Ukázka dotazníku Dotazník SOKL JUNIOR pracuje s galerií obrázků, se kterou jsi se právě seznámil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Vytvoření menu K čemu slouží Jak se s ním pracuje
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Formuláře jsou důležitou součástí stránek, slouží:  k přihlašování k některým stránkám (eshopy, bakaláři, diskuze na webu apod.)  k odeslání údajů do.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
TEXTOVÝ EDITOR WORD CO SE NAUČÍME : 1. Základy psaní z klávesnice 2. Soubor 3. Velikost písma 4. Barva písma 5. Druh písma.
Řez písma (práce s textem-tři základní řezy)
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
MENU  HRA HRA  NÁPOVĚDA NÁPOVĚDA  AUTOR AUTOR.
Zapínáme PC. Spouštíme aplikace pomocí kláves.
Dobytí Ameriky.
Návod na složení jména z písmenkových log
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
JAK NA DATABÁZOVÉ FUNKCE Linda Lahodná 4. B POKRAČUJ KLIKNUTÍM>>>
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Práce s tabulkou vytvořenou ve Wordu 2010.
FORMÁT PÍSMA V MS Word 2010.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu Mgr. David Vencl Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaInformatika NázevWord.
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Práce s textem ve Wordu 2010, vkládání obrázků do textu.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Klávesnice Seznamte se, prosím..
Úprava textu - řádkování a odrážky.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Photostory Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Photostory Ověřeno ve výuce:
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Práce s řadami. Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak.
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
Název prezentace Autor prezentace Základní škola Blovice Družstevní Blovice.
Jak sestavit referát „Kuchařka“ pro žáky.
Práce s textem (Word 2010)-kopírování
Milý Ježíšku, k Vánocům bych si přál/a…
Microsoft Excel Základy Excelu Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Základy Excelu Ověřeno ve výuce:
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Zoner Callisto 4 Callisto 1 – základy, křivky, tvary, výběr.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
ANIMACE V PowerPointu 2010.
MALOVÁNÍ NA POČÍTAČI další.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
TEXTOVÝ EDITOR WORD CO SE NAUČÍME: 1. Základy psaní z klávesnice 2. Soubor 3. Velikost písma 4. Barva písma 5. Druh písma Dostupné z Metodického portálu.
TECHNICKÉ KRESLENÍ Autor: Luboš Šlechta Datum: Třída: 8 - 9
VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Řešíme rovnice v oboru čísel x = x = x + 3 = = x 543 Klikni na pejska – objeví se příklad. Vyber správný výsledek.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 7– KLIPART V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Textový editor – Microsoft WORD 2007
  AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková
(nabídka kreslících nástrojů)
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Microsoft Excel Funkce Když. Microsoft Excel Funkce Když.
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití. Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití.
Transkript prezentace:

Ukázka dotazníku Dotazník SOKL JUNIOR pracuje s galerií obrázků, se kterou jsi se právě seznámil.

Seznam se s obrázky a popisky Najeď myší na obrázek a objeví se popisek. 2. Prohlédni si všech 18 obrázků. Zatím na ně neklikej!

1. část – klikni na otázku a vyber 1-2 obrázky Vyber odpovídající obrázek na danou otázku, vyber 1-2 tím, že na ně klikneš. Zakroužkují se zeleně. Platné jsou jenom dva poslední! To, jak hodnotíš spolužáky, se nikdo nedozví. (pokud jim to neřekneš ty sám! ( nebo )

Textový komentář Pokud chceš k obrázku ještě doplnit nějaký svůj komentář, klikni do tohoto okna a napiš to. Pak klikni na ODEŠLI. Pokud komentář nepíšeš, můžeš pokračovat na další položku i bez odešli.

Máš všechno v 1. části hotovo? se zelenou fajfkou? Klikni na UZAVŘÍT TUTO ČÁST TESTU Klikni NA ANO! Tím se otevře 2. část dotazníku Klikni na UZAVŘÍT TUTO ČÁST TESTU Klikni NA ANO! Tím se otevře 2. část dotazníku

2. část - popis chování spolužáků Klikni na jméno spolužáka. Najdi obrázek (1-2), který odpovídá jeho obvyklému chování. Klikni na něj - zakroužkuje se zeleně. Můžeš vybrat ještě jeden. Platné jsou jenom dva poslední! Klikni na jméno dalšího spolužáka a pokračuj obdobně.

Máš všechno v 2. části hotovo? se zelenou fajfkou? Klikni na UZAVŘÍT TUTO ČÁST TESTU Klikni NA ANO! Tím se otevře 2. část dotazníku Klikni na UZAVŘÍT TUTO ČÁST TESTU Klikni NA ANO! Tím se dotazník uzavře. Klikni na ODHLÁSIT SE.

HOTOVO – ZVLÁDL/A JSI TO! Klikni na ODHLÁSIT SE! Dotazník je vyplněný.