Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Advertisements

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
ZŠ Ořechov Pohádková škola Charakteristika školy  Pojem malotřídní škola: žáci se učí ve dvou třídách po dvou ročnících v jedné třídě  Od
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Adaptační kurz
Člověk se nědy zeptá proč...???
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:Mgr. Petra Pláničková Název: VY_32_INOVACE_377_STAVBA VĚTY Téma: VĚTA JEDNODUCHÁ,
KLÍČE K PRAŽSKÝM VĚŽÍM poznávací etapová aktivita pro celou rodinu.
Spolupráce dětmi z Víru v roce 2011 Zdeňka Chaloupková.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
DEN PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ – Babylon Liberec.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Oznamuji Vám, že vzhledem k meziročnímu růstu cen uhlí a brambor, budu s účinností od těm kdo zlobili, dávat rovnou přes držku.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Školní vzdělávací program,,Přírodou ke vzdělávání‘‘
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
ROAD TRIP DOB Ř ÍŠ 3. jízda Je pátek a naše cesta začíná na Vršovickém nádraží v Praze.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
MATEŘSKÁ ŠKOLA TEHOVEC PROJEKTOVÝ BRAMBOROVÝ DEN PROJEKTOVÝ BRAMBOROVÝ DEN
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Perníková chaloupka aneb
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
9 let na základní škole:.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
Závěrečná besídka Loučení se školním rokem. Nejprve úvodní slovo paní učitelky.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Co se dělo v I. E v zimním období?. Ne vždy jsme byli ve třídě sami. Při vyučování nás navštívili:
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Naše škola 1.
Kdy: VE STŘEDU Čas: odpoledne, OD 15,30 Bude potřeba: Zahradní nářadí-
Valentýna Szybakowská
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Složené slovní úlohy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
ZŠ Staré Město.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Cesta na Měsíc Pohádka Honza Houska Filip Těšitel.
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
SLOVENSKO 2018.
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
DISKOKABARET KE DNI DĚTÍ VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ.
Transkript prezentace:

Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili. Dnes se s nimi jejich kamarádi rozloučí na obecním úřadě a uvidí, jak za celý ten rok „vyspěli“. Paní učitelka s paní kuchařkou přichystala dětem výzdobu jídelny. Chtěli jsme opět vyzkoušet pevnou vůli dětí a po celou dobu svačinky byly kolem rozsypané bonbónky. Až na malinkou Elišku vydržely všechny děti do té doby, než pěkně posvačily. Pak se spravedlivě rozdělily.

Po svačince čekalo školáky strojení do „svátečního“ Po svačince čekalo školáky strojení do „svátečního“. Zahráli jsme si ještě několik her a vydali se všichni na obecní úřad.

Rodičů se dostavilo jen několik Rodičů se dostavilo jen několik. Někteří se nemohli uvolnit ze zaměstnání. Přesto všechno bych jim i touto cestou chtěla poděkovat za to, že s námi tak hezky spolupracovali. Maminky možná cílily trochu „šimrání“ v bříšku, stejně jako naši předškoláci.

Děti dostaly pro památku na školku hezké knížky a šerpy Děti dostaly pro památku na školku hezké knížky a šerpy. Pan starosta se s dětmi krátce rozloučil a paní ředitelka vlídným slovem děti navnadila pro vstup do první třídy.

Po rozloučení na OÚ byly pro děti připraveny hry a soutěže na školní zahradě. Stále se však všichni nemohli dočkat „vyslouženého nocování ve školce“. U oběda na děti čekala opět sladká odměna. Paní učitelka Petrošová se s dětmi rozloučila, aby mohla připravovat „cestu za dobrodružstvím“.