Řízení a rozvoj lidských zdrojů na Ministerstvu vnitra

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
VY_32_INOVACE_LID_19 Ukončení pracovního poměru. Obsah Způsoby ukončení pracovního poměru Dohoda Výpověď Okamžité zrušení Zrušení ve zkušební lhůtě Uplynutí.
Prosazování rovnosti žen a mužů na ministerstvu vnitra v rámci projektu „Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV“ Eva Ferrarová Ministerstvo.
Asistenti pedagoga pro žáky se sociálním znevýhodněním a jejich role ve škole.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Státní sociální podpora zákon č. 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře, ve znění pozdějších předpisů.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Pracovní smlouva Vypracoval: Lukáš Karlík.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Formy a druhy sociálních služeb. Sociální služby Činnost zajišťující pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění nebo v rámci prevence před.
Volný pohyb osob, volný pohyb pracovní síly v EU (právní úprava v EU a její implementace do právního řádu ČR)
Personální rozvoj zaměstnanců a zaměstnankyň Ministerstva vnitra s ohledem na jejich specifické potřeby PhDr. Eva Ferrarová, Ph.D. Koordinátorka problematiky.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Spolupráce Vězeňské služby NGO na Slovensku / možnosti a zaměření v oblasti drogových služeb / Olga Škvařilová, Sdružení Podané ruce Brno, CZ TWINNING.
NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE Liberec 15. prosince 2011 JUDr. Helena VAŠKOVÁ.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Moje představa o koordinované rehabilitaci Bc. Václav KRÁSA Předseda NRZP ČR.
Kvalifikace pracovníka v sociálních službách a sociálního pracovníka.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
Personální politika a pracovní právo ve zdravotnictví
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Návraty žen do práce očima zaměstnavatelů
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
Mikrojesle PhDr. Eva Ferrarová, Ph.D. Praha,
Návrhy opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života
Projekt odboru personálního Ministerstva vnitra Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV: nástroj ke zvýšení efektivity práce MV ČR.
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Pracovní porada Pracovní list.
DĚTI VĚZNĚNÝCH RODIČŮ Zkušenosti a plány Věznice Světlá nad Sázavou
Pracovní porada Pracovní list.
Základní informace o poskytovateli
DĚTskÉ SKUPINy Podpora implementace dětských skupin Reg. č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/ Lenka Pejchalová Olomouc,
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Terapeutické komunity
Moderní personalistika
Pracovnělékařské služby
Správa sociálního zabezpečení
ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA. ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA MZDA JE ODMĚNOU ZA VYKONANOU PRÁCI JE SMLUVNÍ MUSÍ RESPEKTOVAT ZÁKONÍK PRÁCE A ZÁKON O MINIMÁLNÍ MZDĚ, MZDOVÉ.
Katedra veřejné ekonomie
Základy pracovního práva a sociálního zabezpečení v ES
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
NV č. 201/2010 Sb. ze dne 31. května 2010  o způsobu evidence úrazů, hlášení a zasílání záznamu o úrazu ve znění NV č. 170/2014 Sb. ze dne 6. srpna 2014.
Blanka Valdecká, TOO ČMKOS, Seminář pro SIBP
Dostupné bydlení v Hradci Králové jako nástroj sociální práce vedoucí k sociální změně PhDr. Marek Šimůnek, MBA Magistrát města Hradec Králové ANNO,
Volný pohyb osob, volný pohyb pracovní síly v EU
Slaďování pracovního, rodinného a soukromého života: Výzva současnosti
PhDr. Eva Ferrarová Ph. D. Mgr. Lenka Ebringerová
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
zpracovaný v rámci projektu
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Právo sociálního zabezpečení
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
Uskutečněné a očekávané změny právních předpisů důležité pro zástupce ředitele Praha
Další subjekty působící v oblasti zaměstnanosti
Regionální karty a vstup do Základní sítě pro rok 2020
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Pěstounská péče na přechodnou dobu (PPPD)
Transkript prezentace:

Řízení a rozvoj lidských zdrojů na Ministerstvu vnitra PhDr. Eva Ferrarová, Ph.D Mgr. Lenka Ebringerová

Jaké nevýhody v personální práci přináší neefektivní služební zákon? Jaké změny přinese služební zákon pro fungování resortů v oblasti personálního řízení a rozvoje? Předpokládaný postup 18.2.2019

Projekt "Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň Ministerstva vnitra ČR" Historie Pracovní skupina Intranetové stránky EVA FERRAROVÁ 18.2.2019

Akceptace specifických potřeb Motivace zaměstnanců a zaměstnankyň Ministerstva vnitra nabídkou možností slaďovat rodinný/osobní a pracovní život vytvořením funkčního systému přijímání, adaptace a zaměstnávání. Cílovými skupinami projektu jsou všichni zaměstnanci a zaměstnankyně se zvláštním zaměřením na osoby pečující, zaměstnankyně na MD/RD, osoby se zdravotním postižením, zaměstnanci 55+. EVA FERRAROVÁ 18.2.2019

Zaměstnávání osob se zdravotním postižením Projekt „Pracovní místa pro zdravotně postižené“ MV přijalo 5 stážistů OZP Délka stáže 5 měsíců Problém bezbariérovosti v budovách MV IVONA FADRHONSOVÁ 18.2.2019

Průvodce ministerstvem Důvody vzniku průvodce Informace na stránkách průvodce: dislokace pracovišť, personalisté, mzdové účetní, zdravotní péče, stravné, informační systémy, vstupy do budov MV, pracovně právní předpisy. 18.2.2019

Průvodce ministerstvem 18.2.2019

Adaptační proces pro matky vracející se z MD/RD Balíček informací: Základní informace o vedení ministerstva a dislokaci odborů Organizační řád Pracovní řád Organizační struktura ministerstva vnitra Kolektivní smlouva Etický kodex Fond kulturní a sociálních potřeb Individuální plán rozvoje po návratu z rodičovské dovolené (nabídky na účast na kurzech) EVA FERRAROVÁ 18.2.2019

Zpravodaj pro matky na MD/RD Zpravodaj vychází čtvrtletně Informuje o novinkách na MV Nabízí e-learningového vzdělávání na MV Zaměřuje se na témata zajímavá pro matky na MR/RD EVA FERRAROVÁ 18.2.2019

Zpravodaj pro matky na mateřské a rodičovské dovolené EVA FERRAROVÁ 18.2.2019

Práce z domova Kolektivní smlouva Čl. 6f V odůvodněných případech a pokud to provozní důvody umožňují, může zaměstnavatel na žádost zaměstnance povolit výkon práce mimo pravidelné pracoviště. Jedná se zejména o případy, kdy zaměstnanec nemůže z objektivních důvodů docházet do zaměstnání, ale je práce schopen a může vykonávat práci na jiném místě, např. z domova, přičemž se nejedná o trvalý stav ve smyslu § 317 zákoníku práce. Zaměstnavatel dohodne se zaměstnancem způsob zadávání úkolů a odevzdání práce podle konkrétní individuální situace zaměstnance. 18.2.2019

Děkujeme za pozornost dotaznik.ope@mvcr.cz