Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROMĚNY PŘÍRODY NA JAŘE - 2. ROČNÍK
Advertisements

Rostliny 1.třída.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Jaro Jarní květiny.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_488_Př7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Předmět: Přírodopis Ročník:
JARO Prvouka.
Listy, květy a plody rostlin
Vysvětlení některých pojmů
Roční období Název školy:
Prvouka – 2. ročník ZŠ „JARO“
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_44_Jaro je tady AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM: 1.,
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Č í slo š ablony: Jak si žije strom po celý rok? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola Základní škola Křižany-Žibřidice, okres Liberec, příspěvková organizace Žibřidice 271,
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova1045 AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková NÁZEV: VY_32_INOVACE_8/11_Jaro TEMA: Jaro ČÍSLO PROJEKTU: CZ.07/1.4.00/
Z A H R A D Y Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_15_Živočichové a rostliny v ročních obdobích Šablona číslo : XVISada číslo: 1Pořadové číslo DUM: 15 Autor: Mgr.Lenka Dědečková.
Povídání o přírodě Vysvětlení některých pojmů. Povídání o přírodě Jaro  Jaro je hezké roční období, kdy se příroda probouzí.  Stromy začínají rašit.
autor: Helena Petrůvová název: VY_32_INOVACE_08_PRVOUKA_ZVĚŘ V ZIMĚ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Meclov, příspěvková organizace AUTOR: Blanka Petlánová NÁZEV: VY_32_INOVACE_Pr2_17_Listnaté stromy TEMA: Listnaté.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice – Spořilov AUTOR: Věra Konířová NÁZEV: VY_52_INOVACE_PŘÍRODOPIS 6. – 9._21.KVĚT TÉMA: KVĚT ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
ROČNÍ OBDOBÍ VY_32_INOVACE_1C_11 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Roční doby létopodzimzima. Jaro Podle kalendáře začíná jaro 21.března. Rozkvétají první jarní květiny.
Včela medonosná Prvouka, 2. třída.
LESNÍ KVETOUCÍ ROSTLINY
VY_32_INOVACE_07_PRVOUKA 1. ROČNÍK_JARNÍ HRY
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Autor: Mgr. Eva Procházková Název: VY_32_INOVACE_13_Louka - shrnutí
autor: Helena Petrůvová název: VY_52_INOVACE_28_PRVOUKA_OVOCNÉ STROMY
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A13Prv2_Druhy plodů
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
AUTOR: Mgr. Václava Horniková NÁZEV: VY_32_INOVACE_132_Užitečný hmyz
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
05 Květiny a stromy na jaře
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Jaro v přírodě Autor:
Autor: PaedDr. Jana Čechová
Vypracovala Daniela Kubů ZŠ a MŠ Malý Újezd
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Jaro. Jaro JARO jarní rovnodennost měsíce: březen duben květen.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA_ZELENINA.
Jaro na zahradě - jarní práce - jarní květiny.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_20_PRVOUKA_LÉTO.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Autor: Mgr. Marie Hartmannová
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Sada 1 MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
VY_32_INOVACE_09 09 Ze života včel autor: Mgr. Jana Kobylková
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Autor: Mgr. Marie Hartmannová Název: VY_32_INOVACE_8B39M6_Krychle
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.28_Zima Datum: 3.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
TÉMA: Listnaté stromy (bez ovocných)
Sada:Přírodopis,2. stupeň Autor: Mgr. Zbyněk Němec
Autor: Mgr. Marie Hartmannová Název: VY_32_INOVACE_8B40M6_Kvádr
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
VY_32_INOVACE_17_STROMY, KEŘE, BYLINY_BLECHOVÁ
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: : VY_32_INOVACE_10_PRVOUKA_RODINA.
VY_12_INOVACE_167_Ovocné stromy
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_02_PRVOUKA_PODZIM.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_32_INOVACE_16_PRVOUKA_JARO.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Transkript prezentace:

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_17_PRVOUKA_JARO OPAKOVÁNÍ Číslo projektu: cz.1.07/1.4.00/21.1705 Anotace: prezentace je určena žákům 1.a 2. ročníku ZŠ, k aktivnímu zapojení do výuky na interaktivní tabuli svými poznatky a znalostmi o jaru Použita galerie Office

JARO JE TADY Jarní slunce nás láká k procházce nebo výletům, k jízdě na kole nebo na kolečkových bruslích, k míčovým hrám i ke skákání přes švihadlo.

21.března začíná jaro Které měsíce patří k jaru? …………………………………………………………………………………………… Jaké bývá na jaře počasí? Vyprávějte, jaké hry a sporty hrajete na jaře.

Na jaře kvetou ovocné stromy, keře a jarní květiny Na jaře kvetou ovocné stromy, keře a jarní květiny. Včely sají z květů sladký nektar, sbírají pyl a tím opylují rostliny. Dávají nám med.

Popiš vývoj plodu. Vyprávěj, co dělá včela a k čemu je to dobré? Nakresli jarní květiny a hmyz, který je opyluje.