Sportovní gymnázium Pardubice JUDO Dašická Pardubice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Organizace táborů a soustředění pro žactvo
Advertisements

Výstavba sportovního areálu 20
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Sportovní Gymnázium Pardubice
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Vysoké mýto.
Úvodní stránka.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Teorie atletické přípravy dětí a mládeže
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Basketbal Sportovní gymnázium Pardubice.
Přihlaste se k nám!. Myslíte to s kanoistikou vážně a chcete mít kvalitní podmínky pro trénování i pro studium?
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
na Gymnáziu České Budějovice, Česká 64.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
Vzdělávání trenérů Česká rugbyová unie. Akční vzdělávací plán ČSRU 2008 Bonifikační program – finanční odměna za kvalifikované trenéry Trenérský kalendář.
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Studijní obory – bakalářské prezenční
MG Vsetín vím,kam jít..
TALENT ..
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
ročník.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
Aktuální formy a metody sportovních her np105, nk105 Mgr. Tomáš Pětivlas PhDÚnor 2007.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Sady 5. května Plzeň
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
Sportovní gymnázium Pardubice Dašická Pardubice tel.:
Přijímací řízení
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Sportovní gymnázium Pardubice Dašická Pardubice www. sgpce
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Informace v oblasti dalšího vzdělávání
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
ročník.
Kanoistika 2018.
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Studijní obor Fyzioterapie
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
LETNÍ PŘÍPRAVA KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI
Setkání kariérových poradců
ŠKOLA PŘED/PO REKONSTRUKCI
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
na Gymnáziu České Budějovice, Česká 64.
Transkript prezentace:

Sportovní gymnázium Pardubice JUDO Dašická 268 530 03 Pardubice www.sgpce.cz

Proč právě studium na Sportovním gymnáziu v Pardubicích? Vážení rodiče, chtěli bychom nabídnout vašim dětem možnost studia na Sportovním gymnáziu v Pardubicích s rozšířenou sportovní přípravou Juda. Sportovní gymnázium v Pardubicích je ve východočeské oblasti jedinou státní školou svého typu. Spolu s dalšími obdobnými školami v České republice je jedním z článků výkonnostního a vrcholového sportu v daných věkových kategoriích. Pro studijně a sportovně talentované žáky jsou připraveny ideální podmínky pro skloubení gymnaziálního studia a sportovní činnosti. Na SG v Pardubicích studovali i dlouholetý reprezentanti v judu: Pavel Petříkov a Andrea Pokorná (oba účast na OH). Proč právě studium na Sportovním gymnáziu v Pardubicích?

Studium je 4 – leté, přijímáme žáky z 9 Studium je 4 – leté, přijímáme žáky z 9. tříd ZŠ do studijního oboru gymnázium se sportovní přípravou 79-42-K/41. Systém školy je otevřený a v průběhu roku je možno doplňovat třídy sportovně nadanými žáky z jiných středních škol s odpovídajícími studijními, sportovními a zdravotními předpoklady. Výuka  1. – 4. ročníků probíhá podle rámcového vzdělávacího programu pro gymnázia se sportovní přípravou, pro 3. a 4. ročníky je široká nabídka volitelných předmětů (seminářů) s cílem připravit žáky k úspěšnému studiu na vysokých školách všech typů.

Výhody studia: Kvalitní zázemí – tělocvična s posilovnou Víceúčelové sportovní hřiště s krytou halou Možnost regenerace – sauna a pára (ve škole) Plavecký areál, bazén (5 min chůze od školy) Zajištění dohledu sport. lékařem a fyzioterapeutem Výživové poradenství Dvoufázové tréninky vhodně propojené se školní výukou Sportovní příprava ve skvělém kolektivu Účast na soustředění a kempech v ČR i zahraničí

Spolupráce (škola,trenér,rodiče) Známky viditelné na webu školy (pro rodiče a trenéra) Plánování zkoušek (dohoda s učitelem) Omluva žáka ze školy v případě soustředění Individuální plán pro reprezentanty Možnost doučování s učitelem v konzultačních hodinách

Důležité termíny: 25.10.2018 a 22.11.2018 v 15 – 17 hod (čt) Den otevřených dveří 30.11.2018 Uzávěrka přihlášek

Přípravné kurzy Možnost přípravného kurzu k talentové zkoušce v sobotních termínech 24.11.2018 a 15.12.2018 od 9 – 12 hodin (zdarma). Možnost přípravného kurzu k přijímací zkoušce z matematiky a českého jazyka od 14 – 16 hodin: 17.1.2019(1000,- Kč).Více na www.sgpce.cz Přihlášky na přípravný kurz přijímáme pomocí interaktivního formuláře. Poplatek za kurz je 1000,- Kč.

Talentové zkoušky Talentová zkouška se skládá ze tří oddílů: Učivo TV základní školy (TV) Gymnastika : obratnost (ze stoje na rukou kotoul vpřed, kotoul vzad, přemet stranou,  hrazda po ramena-výmyk do vzporu, podmet, přeskok kozy-roznožka, chlapci-koza na délku, dívky-koza na šířku) Basketbal : driblink, dvojtakt, střelba na koš Volejbal : přihrávky obouruč vrchem, spodem(bagr), podání spodem a vrchem Obecné sportovní předpoklady (OP) běh na 50m z polovysokého startu, běh na 12 minut, skok daleký z místa, hod plným míčem (2 kg) obouruč vrchem, shyby na hrazdě (dívky-počet,výdrž, chlapci-počet), překážková dráha Specializace (S)

JUDO Pro zájemce nabízíme: Sportovní přípravu vedenou zkušeným trenérem s reprezentačními zkušenostmi Výkonnostní růst Možnost startu na mezinárodních a celostátních turnajích jednotlivců a družstev Účast na výcvikových táborech v tuzemsku a v zahraničí Harmonický rozvoj osobnosti Zkušenosti a praxi pro ty, kteří se chtějí v budoucnu věnovat trenérské nebo rozhodcovské kariéře.

Mgr. Martin Šaroch Trenérská Kariéra: Diplomovaný trenér, 3. dan Judo, Absolvent Mgr. studia na UK FTVS, trenérský směr – specializace Judo, vystudoval Sportovní gymnázium v Plzni, kde se aktivně věnoval Judu a pomáhal jako pomocný trenér žactva, Profesionální trenér od roku 2010. Jeho svěřenci získali řadu medailí z MČR a mezinárodních soutěží. Sportovní kariéra: Dorostenecký a juniorský reprezentant v judu, účast na EYOF (Olympijské hry mládeže), několikanásobné medailové umístění z MČR a reprezentant v Ju Jitsu, 5. místo na MS juniorů, 1. a 2. místo na MČR, 9.místo na ME v Belgii Tel.: +420 775 110 772 Email: martin.saroch@sgpce.cz

Děkuji za pozornost a doufám, že se pro naši školu rozhodnete.