Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785."— Transkript prezentace:

1 Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Pozor! Hra je interaktivní, pokud prezentace není spuštěna. Žáci jednoduše editují snímky , tažením myši. Kliknutím na obrázek a jeho přidržením mohou obrázek posouvat a umístit ho tak na požadované místo. Ve slidu č. 3 mohou tak využít svou fantazii a postavit si své sídliště.

3 ŠKOLA

4 < < < < < < < < < < < < < < Zdroje obrázků: [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW :


Stáhnout ppt "Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785."

Podobné prezentace


Reklamy Google