Potravinářské zbožíznalství Úvod k seminářům
Semináře z potravinářského zbožíznalství vždy čtvrtek 17:00, BI jednotlivé semináře však mohou začít i významně dříve než v 17:00, s ohledem na aktuální délku dané přednášky i např. již v 16:30 či dokonce již v 16:00
Cíle seminářů seznámit se s některými oblastmi potravinářského zbožíznalství také prakticky seznámit se s vybranou oblastí potravinářského zbožíznalství (potravinářství – tj. vybraným projektem) detailněji naučit se pracovat v týmu naučit se prezentovat výsledky své práce, obhajovat své názory a diskutovat …
Časová náročnost výuky Potravinářské zbožíznalství = 2/1 z, Zk = 4 kredity 4 kredity = časová náročnost výuky celkem 112 hodin (= 4 krát 28 hodin) z toho: 28 hodin účast na přednáškách 56 hodin příprava na zkoušku a její absolvování 28 hodin účast na seminářích, řešení příslušného projektu, související konzultace atd. z toho cca: 7 hodin účast na seminářích 1 hodina konzultace 20 hodin práce na vybraném projektu 4
Požadavky na zápočet studenti prezenční formy studia vypracování projektu A nebo B podle vlastního výběru účast na minimálně 5 seminářích studenti kombinované formy studia vypracování vybraného projektu B
suché skořápkové plody Program seminářů Datum Náplň Poznámky 1. 20. září úvod, organizační záležitosti, … dokončení rozdělení projektů mezi studenty s ohledem na náplň tohoto semináře je účast na něm vysoce žádoucí 2. 27. září konzultace k projektům typu A 3. 4. října konzultace k projektům typu B 4. 11. října ovoce 5. 18. října pivo 6. 25. října seminář se nekoná přednáší prof. Dostálová 7. 1. listopadu přednáší prof. Dostálová 8. 8. listopadu suché skořápkové plody 9. 15. listopadu koření 10. 22. listopadu SVK (výuka odpadá) 11. 29. listopadu 12. 6. prosince cukrovinky 13. 13. prosince sladidla 14. 20. prosince zkouška (předtermín)
Projekty typu A = příprava jednotlivých seminářů připravované semináře – viz předchozí blána společné pokyny pro vypracování projektů typu A jednotlivé projekty typu A a jejich zadání studenti přihlášení na projekty typu A nutno uzavřít dnes nejprve je potřeba si sestavit příslušnou pracovní skupinu, a tu poté celou společně přihlásit
Projekty typu B = příprava doplňkových studijních materiálů, které budou umístěny na příslušném webu společné pokyny pro vypracování projektů typu B jednotlivé projekty typu B a jejich zadání studenti přihlášení na projekty typu B Na vybrané projekty se můžete přihlašovat prostřednictvím e-mailu (Zuzana.Reblova@vscht.cz).
Dotazy apod. ? A prezence !