PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Future time clauses Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Advertisements

Nemuseli tam jít they didn't have to go there. myslím, že bychom jim to neměli říkat I don't think we should tell them.
Kolik je hodin? What time is it?. Jak se tam dostanu? How do I get there?
Pozdravy Přeložte a opakujte výslovnost: Good morning.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Modální slovesa VY_22_INOVACE_07 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
APOLOGIES, REASONS, PROMISES. A: Promiň, dnes večer nemohu přijít. B: Dobře, jak to? A: Musím napsat domácí úkoly z angličtiny. B: Nic si z toho nedělej.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Kam letí letadlo? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
EVERYDAY LIFE SITUATIONS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
QUESTION TAGS? (VĚTNÉ DOVĚTKY)
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
UNDERSTANDING Dorozumění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
SATISFACTION Spokojenost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu
Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_099_Členy v názvech Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního.
DISSATISFACTION AND ANGER Nespokojenost a rozčilení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
UNDERSTANDING Dorozumění
REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Nespokojenost a rozčilení
INVITATION Pozvání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
GREETINGS AND FORMS OF ADDRESS
HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ADVICE Rady Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ASSURANCE Ujištění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
MLÁĎATA ZVÍŘAT PUZZLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Anglické výrazy a věty si můžeš poslechnout kliknutím na .
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
Fahrzeuge ‒ 1 Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
APOLOGIES Omluvy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Orofacionální cvičení III.
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
INTERRUPTION OF A CONVERSATION
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Černý Petr 1−10 Pomůcka se skládá z 21 karet. Na deseti kartách jsou čísla od 1 do 10, na deseti kartách jsou odpovídající skupiny teček a na poslední.
Transkript prezentace:

PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

I'd like to say goodbye. It's time to leave now. Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Teď už je na čase odejít.

I'd like to say goodbye. It's time to leave now. Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Rád bych se rozloučil.

I'd like to say goodbye. It's time to leave now. Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Musím se už rozloučit.

I'd like to say goodbye. It's time to leave now. Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? Promiň, už musím jít.

I'd like to say goodbye. It's time to leave now. Sorry, I must be off now. I must say goodbye now. Are you really going? To už opravdu odcházíš?

I'd like to say goodbye. It's time to leave now. Rád bych se rozloučil. It's time to leave now. Teď už je na čase odejít. Sorry, I must be off now. Promiň, už musím jít. I must say goodbye now. Musím se už rozloučit. Are you really going? To už opravdu odcházíš?

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Pozdravuj doma.

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Kdy tě zase uvidím?

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Děkuji za krásný / příjemný večer.

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Měj se pěkně.

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Bylo velmi milé, že jsem tě po tak dlouhé době zase viděl.

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Doufám, že se uvidíme co nejdříve.

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Say hello to your family. It was very nice to see you again after such a long time. Have a good time. I hope to see you again as soon as possible. Thank you for a beautiful / pleasant evening. When can I see you again? Nebudu tě zdržovat, vím, že spěcháš. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

I won't keep you any longer, I know you are in a hurry. Nebudu tě zdržovat, vím, že spěcháš. Say hello to your family. Pozdravuj doma. It was very nice to see you again after such a long time. Bylo velmi milé, že jsem tě po tak dlouhé době zase viděl. Have a good time. Měj se pěkně. I hope to see you again as soon as possible. Doufám, že se uvidíme co nejdříve. Thank you for a beautiful / pleasant evening. Děkuji za krásný / příjemný večer. When can I see you again? Kdy tě zase uvidím?

See you tomorrow / later. I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Zavezu tě domů.

See you tomorrow / later. I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Uvidíme se zítra / později.

See you tomorrow / later. I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Doprovodím tě domů.

See you tomorrow / later. I'll give you a lift home. Take care. See you tomorrow / later. I'll walk you home. Dávej na sebe pozor.

See you tomorrow / later. I'll give you a lift home. Zavezu tě domů. Take care. Dávej na sebe pozor. See you tomorrow / later. Uvidíme se zítra / později. I'll walk you home. Doprovodím tě domů.

Zdroje: cit. 2011-01-05. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: http://www.clker.com/clipart-guy-waving-bye.html.