Cestovní kancelář Margareta

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Advertisements

Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Rozhodčí soud pro zdravotnictví Externí přezkum nároků z veřejného zdravotního pojištění JUDr. Ondřej Dostál, Ph.D., LL.M. České zdravotnické fórum Centrum.
ASOCIACE ČESKÝCH CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ A AGENTUR THE ASSOCIATION OF TOUR OPERATORS AND TRAVEL AGENTS OF THE CZECH REPUBLIC Balíčky jako nezbytnost rozvoje.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Prodejní dovednosti pro společnost Chodura Konkurenceschopnost a kvalita - cesta k úspěchu zemědělského podniku.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Rozumíme penězům Buštěhrad Projekt Rodina Splátkova  Sociální postavení  Ekonomická situace  Příjmy  Výdaje  Finanční produkty / stavební.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
S námi si konečně odpočinete…
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Peníze.CZ - první finanční server pro každého INTERNET A FINANČNÍ INSTITUCE Láska z donucení nebo cesta k prosperitě ? Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
1 Ochrana spotřebitele v EU a činnost Evropských spotřebitelských center Ondřej Tichota Evropské spotřebitelské centrum při České obchodní inspekci 9.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Věrnostní klub - ČEDOK.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Očkovací centra společnosti Avenier, a.s. Mirka Kohoutková Sales and Marketing Manager.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Stipendijní informační portál - Detailní analýza a návrh.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Praktikum 4c: Tabulky, baterie otázek 16/5/08. Tabulky - metoda popisu dat.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Výhody u Rychlost Spolehlivost Je to levné Může obsahovat přílohy.
MARKETING A MANAGEMENT CESTOVNÍHO RUCHU část 4 RNDr. Aleš Krejčí, CSc.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb Název vyučovací oblasti: Distribuční cesty.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb Název vyučovací oblasti: Package, Programming.
Lidé s mentálním postižením jako cílová skupina sociálních služeb.
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
1. Úvodní hodina – Postavení a činnost CK. Činnost CK a CA Zákon o živnostenském podnikání Podmínky provozování CK Podmínky provozování CA.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Název společnosti Produkty a služby
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Souboj školních kapel 8. června –24.00
Letní prázdniny lepší než 2009 ?
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Cestovní kancelář Margareta
Trasování a sestavení programu zájezdu
Povinnosti průvodce CR při vzniku mimořádných situací
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
Cestovní kancelář Margarita
Prezentace obchodního plánu
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Informace o společnosti
Název společnosti Obchodní plán.
Cestovní kancelář Margarita
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Prezentace obchodního plánu
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Informace o společnosti
Volba povolání / střední školy
Transkript prezentace:

Cestovní kancelář Margareta „Cestovní kancelář Margareta doporučujeme každému. Dokázali předvídat cokoliv jsme potřebovali a všechno vyřešili bez zbytečného stresování.“ ~ Hana Andresíková Cestovní kancelář Margareta Okružní třída 4567 Znojmo, 669 02 (718) 555-1234 kontakt@ckmargaret.cz www.ckmargaret.cz

„Nezajišťujeme jen rezervaci vaší cesty; můžeme vám pomoci uvědomit si vaše cestovatelské sny, pokud nám řeknete, jaký druh zážitku hledáte.“ Výhody v poskytování služeb Prostřednictvím naší rozsáhlé partnerské sítě vám zajistíme prvotřídní cestovní služby včetně: Urychlení vyřízení pasu Naplánování exkurzí Zajištění hotelu, letadla, dopravy na místo Cestovní pojištění Nabízené služby O nás Když se obrátíte na cestovní kancelář Margareta, získáte to nejlepší. Nabízíme zážitky a univerzálnost. Získáte tedy: Rezervaci na jakýkoli typ cesty Rychlé, důkladné a erudované vyřízení vašich telefonátů a otázek Nápadité a zcestovalé zástupce Cestovní kancelář Margareta je vaší ideální volbou, když se chcete vydat na cesty. Působíme na Jižní Moravě už déle než 20 let a pyšníme se vysokou kvalitou služeb, prvotřídním jednáním se zákazníky a dotažením celé záležitosti do konce. Hana Andresíková a její sestra nikdy neopustily Znojmo a chtěly se vydat na tropický výlet, ale bály se, že by mohly v cizí zemi onemocnět nebo se ztratit. Náš zástupce dal dohromady naprosto jednoduchou dovolenou včetně inventáře, důvěryhodných kontaktů v destinaci a dalších zdrojů. Sestry se vrátily a už se nemohly dočkat další cesty za hranice. Klíčoví zákazníci Naše spolehlivost a oceňované služby zákazníkům nám zajistily zajímavý seznam klientů včetně následujících: Northwind s.r.o. Fabrikam Contoso s.r.o. Adventure Works