Výměna dobré praxe v rámci projektu „Domovník-preventista“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Důvod přijetí novely:  1. Přesunutí úpravy odškodňování pracovních úrazů a nemocí z povolání z přechodných ustanovení (§ 364 až § 390) do jedenácté části.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Podpora metodických a koordinačních jednání terénních sociálních pracovníků v Litvínově 05/2011 Kateřina Dosoudilová.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Role dobrovolných svazků obcí (DSO) v ČR při centrálním zadávání 1 Ing. Lukáš Vlček starosta města Pacova předseda Regionální komise Svazu měst a obcí.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
Hodnocení pedagogických pracovníků manažerská dovednost = účinný nástroj manažerská dovednost = účinný nástroj řízení a kontroly pracovníků řízení a kontroly.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Projekt pro 13. kolo výzvy Programu rozvoje venkova Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce.
Oddělení lidských zdrojů, podpory průmyslu a podnikání 1.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
koncepce rodinné politiky Dipl.-Pol. Jana Maláčová
Jsou venkovské školy horší než městské?
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
„Činnost krajských koordinátorů pro menšiny a krajských manažerů prevence v Kraji Vysočina“ Mgr. Lumír Bartů.
Komplexní systém hodnocení
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Koordinovaný přístup k sociálně vyloučeným lokalitám
Role Úřadu Regionální rady
Vlastní hodnocení školy Vítejte na dnešní přednášce RNDr. Jiří Kuhn,
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Lidé, kteří pečují o své blízké s postižením
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky 2018 – Mgr. Hana Bodnarová.
Závěrečná konference Zlín,
Hlavní město praha a integrace cizinců
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Organizační formy výuky
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Vznik pracovního poměru
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Průběh čerpání - Šablony pro SŠ/VOŠ I..
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Návrhy možných inkluzivních opatření pro MAP ORP Litvínov
Spolupráce ASZ a města Břeclav Mgr. Břetislav Fiala
Rapid Re-Housing Brno IQ Roma servis.
GOAL Guidance and Orientation for Adult Learners
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví ORP Chrudim Podpora sociální práce v obci Chrudim a ve správním obvodu obce s rozšířenou.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
Autoevaluace z pohledu
Centralizované rozvojové projekty 2017
Komunitní centrum v přírodní zahradě
Hodnotící zpráva k výsledkům kontrol výkonu přenesené a samostatné působnosti svěřené orgánům obcí, krajů a hlavního města Prahy za léta 2014–2016.
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
(Zasedací místnost MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s., Úpice)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Výměna dobré praxe v rámci projektu „Domovník-preventista“ Název projektu: Domovník-preventista, účinný nástroj sociálního začleňování a podpory sociálně situační prevence v obci Registrační číslo: CZ.03.2.63/0.0/0.0/15_029/0003723 13.- 14.3.2019 Kadaň

Role městské policie v projektu Domovník- -preventista podání žádosti o zapojení do projektu koordinátor projektu na úrovni komunikace mezi MV, MěÚ a DP úzká spolupráce s odborem majetkovým zpracování a zasílání podkladů pro finančního a projektového manažera projektu (týdenní zápisy k realizaci projektu DP, vyúčtování mzdových nákladů, žádost o proplacení nákladů na vybavení DP) koordinace vzájemné spolupráce v rámci vzdělávaní mezi lektory a domovníky, v rámci evaluace mezi evaluátorem a domovníky

Role odboru majetkového v projektu Domovník- -preventista organizace náplně práce zpracování podkladů pro mzdovou účetní – docházka, dovolená zpracovává poznatky zjištěné domovníky-preventisty v průběhu výkonu jejich pracovní činnosti domovník-preventista = prodloužená ruka technického pracovníka odboru majetkového Domovník-preventista = komunikační spojka mezi odborem majetkovým a obyvateli lokality

Projekt Domovník-preventista po roce Přijetí role domovníka obyvateli lokality domovník jako poradce, domovník jako společenský aktivista domovník jako motivátor Zlepšil komunikaci mezi městem a obyvateli lokality Domovník – hnací motor pro město

Domovník-preventista jako poradce

Domovník-preventista jako společenský aktivista

Domovník-preventista jako motivátor

Domovník-preventista Břeclav – kancelář

Domovník jako pomocník při drobných opravách. Před a po:

Domovník jako pomocník při drobných opravách. Před a po: