STUDENT CUP SŽDC Sportovně-vzdělávací projekt.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Akce v Doosan Škoda Power
Advertisements

Závěrečná práce E - learning
pplk. Ing. Rudolf Konečný HZS Moravskoslezského kraje
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Jak se (ne) stát závislákem! „Jak se (ne) stát závislákem !“ je interaktivní výchovný program pro „….náctileté“ s tématikou primární prevence některého.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Provoz a ekonomika dopravy
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Urban Planning OfficeCity of Dresden Cyklistická doprava v Drážďanech 1. zasedání měst Uherskohradišťské charty Jihlava
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Kvalifikovanost učitelů z pohledu politických stran a zřizovatelů.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
STUDENT CUP SŽDC 2014 Sportovně-vzdělávací projekt II. ročník
1 Výsledek sběru dat monitorujících úrovně certifikace škol v oblasti systému řízení Dotazníkové šetření realizované v rámci projektu - Kvalitní management.
Řízení personální činnosti personálním útvarem
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Prezentace Ing. Miluše Sedláčková.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE.
Měsíce náborů Organizace tiskové konference na úrovni kraje: od hodin v Presscentru stadionu FK Teplice, Na Stínadlech 2796.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
DIGITÁLNÍ KOMPETENCE ŽÁKŮ A UČITELŮ Martina Kupilíková, Zdeněk Heteš Dům zahraniční spolupráce.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
Podpora méně frekventovaných jazyků SŠ Mgr. Lucie Pospíšilová.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
KVALITA rozvojový program kraje
Řád výkonu služby v jednotkách HZS podniků, SDH obcí a SDH podniků
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Pohár vědy (Science cup)
Polytechnické vzdělávání v praxi
Studijní program Ošetřovatelství
Městská knihovna jevišovice
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Benefity.
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Kariérové poradenství a podnikavost
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
ZOORISKUJ 2017.
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

STUDENT CUP SŽDC Sportovně-vzdělávací projekt

Hlavní cíle projektu Zvýšit zájem žáků ZŠ o technické studijní obory, pomoc při výběru povolání, pomoc při hledání vzdělávací a profesní dráhy, prezentace profesí SŽDC, případně partnerských organizací, zvyšování povědomí o SŽDC, prevence bezpečného chování na železnici. Projekt pod patronátem generálního ředitele SŽDC Student Cup SŽDC

Cílová skupina a ceny Žáci 7. a 8. tříd základních škol. Žáci soutěží v individuálních vědomostních a sportovních disciplínách. Hlavní cena - Pohár generálního ředitele SŽDC, věcná cena. Vítězové z ostatních stanovišť získají medaile a věcné dary od SŽDC. Každý soutěžící obdrží diplom za účast a malý dárek. Plánovaný počet cca 300 žáků. Student Cup SŽDC

Plánované disciplíny Hlavní disciplíny Test zdatnosti Hasičů / HZS SŽDC Vědomostní test ze všeobecných znalostí Bootcamp – překážková dráha v sobě skrývá několik překážek: tunelové prolézačky, zábrany, provazovou síť, lanovou houpačku přes příkop, horolezeckou stěnu a závěrečný skluz Lezecká stěna Lovec světla – cvičení na postřeh, bodové hodnocení Železničářský test - soutěže formou testu (povědomí o společnosti, BOZP, bezpečnosti na železnici Student Cup SŽDC

Plánované disciplíny Představení zaměstnaneckých profesí SŽDC 7. Výpravčí - prověření znalostí formou testu 8. Mistr tratí - prověření znalostí formou testu 9. Návěstní technik - prověření znalostí formou testu 10. Pracovník stavební správy - prověření znalostí formou testu * Zaměření jednotlivých disciplín se může měnit. Student Cup SŽDC

Prezentace v rámci akce Samostatná prezentace jednotlivých SŠ, představování studijních oborů na těchto středních školách. Seznámení s profesemi na SŽDC, perspektiva v daném oboru, směřování jednotlivých technických profesí (účast zaměstnanců personálního odboru). Student Cup SŽDC

Organizace akce Sportovní a vědomostní disciplíny jsou prezentovány atraktivní a zábavnou formou. Nápomocni při organizaci budou studenti SŠ, které se na akci prezentují. Akce bude ozvučená a moderována. Účastníkům bude zajištěno občerstvení a pitný režim. Fotografie z minulých Student Cupů zde, krátká videa zde. Bootcamp Student Cup SŽDC

Místo konání Praha Nové Město na Moravě Česká Třebová Student Cup SŽDC

odbor personální odbor komunikace