Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské nám
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
seminář pro žadatele k 2. výzvě IROP „Územní plány“
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
seminář pro žadatele k 2. výzvě IROP „Územní plány“
PRIORITNÍ OSA 3: Dobrá správa území a zefektivnění veřejných institucí
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Integrovaný regionální operační program Možnosti podpory sociálního začleňování v IROP.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
OP ZAMĚSTNANOST – PODPORA PROJEKTŮ V PRIORITNÍ OSE 2 SE ZAMĚŘENÍM NA SOCIÁLNĚ VYLOUČENÉ LOKALITY Ing. Helena Petroková
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Zdeněk Vašák – pověřen řízením Centra Naděžda Burešová– vedoucí pobočky České Budějovice Role v programovém.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky DSO ORP Příbram.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Aktuální informace k Integrovanému regionálnímu operačnímu programu
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Integrovaný regionální operační program
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Interní postupy MAS Brdy
Strategie ITI plzeňské metropolitní oblasti
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Aktuální dotační příležitosti IROP
Energetické úspory v bytových domech III
Ing. Stanislava Správková
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví prostřednictvím Integrovaného operačního programu
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Transkript prezentace:

Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok 2019“ Ing. Renáta Marková, ředitelka odboru 28. 11. 2018

Centrum pro regionální rozvoj České republiky státní příspěvková organizace zřízená zákonem č. 248/2000 Sb., o podpoře regionálního rozvoje, ve znění zákona č. 250/2015 Sb., o změně zákonů souvisejících s přijetím zákona o státní službě, podléhá Ministerstvu pro místní rozvoj ČR, které vykonává funkci zřizovatele, sídlo v Praze (U Nákladového nádraží 3144/4, Praha 3), služební úřad, administraci projektů IROP zajišťují pobočky v jednotlivých krajích,

Role MMR a Centra v IROP Integrovaný regionální operační program (IROP) Program byl schválen Evropskou komisí 4. 6. 2015 Celková alokace z EFRR: 4,64 mld. EUR Alokace i s národním spolufinancováním: cca 144 mld. Kč Ministerstvo pro místní rozvoj = Řídicí orgán IROP řízení programu příprava výzev a pravidel pro žadatele a příjemce poskytovatel dotace Centrum pro regionální rozvoj České republiky = zprostředkující subjekt konzultace, příjem a hodnocení žádostí o podporu, kontroly projektů, kontroly žádostí o platbu, administrace změn, udržitelnost IROP, zpracování podkladů pro certifikaci výdajů

Schéma činnosti územního odboru Výkonné pracoviště pro administraci a kontrolu projektů v rámci IROP Řídicí orgán IROP Žadatelé a příjemci IRPÚ/ITI/MAS Kontrola udržitelnosti projektu Konzultace k projektovým záměrům Administrace a kontrola projektů v realizaci Hodnocení projektových žádostí

Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina sídlo: Brněnská 2806/71, 586 01 Jihlava http://www.crr.cz/cs/kontakty/kontakty-irop/kraj-vysocina/ manažeři projektů (oddělení hodnocení/oddělení realizace), specialistka na administraci veřejných zakázek, rozpočtářka, administrátor monitorovacího systému, specialisté pro konzultace SC 2.4 a 2.5, konzultační pracovník pro MAS

www.irop.mmr.cz

Specifické cíle v IROP SC 1.1 Zvýšení regionální mobility prostřednictvím modernizace a rozvoje sítí regionální silniční infrastruktury navazující na síť TEN-T SC 1.2 Zvýšení podílu udržitelných forem dopravy SC 1.3 Zvýšení připravenosti k řešení a řízení rizik a katastrof SC 2.1 Zvýšení kvality a dostupnosti služeb vedoucí k sociální inkluzi SC 2.2 Vznik nových a rozvoj existujících podnikatelských aktivit v oblasti sociálního podnikání SC 2.3 Rozvoj infrastruktury pro poskytování zdravotních služeb a péče o zdraví SC 2.4 Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení SC 3.1 Zefektivnění prezentace, posílení ochrany a rozvoje kulturního dědictví SC 3.2 Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy prostřednictvím rozvoje využití a kvality systémů IKT SC 3.3 Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje SC 4.1 Posílení komunitně vedeného místního rozvoje za účelem zvýšení kvality života ve venkovských oblastech a aktivizace místního potenciálu SC 4.2 Posílení kapacit komunitně vedeného místního rozvoje za účelem zlepšení řídících a administrativních schopností MAS

Dotační možnosti v IROP v roce 2019 Individuální výzvy Integrované nástroje IPRÚ MAS

Dotační možnosti v IROP v roce 2019

MAS v Kraji Vysočina http://www.risy.cz/cs/krajske-ris/kraj-vysocina/regionalni-informace/mistni-akcni- skupiny/

IPRÚ Jihlava https://www.jihlava.cz/ipru/ds-55555

www.crr.cz

Děkuji Vám za pozornost Ing. Renáta Marková územní odbor IROP pro Kraj Vysočina ředitelka odboru Centrum pro regionální rozvoj České republiky Brněnská 2806/71, 586 01 Jihlava Telefon: 565 775 123 Mobil: 736 473 815 E-mail: renata.markova@crr.cz www.irop.mmr.cz www.crr.cz 28. 11. 2018