„Andělská křídla“ Na výstavě „Andělská křídla“ v Ateliéru HDD jsme vpluli do vánoční atmosféry díky krásným koledám a příjemné vůni skořicových svíček.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Advertisements

ZA DLOUHÝCH ZIMNÍCH VEČERŮ S přicházející zimou, když se dny krátí a mráz zalézá za nehty, trávíme stále více času v teple domova. Ale jak to bývalo dřív?
Pěkně vyčertěné Vánoce na skanzenu 2009 přímo v nepřímém přenosu.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Vánoce 2012.
1. Dávno před mým narozením Pán Bůh mě už znal.
úkol 1 O Vánocích slavíme narození: A Santa Clause B Ježíška C Josefa D Boha.
Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,
Vánoční výrobky třídy 8.B ..
Srdce z lásky darované.
Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti.
ČESKÉ ADVENTNÍ ZVYKY 3. ročník
Krásné Vánoce.
Mediální kroužek – ÚHEL POHLEDU – REPORTÁŽ – FOTOTECHNIKA.
V sobotu, 20.září 2014 se v budově Institutu Slavonice konala výstava na téma KOJENÍ - ZDRAVÝ START DO ŽIVOTA. Návštěvníci se zde mohli seznámit s různými.
P O U T N Í K olej malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Vánoční dobročinná aukce ZŠ Magic Hill na podporu Klubu nemocných cystickou fibrózou 18. prosinec 2013 od 15 h., kulturní sál centra Na Fialce.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí.
Svátky 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Zuzana Ságlová a její výstava
Konzervace a restaurování sbírkových předmětů, stav před a po zásahu.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Našel jsem spoustu krásných obrázků, které vystihují atmosféru Vánoc.
Berthe Morisot ( ) Narodila v Bourges ve velmi majetné rodině státního úředníka. Rodina ji podporovala ve vzdělání, kreslení a malování. Brzy.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
P O U T N Í K malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
Krásné pláže Kalifornie Paní Vicki s manželem u svého domu v Kalifornii.
MATEŘSKÁ ŠKOLA TEHOVEC PROJEKTOVÝ BRAMBOROVÝ DEN PROJEKTOVÝ BRAMBOROVÝ DEN
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
O. s. Modré dveře – výrobky klientů Kateřina Zachová.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Český výrobce dřevěných ozdob a dekorací svítící dekorace nádobí z masivu ozdoby a dekorace 3D dekorace novoročenky a pozvánky
Co se děje u prvňáčků? Učíme se psát, číst a počítat.
Projekt finanční gramotnosti
Vánoční příběh ve výtvarném umění
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Vedení našich speciálních pedagogů pořádá pro naše klienty aktivity prostřednictvím výtvarné a pracovní výchovy Tématika se zaměřením na podzim a zimu.
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Na všechny se těší pořadatelé
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
ANDĚLÉ PRO MODRÉ DVEŘE.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ANDĚLÉ PRO MODRÉ DVEŘE.
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Ahoj, v sobotu zveme tebe i celou tvoji rodinu
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Andělský den
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Nastal vánoční čas... Lidem je v tyto dny hezky.
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Vánoční přání - Milan
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2011
Druháci na Pernštýnském náměstí.
Barvy duhy V ateliéru HDD v Havlíčkově ulici druháci ze školní družiny navštívili výukový program „Barvy duhy“. Názorným a hravým výkladem lektorky se.
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Myšlenka dne.
Transkript prezentace:

„Andělská křídla“ Na výstavě „Andělská křídla“ v Ateliéru HDD jsme vpluli do vánoční atmosféry díky krásným koledám a příjemné vůni skořicových svíček. Děti si prohlédly andělské obrazy malované na hedvábí od akademické malířky Dity Dostálkové. Poslechly si biblický příběh o narození Jezulátka, který předpověděl anděl Páně. Na závěr jsme si vyrobili andělíčka z dřevěného kolíčku.

Obrazy andělů malované na hedvábí.

Poslech příběhu o narození Jezulátka.

Vánoční atmosféra…

Výroba andělíčků z kolíčku na prádlo.

Cestování na výstavu.