Český jazyk – interaktivní procvičování vyjmenovaných slov po L

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Vyjmenovaná slova L. Vyjmenovaná slova L polykat, plynout, plýtvat, Nauč se zpaměti: slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plynout, plýtvat, vzlykat,
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J02/ , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO L a slova příbuzná.
Vyjmenovaná slova po L.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.14 Název pro školu:
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 3.ročník Předmět: Český jazyk Autor: Mgr. Miroslava Mrázová.
Český jazyk 3.ročník ZŠ Vyjmenovaná slova po „L“
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Září.
Lyžař Libor– vyjmenovaná
Číslo v digitálním archivu školy
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1. 4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základní škole OP VK.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_517_Vyjmenovaná slova po - l - AUTOR: Mgr. Michaela Rychnovská.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Namáhání na tah a tlak Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
TROJÚHELNÍKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Hájková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po l mlynář neslyšící plyšová lýtkový polykání.
V YJMENOVANÁ SLOVA PO L Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Věra Jahnová Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_ČESKÝ JAZYK.
Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_06.
Soubor interaktivních her pro předškoláky
Optika – polostín, plný stín a vržený stín
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
Matematika – 4. ročník. Pracujeme s diagramy
Zrakové vnímání Variabilní hra
POČASÍ GRAFOMOTORIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Vyjmenovaná slova po L Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
Soubor interaktivních her z českého jazyka I.
Optika – vznik světelných svazků
Optika – vznik světelných svazků
VY_32_INOVACE_Sib_I_04 Vyjmenovaná slova L
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Počítáme se žížalou Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Hledání obrázků Děti mají za úkol najít v každém listu daný počet obrázků. Po nalezení je mohou vybarvit. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Soubor interaktivních her z matematiky I.
Prvouka – části lidského těla a kostra
Cvičení na vyjmenovaná slova po B
Soubor interaktivních příkladů z matematiky
Český jazyk – interaktivní procvičování vyjmenovaných slov po V
Sčítání, odčítání, násobení a dělení celých a záporných čísel
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Zrakové vnímání 6 Variabilní hra
Animace vzájemného blokování dvou stykačů
Rychlé počítání v časovém limitu 15 vteřin II.
Téma: Jaro v CHKO České středohoří Tobiášův vrch
Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Půjdem spolu do Betléma…
Interaktivní test z fyziky – 6. ročník
POČÍTÁME DO 5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Mudrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zaokrouhlování na desítky a stovky
Rychlé počítání v časovém limitu 15 nebo 30 vteřin
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Sčítání, odčítání, násobení a dělení celých čísel.
Český jazyk 3 Vyjmenovaná slova po L.
Transkript prezentace:

Český jazyk – interaktivní procvičování vyjmenovaných slov po L Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

Vyjmenovaná slova po L: slyšeti pelyněk slynout mlýn plytký blýskat se vlys polykat plynout vzlykat plýtvat lysý lýtko lýko lyže plyš

y i ý í Pokyny: Chybějící písmeno doplníš kliknutím na klávesnici. Klikneš-li na správné písmeno, klávesnice se zabarví zeleně. Při chybě se zabarví červeně. y i ý í

L sina na hlavě ? y y i ý í

ml nář ? y y i ý í

osl uši ? í y i ý í

sl mák ? i y i ý í

l tovat ? i y i ý í

vzl kot ? y y i ý í

l že zmrzlinu ? í y i ý í

pl šový medvídek ? y y i ý í

spl nout s davem y ? y i ý í

město L sá nad Labem ? y y i ý í

pes l sá ? í y i ý í

l žařka ? y y i ý í

kovový pl šek ? í y i ý í

l kožrout ? ý y i ý í

sl bit ? í y i ý í

ml t mouku ? í y i ý í

l tkový sval ? ý y i ý í

bl zko lesa ? í y i ý í

Pepa je mladý ml nář ve ml nici. y ý í y i ý í Zabl sklo se nad městem. ý y i ý í Na návsi stála vysoká, stará l pa. í y i ý í

Stala se nesl chaná událost. ý y i ý í L da je l tostivé děvče. í í y i ý í y i ý í Mlha se rozpl nula. y y i ý í

Vysokotlaký l s l soval plechy. i i í y i ý ý í Našel jsem mosazné kl če. í y i ý í Půjdem sbírat mal ny. i y i ý í

Na zahradě se objevila pl seň okurková. í y i ý í L kožrout napadl stromy v lese. ý y i ý í Vlak přijel na nádraží v L sé nad Labem. y y i ý í