Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_20_PRVOUKA_LÉTO.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_20_PRVOUKA_LÉTO."— Transkript prezentace:

1 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_20_PRVOUKA_LÉTO OPAKOVÁNÍ Číslo projektu: cz.1.07/1.4.00/ Anotace: prezentace je určena žákům 1. a 2. ročníku ZŠ, k aktivnímu zapojení do výuky na interaktivní tabuli svými poznatky a znalostmi o létu Použita galerie Office

2 LÉTO NA LOUCE Louka - je přírodní společenství, kde společně žijí rostliny, keře, hmyz a drobní živočichové. Kteří luční živočichové jsou užiteční a čím?

3 Co už známe Na louce rostou ……………………………………… ……………………………………………………………………………… Na louce běhají …………………………………………………….. Na louce poletují …………………………………………………..

4 LÉTO V LESE Les - je přírodní společenství, které nám poskytuje kyslík, zásobu vody, dřevo a místo k odpočinku. Jak se v lese chováme a čím ho chráníme? Co poznáme z pařezu? POZOR - na jedovaté houby, rostliny a některé živočichy!

5 Otázky na závěr 1. Napiš letní měsíce ……………………………………………………… 2. Které plody sbíráme v létě na zahradě ………………………………………………………….. v lese ………………………………………………………………….. 3. Jaké výrobky z polních plodin máte rádi? ……………………………………………………………………………....


Stáhnout ppt "Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_20_PRVOUKA_LÉTO."

Podobné prezentace


Reklamy Google