Bylo nebylo… Žil, byl jeden sedlák…...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Vychovávejme srdcem Dona Boska, Heslo hlavního p ř edstaveného na rok 2008 k všestrannému rozvoji života mladých, zvlášt ě t ě ch nechudších a nejvíce.
Den Země Dvaadvacátého dubna lidé na celém světě opět oslaví Den Země - svátek naší modré planety. Svátek to není příliš starý, daly mu vzniknout studentské.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
ROVERING co nabízí a přináší
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
P. Alois Frydrych, SDB. Narodil se v Hustopečích nad Bečvou. Rodný dům Rodný dům Serafína Frydrychová Serafína Frydrychová - maminka otce.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Každé ráno začíná život....
MS EXCEL Rodné číslo.
Srdce z lásky darované.
Irské štěstí.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Salesiáni spolupracovníci ASC
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Doprovázení nemocných a jejich příbuzných P. Mgr. Václav Tomiczek Čeladná Mezinárodní konference hospicové a paliativní péče Ostrava, 26. listopadu 2009.
Sociální terapeutická dílna KOTVA
Teologický rozměr majetkového vyrovnání. Co je církev Existuje mnoho pohledů na církev.  Instituce s hierarchickými i demokratickými prvky  Kristovo.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
1. Přemohl Ježíš smrti noc, | z hrobu vstal na úsvitu. | Jeho je sláva čest i moc | a on nám kráčí na pomoc, | na pomoc svému lidu.
Irské štěstí.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
VODA JAKO SYMBOL.
Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta.
1. Bože, který hvězdy krásně vodíš | po obloze jasné, | který v lásce neskonalé | chráníš i ptáčky malé, | který všechny děti vidíš, | každý jejich krůček.
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
Téma: Po nás ať přijde potopa – F. Gellner
1. Ozvi se , Pane můj. | Já toužím znát tvou vůli
© Cristino Elena Usilujme o to, aby se Salesiánská rodina stala širokým hnutím osob pro spásu mládeže Usilujme o to, aby se Salesiánská rodina stala širokým.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 7.5. Čarodějnické zkoušky.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
CAGLIERO - salesiánský volontariát „Dělej, co můžeš, a Bůh udělá ostatní...“ Don Bosco = program pro přípravu a vysílání mladých dobrovolníků do salesiánských.
1. Ó bratří, tento den | ať novou písní jásá! | Náš jazyk, vazby prost, | ať Páně skutky hlásá! | Jak tenkrát svatý Duch | své věrné vystrojil, | ó prosme,
Miláčku můj jedinej….
1. Haleluja, ať sláva |, čest našemu Bohu vzdána jest | za všechny skutky jeho. | Od věků až do věčnosti | buď vděčně chválen s vroucností | radostně od.
Život na louce – Včely TÝDEN U PŘEDŠKOLÁKŮ
1. Tys láska sám, náš Pane! Co bez tvé milosti zde v srdci lidském plane, v tom není stálosti. Ty posvěť, co má býti pro věrnost příslibem, dej nám věrně.
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Přátelství činí naše štěstí zářivějším.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
JIRKA POSPÍŠIL, AC BUČOVICE. CÍRKEV TU JE PRO DRUHÉ A NE PRO SEBE !!! TŘÍSKA V OKU – ZRCADLO DUŠE JIRKA POSPÍŠIL, AC BUČOVICE.
Sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska.
Katedrála - živý organismus Projekt připravovaný studenty Biskupského gymnázia v Hradci Králové pod vedením p. učitelky H. Melicharové Prezentace.
 narodila se 3. dubna 1928 ve Stonařově  celá rodina Schebestových byla německé národnosti  rodiče a dvě dcery hospodařili na statku  Hermina navštěvovala.
Prezentace Exkurze do Benediktbeiernu Salesiáni. Zakladatel Jan Bosco.
 Narodil se roku 1815 v Castelnuovo d'Asti (dnes Castelnuovo Don Bosco) v Itálii  Zemřel roku 1888 v Turíně  Byl italský katolický kněz, světec, vychovatel,
SLOVENSKO 2016.
Máš dost síly plavat proti proudu?
Halloween … aneb večer plný duchů Večer plný duchů začíná… … návštěvou kata Midláře, který dětem strach nahnat dokáže!
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
Irské štěstí.
Poznání Boží vůle.
ZAMYŠLENÍ - DISKUSE Člověk žije ve společnosti druhých lidí. V životě se můžeme dostat do situace, kdy na umění domluvit se a spolupracovat bude závislé.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Bibličtí objevovatelé (Discovery Bible Study)
Naše zkuše nosti: #2 Pokoj především KDE A JAK NALÉZT POKOJ? POKOJE
Transkript prezentace:

Bylo nebylo… Žil, byl jeden sedlák…..

A žila byla jedna selka…

A ti dva se jednou potkali a byla z toho veselka.  Ten kdo je sezdával se jmenuje Vítek Zatloukal. Je to kněz a má nás rád, jeho úkolem je životem nás formovat. Po stránce duchovní i lidské. Vděčíme mu za to co vlastně jsme. Dost však bylo veršování, pojďme se představit ať můžeme dál radostně slavit.

Jsme Pavel a Liduška Solovští z Olbramic. Patříme do formačního společenství Prostějovsko II (místní společenství ŠOP)

Máme dvě děti. Vítka a Barunku. A mě 6,5 roku Je mi 5 let

a další dvě děti Jarušku a Pavlinku ( 2,5 roku) Schválně kdo je kdo ?? Já jsem Jája Já jsem Pája A nebo je to opačně ? Ne, ne to první bylo správně  „A jak to mám poznat teprve já“ říká tatínek

Ptáček, Hubáček, Mališka – to byla pro Lidušku k Salesiánům první cestička

Salesiánský duch vznášel se nad farmou, kde Pavlíček oral hroudu svou rodnou 

Společně s Jožkou Glogarem poznávali pak slovenskou zem.

Salesiánské obnovy a cvička, byly a jsou pro nás špička !!

a spolčo salesiánské formovali. Dvořákovi se nás pak ujali… a spolčo salesiánské formovali.

došli jsme dnes ke svému cíli! Díky kněžím, kteří nás vedou a formují, připadáme si den ze dne více Don Boscovi…. Díky Vaší snaze a píli, došli jsme dnes ke svému cíli!

byli jste nejlepší formátoři.  Přípravu ke slibům nám zpříjemnili, jak pilné včelky vždycky byli. Kamča radila, Peťa se tužil, společné chvíle každý si užil. Díky Kamilo a Peťo Tiší, byli jste nejlepší formátoři. 

Tím naše cesta nekončí, ale začíná Tím naše cesta nekončí, ale začíná. Jsme rádi, že jsme Don Boscova rodina.