EDUCAnet – Střední odborná škola Pardubice, s. r. o. Školní 143, Rybitví

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium Jírovcova, České Budějovice 30. dubna 2010.
Advertisements

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Inovace předmětu Grafika na PC
Inovace výuky CAD na naší škole
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Střední škola teleinformatiky
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů na Střední škole informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97 Název projektu:
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
koncepce rozvoje IT učeben ve škole
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Úvodní stránka.
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍM OBCHODNÍM ŠKOLSTVÍ ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Studijní obory a jejich uplatnění.
Prezentace školy.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Soukromá vyšší odborná škola a střední škola zahraničního obchodu
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, Varnsdorf Vznik školy: sloučením.
PaedDr. Vladimíra Štrynclová Ing. Petr Klíma Martina Cílková
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_139_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí
Gymnázium Horní Počenice
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Programátor CNC strojů
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
INFORMATIKA 8 Windows do r III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
Katedra počítačů ČVUT FEL
Jindřich Zelený AVT Vedoucí práce: Bc. Ing. Roman Malo Ph.D.
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
INFORMAČNĚ PORADENSKÉ CENTRUM VŠTE. „ Informačně poradenské centrum Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích si klade za cíl pomáhat.
z Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Petra Pilková Název šablonyIII/2.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přenos zkušeností v oborech Právní administrativa, Veřejná správa a Ekonomika podnikání. Berufsbildende Schulen Rotenburg – Europaschule Střední odborná.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Střední odborná škola veterinární
elektrotechnických měření
Písmo v Adobe Photoshop
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Transkript prezentace:

EDUCAnet – Střední odborná škola Pardubice, s. r. o. Školní 143, Rybitví

Kdo jsme? •člen sítě soukromých středních škol (Pardubice, Praha, Brno, Ostrava, České Budějovice) •člen sítě soukromých středních škol (Pardubice, Praha, Brno, Ostrava, České Budějovice)

Kde sídlíme? •v naší malé, ale útulné škole •ulice Školní, obec Rybitví (7 km z centra Pardubic) •v naší malé, ale útulné škole •ulice Školní, obec Rybitví (7 km z centra Pardubic)

Několik detailů •naše škola byla založena v roce 1992 a byla první soukromou střední školou v pardubickém regionu •od 1. srpna 2005 je vlastníkem školy společnost EDUCAnet, a.s., jejímž cílem je vybudovat síť nadstandardně vybavených soukromých škol založených na moderních systémech výuky vysoké kvality •naše škola byla založena v roce 1992 a byla první soukromou střední školou v pardubickém regionu •od 1. srpna 2005 je vlastníkem školy společnost EDUCAnet, a.s., jejímž cílem je vybudovat síť nadstandardně vybavených soukromých škol založených na moderních systémech výuky vysoké kvality

Nabízené obory: •Ve školním roce 2011/2012 pro Vás otevíráme následující obory: •Informační technologie se zaměřením: - Informační technologie a design čtyřleté denní a dálkové studium ukončené maturitní zkouškou •Ekonomika a podnikání se zaměřením: - Zahraniční obchod a logistika - Výpočetní technika v ekonomice čtyřleté denní a dálkové studium ukončené maturitní zkouškou •Ve školním roce 2011/2012 pro Vás otevíráme následující obory: •Informační technologie se zaměřením: - Informační technologie a design čtyřleté denní a dálkové studium ukončené maturitní zkouškou •Ekonomika a podnikání se zaměřením: - Zahraniční obchod a logistika - Výpočetní technika v ekonomice čtyřleté denní a dálkové studium ukončené maturitní zkouškou

Zázemí školy: Můžete u nás najít: •8 kmenových tříd, •cca 300 studentů, •učebnu administrativy a jazykovou učebnu, •moderně vybavenou multimediální laboratoř. Naše škola je držitelem Certifikátu kvality soukromé školy Můžete u nás najít: •8 kmenových tříd, •cca 300 studentů, •učebnu administrativy a jazykovou učebnu, •moderně vybavenou multimediální laboratoř. Naše škola je držitelem Certifikátu kvality soukromé školy

Výběr používaných nástrojů: Při výuce používáme profesionální grafický software od společnosti Adobe: Photoshop CS5 Illustrator CS5 Indesign CS5 Flash CS5 Dreamweaver CS5 Premiere Pro CS5 Při výuce používáme profesionální grafický software od společnosti Adobe: Photoshop CS5 Illustrator CS5 Indesign CS5 Flash CS5 Dreamweaver CS5 Premiere Pro CS5

Výběr používaných nástrojů: Pro nahrávání, mix a mastering zvuku používáme: •špičkokvá sluchátka a mikrofony od firmy Sennheiser, •mixážní pult a reproduktory Yamaha, •společně se softwarem Audition 3 od firmy Adobe Pro nahrávání, mix a mastering zvuku používáme: •špičkokvá sluchátka a mikrofony od firmy Sennheiser, •mixážní pult a reproduktory Yamaha, •společně se softwarem Audition 3 od firmy Adobe

Děkujeme za pozornost!