AKCE Q - 2005 AKCE Q - 2005 Qwjety pozvánka na 22. narozeniny Kde?Kdy? Co s sebou? Vše se záhy dozvíte!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Lidice.
Chtěl bych Vás pozvat na menší party.
Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet
Život je jako cesta vlakem…
Ponoř se do modra ….
Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Jednou se vrátíš.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
V ÍTEJTE NA MÍCH STRÁNKÁCH Snad se líbí
Rytíři z Hauenštejna 7.A – květen Hurá na výlet Vyrážíme vláčkem směr kraj karlovarský... Vystupujeme v Ostrově nad Ohří – ne, není to naše konečná.
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Člověk se nědy zeptá proč...???
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Na š e men ší pařba :) ….. Tento den začal v naší škole… … a pokračoval v Dělnickém domě.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo.
2005. Paní zima, snad se s námi loučí, ledy na lužnici PRASKAJÍ A TAJÍ.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Výlet do Brna 6.třída Zveme vás na super výlet do Brna, pojedeme vlakem cesta bude trvat 1:20 h. Půjdeme se podívat na Špilberk do věznic, pak na.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Dopis od Boha.
Budoucí a minulý čas Rewrite the following sentences in the past and future. Use the perfective if possible. Vzor: Začíná překládat román. Začal překládat.
PSYCHICKÁ ZÁTĚŽ PŘEHLED REAKCÍ. ŠKÁLY PRO POSUZOVÁNÍ ZPŮSOB: 0 = NENÍ TO MŮJ ZPŮSOB REAGOVÁNÍ 1 = OBČAS TAK REAGUJI 2 = ČASTO REAGUJI TÍMTO ZPŮSOBEM 3.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Moje třída.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Městská knihovna Břeclav Útvar regionálních služeb doporučuje….
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Pozvánka platí pro tebe, tv ů j realiza č ní tým, trenéra a rodinu.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
KTV PRŽNO Květen 2017.
Schůzka rodičů 2017.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Drogy dnešní doby Študáci.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Vtipy na téma SKLERÓZA
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

AKCE Q AKCE Q Qwjety pozvánka na 22. narozeniny Kde?Kdy? Co s sebou? Vše se záhy dozvíte!

KDE? Q ŠPIČÁK „U CALIMERŮ“

Odjezd: z Plzně (Klatov) Pátek po skončení školy, takže si případně předělejte rozvrhy! :o) přesný čas domluvíme. Cestovat se bude vlakem HROMADNĚ!, aby se ušetřilo na jízdence. KDY? Q Příjezd: do Plzně (Klatov) odjet se samozřejmě dá i v po, út, podle odjet se samozřejmě dá i v po, út, podle rozvrhu a možnosti pana domácího :o) rozvrhu a možnosti pana domácího :o)

CO S SEBOU? Q Všichni by je měli mít nebo cokoli jiného co Vás snese z nebeských výšin. Jezdit se přece dá na všem, jen si dobře rozmyslete, co vzít, potáhnete to do kopce a musí vydržet cca 3 km svižné jízdy. Hlavně, aby se nestalo, že někdo nebude mít nic „pod prdelí“! :o) BOBY, JEŽDÍKA, PEKÁČ, …

CO S SEBOU? Q Všichni spíme na zemi, nejlepší tedy bude opět si přibalit do batůžku želvičku … vlastně spacák, matraci, případně nějakou deku, aby matrace nestuděla a Yenda si musí vzít ten jeho úúúžasnej rolák :o) Budíky nechte doma a NasA nechá doma pro jistotu i mobil :o) Raketoplán můžeš zaparkovat u Horský služby. SPINKÁNÍ

CO S SEBOU? Q Ohledně jídla by se zase dalo příležitostně dělat 1 hlavní jídlo denně. Dejte mi vědět co byste rádi, ale pečení holubi Vám do pusy lítat nebudou!! Calimero se nabídl pořídit v makru společný nákup a dopravu jídla na místo konání. PAPÁNÍ

CO S SEBOU? Q Každý si samozřejmě vezme co pije, fantazii se meze nekladou. Pro naše šampióny se mi snad podaří pořídit a dopravit na Špičák sud GÉČKA. Samozřejmě Vám dám včas vědět, jak to vypadá. PITÍČKO

CO S SEBOU? Q Hrneček, sklenku nebo půllitr, pantoflíčky, … Pořádné zimní oblečení a obutí, aby se dalo řádit ve sněhu, … Dobrou náladu, spoustu vtipů a hlavně už pak nechci ani slyšet o nějakých zkouškách! Obecně stále platí, že veškerá činnost prováděná na hračkářské akci se koná za přítomnosti VŠECH HRAČKÁŘŮ. Je to už taková tradice – prostě hračkáři spolu. OBECNĚ

Rady ptáka loskutáka Q Školu, starosti a jiné rušivé elementy nechte v Plzni na nádraží v úschovně zavazadel, kde si je poté opět vyzvednete. Po tomto víkendu nám všem začne zase škola a budeme mít všeho nad hlavu, takže si to musíme pořádně užít. Loni to byly moje nejlepší narozeniny, věřím, že letos je trumfneme!!!! :o)

„No, nebylo nám krásně??“ Q

Poslední formality Q Svou účast prosím potvrďte! Ohledně pátečního odjezdu vlaku se ještě domluvíme, nejlépe osobně nebo přes , příp. mobil. Pošlete mi co nejdříve kdy budete v pátek končit ve škole, co se má zařídit k jídlu a různé jiné připomínky. Vše můžete směřovat na : Mobil: Jen mi nenadávejte a neposílejte výhružné dopisy nebo snad spamy (těch mám dost).

 Calimero  NasA  Yenda  Katja  George  Zuska  Želva  Pajar  Iliška  Spike  Papy  Qwjeta Už se na Vás všechny moc těším. Doufám, že pojedete všichni jak tu jste, aby to byla pořádná hračkářská akce. V tomto hojném počtu jsme totiž ještě nikdy nebyli. Na koho se můžeme těšit? Q „HRAČKÁŘI SPOLU“ * Zatím jde o předběžný seznam účastníků :o)