedené práce Kde nás najdete Informace o firmě Objednávky - dotazy Komplexní servis Komplexní servis a opravy v domácnosti.
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
2005. Paní zima, snad se s námi loučí, ledy na lužnici PRASKAJÍ A TAJÍ.
1 Strategie NASKL Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Vážení přítomní. ve dnech až
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
zpracování hlášení o korupčních zjištěních
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
BlackBerry BES - Hosting Brno Radek Farkaš FreeCom Consulting s.r.o.
Historie. aspoň něco málo…. Město je písemně doloženo poprvé v roce vzniklo spojením N N N N N ěěěě mmmm cccc iiii postaveného.
Samostatná práce 2 Tabulky, seznamy, formuláře. CÍL Ověřit znalosti použití základních HTML konstrukcí –Tabulka –Seznam –Formulář.
Podpora prodeje. soubor různých motivačních nástrojů, krátkodobého charakteru, které jsou vytvořeny pro stimulování rychlejších nebo větších nákupů určitých.
START Ahoj děti! Chtěly byste se dozvědět něco víc o podstatných jménech? Pokud ano, tak klikněte na START.
TECHNOLOGICKÉ VLASTNOSTI MIKROBIOLOG. VLASTNOSTI
SPŠ stavební a Obchodní akademie, Kladno, Cyrila Boudy 2954 EU peníze školám CZ.1.07/1.5.00/ Quelle terre promise! Autor: Mgr. Anna Sekeráková.
Cesta po Dunaji Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Itálie Zdeněk Fišr, Petr Pištělka, Jakub Rachač a Lukáš Veinar 7.A.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Porada ředitelů.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Zpracovali: Ing. Alena Zitová, Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě) * Žákovský minipodnik 1.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
POZVÁNKA NA OBECNÍ TRAKTORIÁDU V RÁMCI DNE OBCE VÍTĚZNÁ
Nadace Rotary Distriktní granty
Podzimní soutěž.
JUDr. David Bauer ředitel odboru 28 – Regulace a metodika účetnictví
Hypotéka České spořitelny
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
Transkript prezentace:

CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww wwww.... tttt eeee pppp eeee llll nnnn aaaa ---- iiii zzzz oooo llll aaaa cccc eeee.... cccc zzzz

O soutěži - termíny. Soutěž začíná Soutěž končí Slosování soutěžících proběhne Výherce bude oznámen

PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěže se zúčastní automaticky každý kdo odebere od naší firmy CJ izolace, s.r.o. zboží v hodnotě minimálně 5.000,-Kč bez DPH 19% v období od do viz další podmínky. Podmínkou je provést závaznou objednávku z našeho formuláře a uvést své jméno a adresu abychom vás mohli kontaktovat. formuláře Slosovány budou pouze závazné objednávky provedené přes náš internetový formulář a zaslané v období od až formulář Každý kdo zašle v uvedeném období závaznou objednávku z našeho formuláře a zboží odebere a zaplatí, bude zařazen do slosování. závaznou objednávku závaznou objednávku O výsledku bude výherce informován em jenž uvedl do formuláře a také bude ještě týž den kdy proběhne slosování zveřejněn kupón i s jeho jménem (pouze jméno a město) u nás na webu. Proto sledujte naše aktuality a své ové schránky zejména dne aktuality

Výherní kupón. Slosování proběhne ve hod. v naší prodejně CJ izolace, s.r.o. Ten kdo bude mít zájem se může slosování zúčastnit, slosování bude veřejné. Zejména jsou ke slosování zváni soutěžící, jenž se soutěže zúčastnili a splnili podmínky, pravidla soutěže. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat: Tel.: