prezentace informačního systému

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Osobní management Tomáš Procházka.
Téma: Využití Accessu pro tvorbu evidence našeho podnikání Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Představení společnosti Tomáš Vodenka – People manager ARTIN.
IBM Global Technology Services © 2006 IBM Corporation Zabezpečení přístupu k informacím na základě elektronického podpisu Konference eČesko 2006.
Reklama efektivně Případové studie AdMarket.cz AdMarket.cz je součástí skupiny Allegro Group CZ, s.r.o. prodávající online reklamu na partnerských serverech,
Inf Používání a tvorba databází. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Tabulkový procesor Formuláře – interaktivní prvky v Excelu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
NSK A SEKTOROVÉ DOHODY JAKO NÁSTROJE PRO PROVÁZÁNÍ POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ A VZDĚLAVATELŮ Ilona Šimarová, Svaz průmyslu.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Oborová brána Musica (MUS) Nový nástroj (nejen) pro české muzikology Václav Kapsa Národní knihovna České republiky Výroční konference ČSHV Nové výsledky.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Inf Význam IT pro veřejnou sféru. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
Principy Základních registrů Ing. Ondřej Felix, CSc.
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT. 2 Administrativní bezpečnost Režimová bezpečnost Ochrana spisové agendy Automatizované prostředky spisové.
INTERNET. Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Radek PLATZER e-tržiště GEMIN.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Software =je v informatice sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádějí nějakou činnost. - Software je protiklad k hardwaru,
2 Marketingové koncepce
Úvod do databází MS Access (1).
HEIS VÚV Zajištění publicity a publikování výstupů a výsledků projektů řešených VÚV TGM,v.v.i. Petr Vyskoč, Jiří Picek, Jiří Dlabal Seminář
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_12
Internet.
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Inovace a regionální rozvoj
Inf Počítač a lidé s handicapem
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
31 Základní typy zdravotnických systémů
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
DEKRET ROZVOJE A STABILITY ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Dvacet zdravých vět
Náměty pro činnost Národního fóra
Příspěvek na konferenci
Databáze MS ACCESS 2010.
© 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
Základní škola a Praktická škola Moravské Budějovice Dobrovského11
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Nové scénáře a ArcGIS Enterprise
Lotus Notes Lotus Notes Alena Málková
Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Komora sociálních podniků
INFORMACE TAJEMNÍKA PROFESNÍCH UNIÍ
Kooperace a kolaborace v online prostředí
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Dobrovolnická činnost ADRA se seniory a pro seniory
Počítačové sítě Úvodní přednáška
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
Informační systém základních registrů
BIM – datový standard pro dopravní stavby
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
DERS s.r.o. > Třída ČSA 383, Hradec Králové > tel.:
Transkript prezentace:

prezentace informačního systému GDPR_KDPCR_170911

TeamOnline je ekonomický informační systém postavený na moderních softwarových technologiích. Jméno produktu vystihuje jeho filozofii PRACOVAT TÝMOVĚ a být ONLINE. Precizně provázané oblasti a postupy pro vedení účetnictví, řízení obchodu a týmovou spolupráci jsou na každém kroku více než našlapané užitečnými nástroji…

Je to vlastně taková stavebnice V roce 2005 jsme započali práce na moderní platformě pro vývoj databázových systémů (TeamOnline framework). Na této platformě vznikla řada specializovaných podnikových aplikací a úspěšných projektů. Platforma se osvědčila na výbornou, proto byla vybrána pro vytvoření komplexního informačního systému. Přirovnání ke stavebnici je trefné. I v TeamOnline lze doskládat další moduly a funkce podle požadavků klienta. Navíc rychle a ekonomicky výhodně.

Uživatelské prostředí TeamOnline obsahuje osvědčené, logické a příjemné uživatelské prostředí UI, ve kterém se uživatelé cítí ihned „jako doma“.

Čím se TeamOnline vyznačuje

Online, ale bezpečně TeamOnline lze provozovat i jako internetovou službu, ale s veškerými bezpečnostními standardy. Základem je šifrování dat, definování uživatelských rolí a přístupu až na úroveň jednotlivých záznamů a polí, protokol změn, zamykání období a dokladů atd…

TeamOnline není ostrov v oceánu Velice aktivně podporujeme integraci s okolním světem. Pomocí API a podobných nástrojů je TeamOnline již nyní propojen s dalšími systémy (G Suite, Office 365, telefonie, docházkové systémy, datové schránky, DMS, váhy apod.). A nová propojení přibývají.

Vzorná technická podpora Naše společnost působí na trhu ekonomických informačních systémů více než 20 let. Máme stabilní tým zkušených konzultantů a programátorů, kteří mají bohaté zkušenosti s firmami z různých oborů podnikání. Naším cílem je dlouhodobá spolupráce s klientem.

Malá rekapitulace na závěr

Zvolili nás a spoléhají na nás

Děkujeme za pozornost Těšíme se na spolupráci