Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyjmenovaná slova po L Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyjmenovaná slova po L Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT."— Transkript prezentace:

1 Vyjmenovaná slova po L Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_04_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L Sada: 2 Druh materiálu: DUM ČJ č. 4 Jméno autora: Mgr. Žaneta Gruntová Škola: ZŠ A MŠ Cholina, okres Olomouc, příspěvková organizace, Cholina 35, Datum vytvoření: Předmět: Český jazyk Ročník: třetí Anotace: Materiál (DUM) určený k seznámení s vyjmenovanými slovy po L. Je určen ke společné práci, která proběhne na interaktivní tabuli. Klíčová slova: řada vyjmenovaných slov po L a jejich význam Zdroje:

2 SLYŠET BLÝSKAT SE PLYNOUT MLÝN POLYKAT PLÝTVAT VZLYKAT LÝTKO LYŽE PLYŠ
Vyjmenovaná slova po L SLYŠET . BLÝSKAT SE PLYNOUT MLÝN POLYKAT PLÝTVAT VZLYKAT LÝTKO LYŽE PLYŠ LYSÝ LÝKO PELYNĚK

3 SLYŠET BLÝSKAT SE MLÝN PLYNOUT (čas plyne) POLYKAT PLÝTVAT
Vyjmenovaná slova po L Říkej věty s vyjmenovanými slovy. . SLYŠET BLÝSKAT SE MLÝN PLYNOUT (čas plyne) POLYKAT PLÝTVAT

4 VZLYKAT LYSÝ (lysina) LÝTKO LÝKO (lýkožrout) PELYNĚK LYŽE PLYŠ
Vyjmenovaná slova po L . VZLYKAT LYSÝ (lysina) LÝTKO LÝKO (lýkožrout) PELYNĚK LYŽE PLYŠ


Stáhnout ppt "Vyjmenovaná slova po L Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT."

Podobné prezentace


Reklamy Google