Jízda v noci CE Fleet Tým Březen 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení motorových vozidel
Advertisements

Řízení motorových vozidel
ERGONOMIE PRÁCE NA PC Petra Spáčilová, 4. Z
Chování při malé řezné ráně ŽenyMuži. ...pomyslí si: „Au“... Ženy...
Společná akce pro děti „Dopravní bezpečnost a výchova“
Rozdíly v pravidlech silničního provozu
ŘÍZENÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL
Projekt spolupráce auto a IT oborů
Autor:Ing. Bronislav Sedláček Předmět/vzdělávací oblast: Fyzikální vzdělávání Tematická oblast:Mechanika Téma:Rychlost hmotného bodu Ročník:1. Datum vytvoření:srpen.
Zvládání stresu ve společnosti KEK INA IDEC SA Piraeus, Řecko
Vliv dopravy na životní prostředí
Šíření infekcí.
Registrace v systému INDARES. Vyplňte si své osobní údaje, toto je jenom příklad!!!
KLÍČOVÉ KOMPETENCE Soubor vědomostí, dovedností, schopností, postojů a hodnot Kompetence potřebuje každý jedinec pro své osobní naplnění a rozvoj, pro.
Jak pracovat s mikroskopy Olympus a Leica
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.06 Téma: PowerPoint Číslo.
Rozdíly v pravidlech silničního provozu
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
Odstavení vozidla – příčiny a důsledky, prevence (povolená kola, vadné dveře – jejich zajištění,) Spotřeba elektrické energie na vozidle MHD (vybité akumulátory.
Cesta do školy a z ačátek školního roku Karel Loprais zmocněnec ministra dopravy.
1 Roční výročí novelizace zákona 361 / 2000 Sb. v ČR Tisková konference, 28. června 2007.
VY_32_INOVACE_14_BĚLKOVICE-LAŠŤANY_ČJ - SLOVNÍ DRUHY Mgr. Denisa Krausová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice – Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
C) Slovní úlohy o pohybu
Otáčivý účinek síly.
Stále se zvyšující provoz na pozemních komunikacích sebou přináší vyšší rizika vzniku dopravních nehod a jejich následků. Jedním z období, které se projevuje.
DOPRAVNÍ VÝCHOVA Jízdní kolo. Milí žáci, předpokládám, že mezi vámi není nikdo, kdo by nerad jezdil na kole. Kolo je vaším pomocníkem při cestě za kamarádem,
PRACOVNÍ LISTY DOPRAVNÍ ZNAČKY
Dětské dopravní hřiště Liberec
Jízda s použitím zvláštního výstražného znamení
Tisková konference příčiny nehod v podzimním a zimním období priority a úkoly – podzimní období Tisková konference příčiny nehod.
Školení CDV 1 Značení je vizuální prostředek komunikace pro vysílání sdělení cílové skupině použitím symbolů, znaků nebo obrázků. Základní principyviditelnosti.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_5B_01 Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:5. Tematický okruh,
ZÁKLADNÍ POJMY II. Obec -zastavěné území -počátek a konec je na pozemní komunikaci označen příslušnými dopravními značkami -na účelových komunikacích.
SMĚR A ZPŮSOB JÍZDY Směr a způsob jízdy - na pozemních komunikacích se jezdí vpravo, a pokud tomu nebrání zvláštní okolnosti, při pravém okraji -na krajnici.
Prázdniny 2012 Společná tisková konference Policie ČR, BESIP – Ministerstva dopravy a Českého svazu pivovarů a sladoven dne
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.3 Cesta do školy Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
Tisková konference dopravní nehodovost - priority a úkoly – podzimní období Tisková konference dopravní nehodovost - priority.
Několik tipů pro bezpečnou jízdu v zimě. Při jízdě na sněhu dbejte mnohem vyšší opatrnosti. Uvědomte si svoje schopnosti a meze, ale také schopnosti a.
Prázdniny nehod (- 423, tj. - 3,2%) 140 osob usmrceno (- 30, tj. -17,6%) 598 osob těžce zraněno (- 48, tj. – 7,4%) osob zraněno lehce.
Ražba důlních děl pomocí trhací práce
VÝLETY S BABIČKOU Můžeš přijít na každý výlet s babičkou.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
SLOVNÍ ÚLOHY O POHYBU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
ODBOČOVÁNÍ A JÍZDA KŘIŽOVATKOU
Autor: Mgr. Radana Marelová
INTERAKTIVNÍ POZNÁVAČKA
Kilometr - jednotka délky
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
KŘIŽOVATKY. KŘIŽOVATKY místo, v němž se pozemní komunikace protínají nebo spojují Křižovatka místo, v němž se pozemní komunikace protínají nebo spojují.
Tisková konference Velikonoce 2010, jarní motoristická sezona plk. Ing
Letní prázdniny lepší než 2009 ?
Prázdniny bezpečnější
Slovní úlohy o pohybu postup na konkrétním příkladu
EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
DUM_008/ ČLOVĚK A JEHO SVĚT/BEZPEČNĚ NA SILNICI/ VYDMUCHOV/ŠŤÁSTKOVÁ/ 2012 Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace.
PRACOVNÍ LISTY DOPRAVNÍ ZNAČKY
Materiál slouží k výkladu učiva dopravní výchovy pro žáky 3. ročníku
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až září roku 2013 a technický stav vozidel plk.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Viditelnost nemotorizovaných účastníků silničního provozu a rizika podzimního a zimního období.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Viditelnost nemotorizovaných účastníků silničního provozu a rizika podzimního a zimního období.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Senioři v dopravě kpt. Mgr. Miroslav ŠIMEČEK
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za I. čtvrtletí roku 2014 a Velikonoce plk. Ing.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Akumulátor a dobíjecí soustava
FYZIKA 2.B 9. hodina.
Dětské dopravní hřiště Liberec
Transkript prezentace:

Jízda v noci CE Fleet Tým Březen 2017

Proč je náročné řídit v noci? Řízení v noci je náročné i pro zkušené řidiče, a to zejména kvůli: Omezené viditelnosti Únavě Ospalosti Světlům, které je osvětlují HU – 409, PL – 355, CR – 353, SR - 313

Při nižší rychlosti reagujete pohotověji Tesco Fleet Management klíčová opatření Při nižší rychlosti reagujete pohotověji

V noci změňte způsob řízení Zkontrolujte světla na autě, zda jsou správně nastaveny a zapnuty Dbejte na čistotu čelního skla a světlometů Pokud můžete v autě nastavit podsvícení palubové desky, nastavte jej tak, aby nebylo příliš rušivé Nezapomínejte na pravidelné přestávky a oddych, hlavně v noci, kdy je nutné se více soustředit a rychleji se unavíte Dodržujte dostatečnou vzdálenost od aut před vámi, vypňete dálková světla, když jedete po dálnici, nedívejte se přímo do světel protijednoucích aut.

Mějte oči otevřené dokořán Noc je čas, kdy se zvířata vydávají na lov. Proto se prosím ujistěte, hlavně tam, kde jsou cesty označené dopravními značkami, že řídíte se zvýšenou opatrností. Pro více tipů, jak řídit v noci, se prosím podívejte na toto video: https://www.youtube.com/watch?v=uYhwXwVDlF0