Potravinářské zbožíznalství

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Advertisements

Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
VŠB – Technická univerzita Ostrava
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Informace pro studenty kombinovaneho studia - AJ
Registrujte se prosím  1.Podepište se do prezence Ověřte hodnocení doktorandů za Zkontrolujte svoji adresu v adresáři doktorandů 3.Prověřte.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
VŠB – Technická univerzita Ostrava VŠB – Technická univerzita Ostrava Hezký den Hezký den.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Mentor klinické praxe ošetřovatelství a porodní asistence
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
Cvičení 1 DBS Úvod Databázové systémy Ing. Monika Šimková.
ECTS a Ostravská univerzita v Ostravě
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, ph.d.
Církevní dějiny starověku a středověku
Úvod do managementu 1. seminář
Organizační chování Harmonogram cvičeních Podmínky pro zápočet Informační zdroje.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Vzdálené počítačové sítě a programování v prostředí Windows – kombinované studium Osnovy předmětu a koncepce výuky Ing. Zdeněk Votruba LVALVA.
Harmonogram cvičeních Podmínky pro zápočet Informační zdroje
JAK BUDE PROBÍHAT ZPRACOVÁNÍ BP V JARNÍM SEMESTRU BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ BPH_BAS2.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Didaktika přírodopisu 1 1. seminář
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Fyzická geografie Podzim 2014 Z0026/2 – čtvrtek 18 – 18.50, Z4 Z0026/3 – čtvrtek 19 – 19.50, Z4 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
Fyzická geografie Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50, Z3 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Kurz pro studenty oboru Informační studia a knihovnictví Úvodní hodina Tereza Balabánová Martin Krčál Brno, FF MU,
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Základy informatiky Přednášející: Ing. Jana Krutišová Cvičící: Ing. Jan Štěbeták.
1. přednáška, Seznámení, podmínky kurzu, jeho struktura, rozdělení témat pro semestrální práci Úvod do eGovernmentu Výběrová přednáška.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Fakulta zdravotnických studií
Praktické dovednosti absolventa
Praxe KS VOŠ JABOK + ETF UK
Fakulta zdravotnických studií
Vstupní kurz Trnávka 2016 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Marketing sportu bp 2086.
Akvizice a financování společností v národním a mezinárodním prostředí
Potravinářské zbožíznalství
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
Manažerský koučink MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
Speciální technologie 3. ročník obor kuchař
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Dopravní řešení v územním plánování Úvod do cvičení předmětu DRUP
POKROKOVÉ PROCESY VYUŽITÍ ENERGIÍ
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Vstupní kurz Trnávka 2014 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
Praktické dovednosti absolventa
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
Samostatné semestrální zadání v předmětu
VŠB – Technická univerzita Ostrava
Kreditní systém studia
Úvod do předmětu a organizace výuky
BPP114C – Bankovní a pojišťovací právo Mgr. et Mgr. Michal Tuláček
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Transkript prezentace:

Potravinářské zbožíznalství Úvod k seminářům

Semináře z potravinářského zbožíznalství vždy čtvrtek 17:00, BI jednotlivé semináře však mohou začít i významně dříve než v 17:00, s ohledem na aktuální délku dané přednášky i např. již v 16:30 či dokonce již v 16:00

Cíle seminářů seznámit se s některými oblastmi potravinářského zbožíznalství také prakticky seznámit se s vybranou oblastí potravinářského zbožíznalství (potravinářství – tj. vybraným projektem) detailněji naučit se pracovat v týmu naučit se prezentovat výsledky své práce, obhajovat své názory a diskutovat …

Časová náročnost výuky Potravinářské zbožíznalství = 2/1 z, Zk = 4 kredity 4 kredity = časová náročnost výuky celkem 112 hodin (= 4 krát 28 hodin) z toho: 28 hodin účast na přednáškách 56 hodin příprava na zkoušku a její absolvování 28 hodin účast na seminářích, řešení příslušného projektu, související konzultace atd. z toho cca: 7 hodin účast na seminářích 1 hodina konzultace 20 hodin práce na vybraném projektu 4

Požadavky na zápočet studenti prezenční formy studia vypracování projektu A nebo B podle vlastního výběru účast na minimálně 5 seminářích studenti kombinované formy studia vypracování vybraného projektu B

suché skořápkové plody Program seminářů Datum Náplň Poznámky 1. 20. září úvod, organizační záležitosti, … dokončení rozdělení projektů mezi studenty s ohledem na náplň tohoto semináře je účast na něm vysoce žádoucí 2. 27. září konzultace k projektům typu A   3. 4. října konzultace k projektům typu B 4. 11. října ovoce 5. 18. října pivo 6. 25. října seminář se nekoná přednáší prof. Dostálová  7. 1. listopadu  přednáší prof. Dostálová  8. 8. listopadu suché skořápkové plody 9. 15. listopadu koření 10. 22. listopadu SVK (výuka odpadá) 11. 29. listopadu 12. 6. prosince cukrovinky 13. 13. prosince sladidla 14. 20. prosince zkouška (předtermín)

Projekty typu A = příprava jednotlivých seminářů připravované semináře – viz předchozí blána společné pokyny pro vypracování projektů typu A jednotlivé projekty typu A a jejich zadání studenti přihlášení na projekty typu A nutno uzavřít dnes nejprve je potřeba si sestavit příslušnou pracovní skupinu, a tu poté celou společně přihlásit

Projekty typu B = příprava doplňkových studijních materiálů, které budou umístěny na příslušném webu společné pokyny pro vypracování projektů typu B jednotlivé projekty typu B a jejich zadání studenti přihlášení na projekty typu B Na vybrané projekty se můžete přihlašovat prostřednictvím e-mailu (Zuzana.Reblova@vscht.cz).

Dotazy apod. ? A prezence !