Procvičování měsíců v roce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Advertisements

Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
KALENDÁŘ NA ROK LEDEN LEDEN Hoďte se do gala, plesová sezóna začíná!
Jednoduché funkce Zadání: Vytvořte přehlednou tabulku peněžních vkladů za každý měsíc v roce 2000, 2001 a Vy- počtěte průměrný vklad v jednot- livých.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
Strom po celý rok Jaro Léto Podzim Zima Adam Škoda Kalendář.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Vytvořil: Dominik Maršík: Simona Hořavová: Daniel Slavětínský:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
JARO.
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Co si pamatuji z prvouky?
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_401_PODZIM Téma: PODZIMNÍ MĚSÍCE, ZAČÁTEK.
Roční období Název školy:
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_ INOVACE_11_Měsíce AUTOR: Bc. Petra Baťová ROČNÍK, DATUM: 4., 2. 2.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Stromy po celý rok Veronika Prouzová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lada Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Jaro Test pro 1.roč. obd.duben. Jaro Test pro 1.roč. obd.duben.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Monate - měsíce, Jahreszeiten - roční doby Januar Februar März April Mai Juni Juli August September Oktober November Dezember leden únor Březen duben.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Léto Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Kalendář Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Jaro Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
ROČNÍ OBDOBÍ VY_32_INOVACE_1C_11 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Autor: Mgr. Radana Marelová
VY_52_INOVACE_07_Léto kolem nás
VY_52_INOVACE_32_Škola Člověk a jeho svět – Prvouka 1. a 2. ročník
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
VY_32_INOVACE_12_01_vesmír (Křížovka)
Hudební výchova Bc.Kateřina Cuperová
KALENDÁŘ.
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_12_PODZIM TÉMA: PODZIM
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_29_PRVOUKA
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Blanka Machovcová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_04_JARO TÉMA: JARO
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_35_Závěrečný test
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_40AJ_4tr_SLOVICKA13.
VY_32_INOVACE_11_PRVOUKA 1. ROČNÍK_PRANOSTIKY II.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
1.
Dny − days Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Kalendář 2010 Kutná Hora.
Transkript prezentace:

Procvičování měsíců v roce NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kolín V., Mnichovická 62 AUTOR: Šárka Fantová NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_ČAS2 TEMA: Procvičování měsíců v roce Procvičování měsíců v roce Září 2012

Přiřaď, co k sobě patří leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Odpověz na otázku Čím září končí a říjen začíná? leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen

Odpověz na otázku Který měsíc v sobě má název stromu? leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen

Odpověz na otázku Ve kterém měsíci je ukryta malá část stromu? leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen

Odpověz na otázku Který měsíc v sobě skrývá nejhezčí část louky? leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen

Odpověz na otázku Který měsíc má v sobě celý název jiného měsíce? leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen

Odpověz na otázku Který měsíc má v sobě nástroj na sečení trávy? leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen

Odpověz na otázku Ve kterém měsíci nalezneš zmrzlou vodu? leden červen srpen únor březen listopad duben červenec prosinec září květen říjen

Rozdělte se do 6 skupin Každá skupina vytvoří plakát, který ponese znaky měsíce, který si vylosuje. Můžete psát, kreslit…atd. O zbylých 6 měsících pohovořte ústně

Anotace: Materiál je určen k práci s interaktivní tabulí pro žáky 2 Anotace: Materiál je určen k práci s interaktivní tabulí pro žáky 2. ročníku v předmětu ČAS, ale také při hodinách ČJ a VV Použitá literatura: HEJNÁ, O.,Stojedenáct všelijakých hádanek. 1. vyd. Praha: Karel Hoza – nakladatelství HAV, 2008. ISBN 80-903625-4-0