Jak lze využívat internet

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nám škodí na internetu
Advertisements

MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Sociální sítě.
Děti vyrůstají v podstatě online. Na síti se dokáží skvěle orientovat, často lépe než rodiče. Není divu, počítač mají doma, ve škole a někteří i v mobilu.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_32_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
Instagram jako budoucí prodloužená ruka Facebooku? Filip Huněk Co očekávat od sociální sítě, kterou loni Facebook koupil za miliardu dolarů a lze ji vůbec.
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
Název: Co nám hrozí na internetu
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
1 iptelefonie denis kosař. 2 obsah Co je ip-telefonie Jak to funguje Protokoly Kodeky Jak to použít Skype Zdroje.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Sociální sítě.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Helena Vorlová Kamasová silvie.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Posílání fotek Letecká pošta- První web ne který můžeme umístit velké množství fotek.
Posílání fotografií Veronika Čechová 1. C. Ulož.to Ulož.to nabízí neomezený prostor a pohodlí pro nahrávání, sdílení a prohlížení dokument ů, prezentací,
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Zálohování fotografií
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Užitečné stránky.
V YUŽÍVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Loučková, Hrabinová, Jurášková.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
, KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJE. Elektronická pošta, zkráceně , je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
JAK LZE VYUŽÍVAT INTERNET - SABINA JANDÁČKOVÁ -. -KOMUNIKACE, SDÍLENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH DAT, ZÁBAVA (HRY, APLIKACE) -ZAKLADATEL: MARK ZUCKERBERG -PŮVODNĚ.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_235 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Český jazyk 5 Autor: Mgr. Lenka Radošová Volné psaní na téma:
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
VYTVOŘIL Jáchym Čihák.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Internet,Historie,možnosti připojení,služby
Český Instagram Jaro května
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
iOS na: iPhone 3GS iPhone 4G iPhone4GS iPad 1 iPad 2
Sociální Sítě Plhák Šumperk 5.B.
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_11
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Jak lze využívat internet Je spousta možností jak lze využít internet - Ve škole - K vyhledání informací - Prohlížení videi a fotografii - Využívání sociálních sítí - Stahování hudby,filmů a obrázku Jak lze využívat internet

FACEBOOK -Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli a sdílení dat. -V roce 2010 vznikl americký film The Social Network, který pojednává o počátcích Facebooku. -Zakladatel: Mark Zuckerberg -Založení: 1.února v roce 2004 -Zajímavost: Je přeložen do 84 jazyků,a tím je nejpopulárnější aplikací na světě

SKYPE Skype je program, který umožňuje provozovat internetovou telefonii a videohovory. Autor: Niklas Zennström a Janus Friis Založení: v srpnu 2003 v Estonsku Možnosti: Program umožňuje telefonovat mezi svými uživateli zdarma

SNAPCHAT Je aplikace spočívající v posílání fotek Zakladatele: Evan Spiegel, Bobby Murphy a Reggie Brown Aplikace byla založená v červenci v roce 2011 Je velmi populární v USA, kde má asi 50 milionů uživatelů Je postavena na principu, že člověk vyfotí nějakou situaci svým mobilním telefonem a pošle ji přátelům. Ti si ji mohou přidržet, jinak se maže.Některé fotky je možné si ukládat do alba.

INSTAGRAM Instagram je volně dostupná aplikace, která svým uživatelům umožňuje sdílení fotografií. K tomu je určena řada filtrů, které lze na pořízenou fotografii aplikovat. Zakladatelé: Kevin Systrom a Mike Krieger Aplikace byla založená 6. října 2010

TWITTER Twitter je poskytovatel sociální sítě, který umožňuje uživatelům posílat a číst příspěvky zaslané jinými uživateli, známé jako tweety. Tweet je textový příspěvek dlouhý maximálně 140 znaků, který se zobrazuje na uživatelově profilové stránce a na stránkách jeho sledujících Zakladatel: Jack Dorsey Aplikace byla založená v roce 2006

Aplikace