Jsme „Jedno PPG“ Náš záměr We protect and beautify the world

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Videotrénink interakcí
Advertisements

DLOUHODOBÉ KONTRAKTY PRO VELKÉ ZÁKAZNÍKY Společný seminář SVSE a Skupiny ČEZ 15. května 2008 Praha ČEZ Prodej, s.r.o. generální ředitel ČEZ Prodej, s.r.o.
Podnikat je když....? Realita Ivan PilnýHradec Králové prosinec 2011.
PROF SVAR s.r.o. Tento dokument je v tištěné podobě neřízený, pokud není podepsán ředitelem společnosti !!! Příručka integrovaného systému managementu,
Organizace řízení společnosti
Společnost Parker spolupracuje se svými zákazníky na zvýšení jejich produktivity a zisku.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Bezpečnostní kultura a moderní přístup k bezpečnosti v letecké dopravě
1991 – vznik společnosti Multi-VAC spol. s r.o. jako prodejce ohebných vzduchotechnických hadic a příslušenství 1994 – redefinice cíle = vybudování velkoobchodu.
Poslání, principy a metoda skautingu
Strategická podnikatelská jednotka Strategic Business Unit - SBU
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Firma ABC– cesta k budoucnosti. Dlouhodobé cíle projektu: nastavit systém řízení cílů a následně implementovat ve firmě ABC připravit prostředí /SW MBE/
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí
© 2010 IBM Corporation Informace + kreativita = konkurenceschopnost Vladek Šlezingr – generální ředitel IBM Česká republika 16/09/ Svět informačních.
SWOT Analýza Daniel Vančura.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
W.P Výbor regionů Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování místní dimenze.
Aktivity v Karpatech 2007 – 2008 v oblasti kulturního a přírodního dědictví ČR region.
Sociální podnik sociální ekonomika. Pojetí sociální firmy Sociální firma je konkurenceschopný podnikatelský subjekt působící na běžném trhu jehož účelem.
Business Partnering „Nejdůležitější přísadou receptu na úspěch je umění vycházet s lidmi.“ Theodore Roosevelt.
Just Say Yes Jak ve Starbucks přitahujeme přirozenost
Systém managementu jakosti QMS
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
MARKETINGOVÝ MIX.
Motivační program.
VAŠE FIRMA JE LOĎ PLUJÍCÍ K VYTČENÉMU CÍLI, KTERÝM JE: n maximalizace tržní hodnoty firmy a n udržování platební schopnosti.
1 Kriteria hodnocení simulace – Balanced Scorecard (BSC) Toto metoda může být s úspěchem využita i pro stanovování cílů konkrétních projektů. Detailně.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
úvod pojetí a obsah marketingu
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
 Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se.
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
marketingové poradenství
Týmové dovednosti 2 Marie Blahutková. Tým – základ dobré spolupráce Neustálý růst týmů a jejich výkonnosti Zlepšování klíčových postupů Schopnost efektivně.
Vodafone - případová studie „Integrace Společenské odpovědnosti (CR) do firmy“ Přemysl Filip Senior Manager Společenské odpovědnosti Listopad 2007, VŠE.
Leaderem ve schopnosti být společensky zodpovědný ? Libor Malý, Adato Paradigma o.s
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek)
BSC - Metoda Balanced Scorecard
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
1 Proč potřebujeme systém managementu ? Cesta k dosažení harmonického a úspěšného života. Modul 1 Ing. Miroslav Weber.
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Veronika Jordová.  První vyhledávač na českém internetu  Založeno: 1996  Zakladatel: Ivo Lukačovič  Slogan firmy: „Seznam - Najdu tam co neznám“ 
NKK Praha CAF-Externí zpětná vazba ověření efektivního fungování úřadu Mgr.Stanislav Loskot, MBA Mgr.Stanislav Loskot, MBA AQE advisors a.s.
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
ZOBRAZIT TENTO SNÍMEK:
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Představení společnosti na MFF UK
Raiffeisen investiční společností
Million Leaders Mandate
Priority Poslaneckého klubu ELS-ED na období
Týmová spolupráce při vedení zájmových činností
Politika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Mohelnice
Název společnosti Obchodní plán.
Žákovský parlament 1.stupeň
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Proč potřebujeme systém managementu ?
NIELSEN EVERYDAY PRICE AND PROMOTION ANALYTICS
Business intelligence shapes security
Prezentace obchodního plánu
Prezentace obchodního plánu
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Transkript prezentace:

Jsme „Jedno PPG“ Náš záměr We protect and beautify the world 5/17/2019 12:20:08 PM Jsme „Jedno PPG“ Náš záměr We protect and beautify the world Naše strategie Růst Dosáhnout stabilního růstu tím, že uspokojíme potřeby trhu a zákazníků nad jejich očekávání Rozšířit působení na trhy a do oblastí, kde máme nedostatečné zastoupení Posílit značku PPG a plnit náš účel – PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™ Inovativní řešení Inovovat, vytvářet, řešit — poskytovat udržitelná řešení uspokojující nejzásadnější potřeby našich zákazníků Šířit naše přední světové technologie napříč trhy, na kterých působíme Spolupracovat s našimi zákazníky a podporovat je na cestě k úspěchu Zákazníci Vytvářet hodnoty pro naše zákazníky Znát naše zákazníky lépe, než oni sami sebe Projevovat nepřekonatelnou vnímavost a poskytovat podporu Zaměstnanci Vést, umožňovat, posilovat a inspirovat naše zaměstnance, aby dosáhli úspěchu Sestavovat rozmanité a otevřené týmy Podporovat pozitivní atmosféru na pracovišti a silnou pracovní morálku Provozní dokonalost Vyvíjet a implementovat bezpečné pracovní postupy Plně se zaměřovat na efektivitu a zvyšování zisku Řídit náš hodnotový řetězec tak, abychom minimalizovali svoji ekologickou stopu Akcionáři Důsledně zvyšovat tržby a zisky a dosahovat mimořádných výnosů pro akcionáře

Naplňuje nás Hrdost na PPG 5/17/2019 12:20:08 PM Naplňuje nás Hrdost na PPG Způsob fungování PPG Our Strategy Spolupracujeme se zákazníky a vytváříme společné hodnoty. Jsme vnímaví, nadšení a iniciativní. Důvěrně známe trh i naše zákazníky. Zaměřujeme se na praktická a užitečná řešení. Působíme jako „Jedno PPG“. Společně jsme lepší a silnější. Díky naší velikosti se dostáváme na nové trhy a zavádíme inovativní technologie, pomocí kterých odlišujeme naše trhy od ostatních a narušujeme současné trhy. Věříme našim zaměstnancům – vždy a ve všech směrech. Našim zaměstnancům umožňujeme činit správná rozhodnutí a podporujeme je v tom. Jsme otevření, transparentní a jednáme spolu s úctou. Naše zpětná vazba je srozumitelná a realizovatelná. Uskutečňujeme. Vyhrávání je naší vášní. Dosahujeme cílů. Své úlohy plníme disciplinovaně a s poctivostí. Do naší práce vkládáme veškerou energii. Rozhodujeme a jednáme inteligentně a rychle. Pracujeme, jako by se jednalo o naši vlastní společnost. Vzájemně se respektujeme a jsme zodpovědní. Vždy jednáme v nejlepším zájmu naší společnosti, zákazníků, akcionářů a komunit. Každým dnem se zlepšujeme. Neustále se učíme. Podporujeme rozvoj našich zaměstnanců, aby naše společnost mohla růst.