Informace o společnosti Přehled společnosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„Starost s úklidem nechte na nás…“
Advertisements

 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Prezentace módní značky T-Style
O společnosti Společnost KABELOVÉ BUBNY A BEDNY, s.r.o. byla založena 1992 Zabývá se převážně výrobou, opravou, výkupem a distribucí.
Novinka 2005_ vícebarevné otisky - MCI. Barvy dělají život mnohem zajímavějším_.
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_02.
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Základy práce s počítačem – lekce V.
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Informatika Internet.
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
Vyhledávání a analýza dat na internetu 1 Doporučený vyhledávač:
PREZENTACE ORGANIZACE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
Záhlaví obchodního dopisu
Příprava před schůzkou Získávání klientů a kontaktů Školení Market Express.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
DOBROVOLNÁ CERTIFIKACE DĚTSKÉ OBUVI PhDr. Vlasta Mayerová Česká obuvnická a kožedělná asociace Praha,
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Název organizace Podnikatelský plán (bližší specifikace aktivity) Vaše logo.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Truhlářství – Martin Býma
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
52_INOVACE_ZBO2_1164Ho Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Elektronická pošta, zkráceně (zkráceně také mail) je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy.
Portál jako Dynamic WorkPlace.  Cleverbee s.r.o.  společnost založena 2000  15 let zkušeností (prodej a vývoj ERP řešení)  švýcarská společnost se.
Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
INTERNET Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_OD EVNI_ZBOZI_PREZENTACE_20 Název školy Střední.
Prodáváme obuv II. PIKTOGRAMY. STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, MOST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
MojeID a veřejná správa
Název společnosti Produkty a služby
ŠABOLONA OBCHODNÍHO DOPISU
JAK POSTUPUJI U NÁVRHU RESPONSIVNÍHO WEBU
Internet - historie.
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 2
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Informatika Internet.
Transkript prezentace:

Informace o společnosti Přehled společnosti Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Přehled společnosti Přehled společnosti Profil společnosti Vedení společnosti Záměry společnosti Výroba ochranné pracovní a vycházkové obuvi – dámské i pánské popřípadě i dětské. Ludmila Letochová Kontakt (+420) 577 112 711 Mobil : (+420) 604 205 590 Vilém Letocha Kontakt Mobil : (+420) 603 167 523 Výroba obuvi ve všech cenových relacích, použitelné na jakoukoliv pracovní i osobní činnost. Sídlo společnosti Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Livex v.o.s. 2.1.2019

Informace o společnosti Sídlo společnosti Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Sídlo společnosti Přehled společnosti Sídlo společnosti Adresa společnosti Adresa provozovny telefon Fax Livex - v.o.s. Louky c 332 Zlín, 763 02 Livex - v.o.s. Malenovice Chmelník 1178 (+420) 577 112 711 (+420) 577 119 480 Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Vložte obrázek. Objednávková část Livex v.o.s. 2.1.2019

Informace o společnosti Novinky Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Novinky Přehled společnosti Sídlo společnosti Přehled novinek: Dětská zdravotní obuv, 06.2004 Pracovní a vycházková obuv, 06.2004 Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Livex v.o.s. 2.1.2019

Seznam výrobků Výrobky a služby Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Seznam výrobků Přehled společnosti Sídlo společnosti Seznam výrobků Popis firmy Dětská ortopedická obuv, 06.2004 Pracovní a vycházková obuv, 06.2004 Firma Livex-v.o.s. se zabývá výrobou ochranné pracovní obuvi  vyznačující se vysokou užitnou hodnotou , umožňující  pohodlí i při dlouhodobějším nošení. Použité materiály jsou kvalitní voděodolné usně. Použité podešve umožňují tzv. "soft step", tlumí rázy při došlapu.Použité kopyta, na nichž je obuv vyráběna jsou dostatečně široké, aby splňovaly požadavky zdravotně nezávadného obouvání. I když jsou použity kvalitní materiály a polotovary , zůstává obuv cenově dostupná pro všechny zákazníky. Další oblastí je výroba pánské i dámské vycházkové obuvi, u které klademe hlavní důraz na pohodlí a komfort při nošení. Zejména pánské modely jsou vyráběny na širokých kopytech a mohou je nosit i diabetici. V obou dvou případech vyrábíme obuv až do velikosti 52. Firma je certifikovaná dle norem ISO 9001. Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Livex v.o.s. 2.1.2019

Jak správně objednat po internetu Domovská stránka Livex - v.o.s. Informace o společnosti Jak správně objednat po internetu Přehled společnosti Žádost odešlete na adresu Žádost odešlete na E-Mailovou adresu podle těchto instrukcí: Livex v.o.s. Louky c 332 Zlín, 763 02 Do kolonky komu napište: livex@tiscali.cz Do kolonky předmět napište objednávka obuvi. Do kolonky kde se píše text E-Mailu napište: Svoje jméno (jméno firmy) Adresu, město, PSČ IČO, DIČo (pokud budete platit převodem z účtu poté i) číslo účtu Tel. kontakt /y Fax, Mobil, E-Mail a www stránky (Pokud vlastníte) Objednávejte na E-Mailu:livex@tiscali.cz Pro odbornou pomoc kontaktujte WEBmastra. Děkujeme. Sídlo společnosti Novinky Výrobky a služby Seznam výrobků Objednávková část Jak správně objednat ... Livex v.o.s. 2.1.2019