BRAMBORÁK Tradiční český recept Projekt „Slezské pohádky a legendy“ CZ.11.4.120/0.0/0.0/16_013/0000218 byl spolufinancován z prostředků Fondu mikroprojektů 2014-2020 v Euroregionu Silesia v rámci programu INTERREG V-A Česká republika-Polsko.
Ingredience brambory vejce hl. mouka česnek slanina olej na smažení majoránka, kmín, sůl a pepř
Postup Očistíme brambory.
Brambory nastrouháme.
Přidáme vejce a hl. mouku.
Můžeme přidat na kostičky nakrájenou slaninu.
Ochutíme česnekem, majoránkou, kmínem, solí a pepřem.
Na oleji smažíme bramborové placky.
Dobrou chuť !!! 5.B a p. uč. Kundrátová Martina a Námyslová Lucie
Milí polští přátelé, zkuste si podle našeho receptu připravit tradiční české jídlo a podělte se s námi, jak to u vás dopadlo Budeme se těšit, až nám pošlete svůj recept a my si zase vyzkoušíme Vaše typické polské jídlo.