Vážení a milí spoluobčané,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
Advertisements

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „VELKÁ HORNÍ MÍSTNOST“ (Lk 22,12)
Liturgický rok.
Můžeme si to nyní společně připomenout . Vánoce 2009.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Okolo Bohdanče, který tentokrát bude na sv. Václava září.
Srdečně Vás zveme na pochod Okolo Bohdanče a nabízíme malou ukázku toho, na co se letos můžete těšit.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
1. Otevřete brány hradeb kamenných, | otevřete brány hradeb srdcí svých, otevřete, aby mohl dál. | Nechte všeho, nechte obav, starostí, | připravujte cestu.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze
KTV Pržno Leden 2013.
1. Otče všemohoucí, | předivný v své moci, | jenž jsi dal syna nám, | aby v lásce byl znám, | poslals na svět jeho, | budiž chvála z něho.
Farní charita Prachatice
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Od naslouchání ke skutkům Vzorem: poslední večeře.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Michael.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
Slečna katechetka Petra vstupuje do kláštera klarisek Je sobota a několik mladých lidí z různých míst Moravy se sjíždí do Brna –Soběšic. A ptáte.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Dobrovolnictví na Praze 14. Lucius Annaeus Seneca, římský filozof „Člověk je zrozen k vzájemné pomoci “ Setkání s NNO 2016.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Tisková konference o pravidelném dárcovství v České republice.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
Arcidiecézní charita Olomouc (ACHO) započala svou činnost již po roce Ta byla násilně přerušena válkou a poté totalitním komunistickým režimem.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
FARNÍ CHARITA LITOMYŠL Sídlo: Bělidla 392, Litomyšl.
Liturgický rok. každý rok si připomínáme všechny události z Ježíšova života také si připomínáme svaté, kteří ukázali, jakými různými způsoby můžeme následovat.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
vynaloženou práci drobnou odměnu.
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče,
- slohové útvary informačního postupu
Srdečně Vás zveme na 15. ročník pochodu Okolo Bohdanče,
Heřmánkovice.
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
POSVÍCENSKÝ NOHEJBALOVÝ TURNAJ
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
TÝDENNÍ PROGRAM - NE – ÚT – 17:00 bib.hod. (P.Moš) - Don Bosco a jeho práce (učitel mládeže) ST – 15:30 klubíčko + 17:00 mládež PÁ – 16:00.
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Dublin, Irsko – CZ01-KA Dagmar Tyščenková.
koledníci vybrali celkem ,-Kč
V neděli 6. ledna vás v obci navštíví koledníci tříkrálové sbírky
Ing. Dana Kucharčíková, Dis.
Infokanál Obce Březnice
KTV PRŽNO Leden 2018.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Poznávací zájezd do Říma
Sociální fond regionu MAS Brdy-Vltava.
STUDIJNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZD BOGNOR REGIS ANGLIE – ZŠ Na Habru Hořické gymnázium SPŠ sochařská a kamenická BOGNOR REGIS, ŠKOLA, JÍDLO.
Oblastní charita Rumburk
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Vážení a milí spoluobčané, jako každoročně na začátku ledna proběhne v celé České republice tentokrát již 19. ročník Tříkrálové sbírky. Akci pořádá Charita Česká republika; v Kyjově a jeho okolí sbírku organizuje Charita Kyjov.

Ve Vacenovicích bude sbírka probíhat v sobotu 5. 1. 2019 v době od 9:00 do přibližně 14:00 hodin Finanční prostředky získané ve sbírce budou použity pro pomoc rodinám a lidem v nouzi u nás i v zahraničí a na podporu charitního díla. Věříme, že i při letošní Tříkrálové sbírce otevřete koledníkům svoje srdce i dveře, aby mohlo přijít k vzájemnému obdarování. DĚKUJEME !

Při ní dostanou koledníci od otce Jiřího požehnání na cestu. Tříkrálovou sbírku zahájíme v kostele v 8:00 hodin mší sv., na kterou všechny srdečně zveme. Při ní dostanou koledníci od otce Jiřího požehnání na cestu. Po mši sv. - jako obvykle – bude následovat společná snídaně na farním centru a předtím, než vyjdeme, pořídíme společný snímek všech koledníků. Děkujeme!