Ing. Dana Kucharčíková, Dis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrovolnické centrum při Diecézní charitě ČB
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
Dobrovolnické centrum při Farní Charitě Litomyšl
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Charitní pečovatelská služba v novém aneb vstupte prosím... Oblastní charita Kroměříž CHARITNÍ PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Malý Val Kroměříž Tel: 573.
Dobrovolnické centrum Ostrava. DC ADRA Ostrava Nejsme poskytovatel soc. služeb 3 akreditace MV ČR na vysílání dobrovolníků do soc. a zdrav.zařízení –
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Přechod z ústavní do komunitní služby
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
Dobrovolnictví a veřejná služba v obci Jak na to? Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními.
Setkání v rámci projektu Grundtvig, založena v roce 2000, je nestátní neziskovou organizací -patří pod Diecézní charitu Litoměřice, je členem.
Plánování sociálních služeb v Třinci. „Pověz mi a já zapomenu, ukaž mi a já si vzpomenu, ale nech mne zúčastnit se a já pochopím.“ Konfucius.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
SLEZSKÁ DIAKONIE DOBROVOLNÍCTVÍ VE SLEZSKÉ DIAKONII.
Prezentace pečovatelské služby
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Plánování sociálních služeb metodou komunitního plánování Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Ministerstvem pro místní rozvoj.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
 Poslání sociální služby Chráněné bydlení VH, p.s.s.  Cíle služby  Cílová skupina uživatelů  Objekty Chráněného bydlení VH, p.s.s.  Poslání sociální.
Osobní asistence pro osoby se zdravotním postižením a seniory Bezplatná právní poradna pro osoby v krizi Rodinné centrum Krumlík a další služby pro rodiny.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Attavena, o.p.s. Jana Kloudová Eva Kalmíková. Vzdělávání a rozvoj neziskových organizací v České republice a střední a východní Evropě; podpora a vzdělávání.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Dobrovolníci v neziskovém sektoru Historické kořeny dobrovolnictví Dobrovolnictví vzájemně prospěšné Dobrovolnictví veřejně prospěšné Terminologické rozdíly:
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
Lidé mezi lidmi Bc. Alena Brožková, Domov bez zámku Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Příklad dobré spolupráce ADP s poskytovateli sociálních služeb Koppová L., Walachová D. MEDICA zdravotní péče, s.r.o.
FARNÍ CHARITA LITOMYŠL Sídlo: Bělidla 392, Litomyšl.
Osobní asistence. osobní pomoc osobám se zdravotním postižením zahrnuje služby, které zmírňují důsledky postižení pro jedince při všech jeho činnostech.
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Občanské sdružení ProCit, z. s
FARNÍ CHARITA ČESKÁ LÍPA
FARNÍ CHARITA ČESKÁ LÍPA
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
OBLASTNÍ CHARITA MOST Sociálně aktivizační služby pro
koledníci vybrali celkem ,-Kč
V neděli 6. ledna vás v obci navštíví koledníci tříkrálové sbírky
Výzvy mas OP Zaměstnanost Mas boleslavsko, 5
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Panel humanitárních organizací Ústeckého kraje
Chráněné bydlení Luhačovice Mlýnská Luhačovice
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Spolupráci na dobré věci.
Vážení a milí spoluobčané,
3. Krizová pomoc Sociální rehabilitace
Dobrovolnické programy
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
TyfloCentrum Brno, o.p.s. Naším posláním je pomáhat nevidomým a slabozra-kým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu.
Transkript prezentace:

Ing. Dana Kucharčíková, Dis. FARNÍ CHARITA VLAŠIM http://vlasim.charita.cz Ing. Dana Kucharčíková, Dis. sociální pracovník, PR koordinátor

Kdo jsme a co děláme ?

JSME: Nestátní nezisková církevní organizace. Tým lidí, kteří realizují svou potřebu pomáhat lidem v nouzi a hledají pro svou práci spojence. Poskytovatel zdravotních, sociálních a charitních služeb v našem regionu. Ochránce lidské důstojnosti. Zaměstnavatel. Spolupracovník dalších organizací, …

25 let pomáháme potřebným bez rozdílů.

Poskytujeme tyto služby:

Jak můžete pomáhat jako dobrovolník ?

Při Tříkrálové sbírce Začátkem ledna obchází tříkrálový koledníci domácnosti a šíří poselství radosti. Staňte se vedoucím tříkrálové skupinky! 

S Benefičním koncertem „Děkujeme Vám!“ V únoru pořádáme v Kulturním domě Blaník koncert - poděkování dárcům a dobrovolníkům Tříkrálové sbírky Pomozte jako dobrovolník s: instalací výstavy „Tříkrálové pomáhání“, stěhováním, výzdobou prostor, občerstvením, v šatně, aktivitami pro děti, foto či video dokumentací, …

V rámci Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením Asistence člověku na invalidním vozíku, aby se mohl zúčastnit výletu,… Pomoc při jarním či podzimním setkání seniorů

Při NÁRODNÍ POTRAVINOVÉ SBÍRCE V listopadu dobrovolníci v obchodech zapojených do NPS: informují nakupující o probíhající sbírce, přijímají trvanlivé potraviny a drogerii do označených košíků, třídí a váží vybrané zboží, přemísťují do našeho místa vzájemné materiální pomoci. V každém obchodě jsou 2 skupinky, 9 dobrovolníků 8:00 -14:00 – 20:00

S odbornou činností, kterou děláte ve svém zaměstnání, např.: IT podpora – kontrola a aktualizace PC, … Další individuálně domluvená výpomoc v kanceláři nebo místě vzájemné materiální pomoci: při evidenci, počítání přijatých potravin z Národní potravinové sbírky, …

Příležitostí pomoci je u nás hodně. Toto je jen představení několika z nich. Další možnosti se jistě ukážou. Plánujeme budování Komunitního centra, tehdy uvítáme pomoc s vyklízením, stěhováním,… Teď už jen stačí vybrat si, co by Vás bavilo a dát nám vědět  Např. emailem na: socialnipracovnik@charitavlasim.cz DĚKUJEME A TĚŠÍME SE NA PŘÍPADNOU SPOLUPRÁCI!