22. 10. 2013 - Praha.  KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Advertisements

6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Jak na to, aniž bychom se zničili
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Čínská filozofie Konfucianismus, Taoismus, nauka o Jin a Jang
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č. 22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
(Z knihy: Neal Donald Walsch Přijímání Boha)
Šíření infekcí Sexuálně přenosné infekce (SPI) Prohlédněte si jednotlivé situace. Jaký na ně máte názor? O čem jsou jednotlivé příběhy?
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Proč je důležité studovat Principy
Základní škola Církvice, okres Kutná Hora VY_32_INOVACE_CJ.1.2.LH49 Metodická poznámka: Projekt vyjde cca na 3 – 4 vyučovací hodiny. Děti přišly v maskách.
Charakter, sexualita a zodpovědnost MUDr. Marcela Rozehnalová, CEVAP
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ Metodika kurzů snižování nadváhy adolescenty
Jejich život ve smečkách
V sobotu v (den před první postní nedělí) bude u kazatele doma.
Moje království. Královská koruna Poloha Mé království se nachází ve Francii v Paříži.
Etická výchova ve školách – projekt 2010 Začínáme u mladé generace.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
“Originální pohádkový pár” Vlasové úpravy.
Žijeme ve společném světě Stav, vývoj, rizika a možnosti v soudobé „multikulturní“ společnosti a globálním světě.
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok A co Vám a Vašim rodinám přejeme do roku 2015?
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Úvaha Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2013
Rodina, ve které žiji Není nejmenších pochyb o tom, že je to v prostředí rodiny a domova, kde se všechny největší ctnosti, veškeré ctnosti, které vévodí.
Tahle pohádka není pro děti 2
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Regionální zeměpis Funkce a cíle Zdeněk Bergman Funkce geografie poznávací aplikační všeobecně vzdělávací.
KRITICKÝ REALISMUS V ČECHÁCH. CHARAKTERISTIKA časové zařazení: 80. léta 19. stol. snaha co nejrealističtěji, nejvěrněji popsat obraz společnosti výrazná.
Malá křesťanská společenství PĚT ETAP RŮSTU CÍRKVE.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Milotová, Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Rodina
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Zpracovala: Simona Hyková
Zpracovaly:Lucie Geciová Marie Slezáčková
Životní prostředí Petr Machala.
Děti – pokračování našeho života
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Ekokodex.
Sparta.
Válečné konflikty I. Petr Machala.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Benedikt Chybík Název šablonyIII/2.
VY_32_INOVACE_Tru_II_12 Pohádka trochu jinak Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Kateřina Polívková POHÁDKY Bylo, nebylo, za devatero lesy a devatero horami……… Žil,
Antoine de Saint-Exupéry Řekl: „pouhý rozum bez přispění srdce je bezcenný“ a taky: „ říše člověka je v jeho nitru“ Řekni své postřehy, souvislosti-jak.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
VY_12_INOVACE_C6.01 Autor: Mgr. Nováková Jana Datum vytvoření: listopad 2011 Ročník: 6. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor:
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám" Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY_32_INOVACE_CJ_55.
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
Tématický celek: Čtenářská gramotnost
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
PRÓZA S DĚTSKÝM HRDINOU
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Projekt: Moderní výuka Registrační číslo: CZ / /21
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
VY_32_INOVACE_ČJ.3.19 Anotace
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Pohádka. Před dávnými a dávnými časy,
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Praha

 KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak to bylo anebo mohlo být dál v království Popelky, Zlatovlásky a Hloupého Honzy a jestli uměli opravdu vládnout a jestli náhodou neudělali někde chybu. Odehrává se na pohádkovém ostrově, kde vedle sebe žijí tři království známá z pohádek: Zlatovláskov, Popelkov a Honzovsko.Království žijí vedle sebe v míru, spolupracují, pomáhají si a obchodují, ale trochu zapomínají na čistotu životního prostředí. Princové se chtějí ženit, ale nevěsta je jenom jedna, což na jinak klidném mírumilovném pohádkovém ostrově způsobí obrovský mezinárodní konflikt. A pak se to všechno stane: Královna přírodních sil se rozzlobí a společně s pohádkovými bytostmi připraví všem královským rodinám a hlavně princům, budoucím králům, velkou zkoušku odvahy, moudrosti a hlavně chování k přírodě a k sobě navzájem. Chce princům ukázat, co generace jejich rodičů zanedbala a v čem by měli být jiní. Cesta plná překážek, peripetií a úkolů je zkouškou tří rozdílných chlapeckých povah. Symbolicky je také cestou měnící chlapce v dospělé muže a je i prostředkem k nalezení hodnot a přátelství. Příběh se s nadsázkou a humorem dotýká problematiky ekologie a mezilidských vztahů a chce přimět mladého diváka k zamyšlení nad těmito problémy.